2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست
عزيزم خييييلي مبارك باشه واقعا از ته دل تبريك ميگم خيلي خوشخال شدممممم

مرسي عزيزم الان نشستم  تو آزمايشگاه تانتيجش بياد 

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻واسم دعا كنيد

دارم از استرس بالا ميارم

برنجك جان ريپلاي نميشه پستت

استرس نداشته باش ديگه، به چيزاي خوب فكر كن، اين بي بي چك هم دقتش بالاست تا اونجا كه يادمه

خيره ان شاءالله، جوابو گرفتي همون لحظه واسه ثمين دعا كن لطفا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به مهربونا 

سلام آناجان خوبی عزیزم امروزرفتم جنین شناسی روز5شنبه بامرکزتماس گرفتم گفتن مرحله اولیه باپیشرفت خوبی جلورفته امروزکه اومدم گفتن 3تاجنین تشکیل شده 

دلیل انتقال ندادنم هم گفتن اندومتررحم ضعیف بوده مگه رنج نرمالش چنده منکه سردرنیاوردم بخدا جنیناروفریزکردن میشه توضیح بهم بدین ممنونم

درضمن من داروهام شیاف فرتیژست که امروزتموم میشه وقرص مترونیدازولکه 4روزدیگه تموم میشه به نظرت داروهام بایدتاکی ادامه بدم قرص کابرگولین هم4روزدیگه تموم میشه

زینب عزیز میتونم بپرسم چی بدتر شد؟ تحرک؟ مورفو؟ یا چسبندگی؟ الان الکارنتین هم میدی بهشون؟

هم تحرک بدتر شد هم مورفو، آگلوتینیشن همون many باقی موند، liquification time (زمان تبدیل از حالت ژله ایی به مایع) هم زیادتر شده، نه هنوز دکتر نرفتیم که ال کارنیتین بده بهش 

علت بدتر شدنش هم یه تب ناگهانی و بی علت بود، بعد رفتیم طب سنتی کلی گرمی جات نوشت و حجامت زیر ناف که باز هم بدتر شد

بعد یهو به خاطر درد شدید بیضه به تو شن شک کردن و جراحی کردن بیضه همسرم رو که خدا رو شکر تو شن نبود و التهاب با علت تنگی مجرا تشخیص دادن، که اوایل امسال به خاطر تنگی مجرا یه جراحی سبک دیگه انجام دادن و باز هم تو آزمایش ها وضع بدتر شد

دوباره ویتامین سی و ولمن دادم با ویتامین ای که خیلی تاثیر نداشت و باز هم شرایط کمی بدتر شد😔😔😔

البته اینم اضافه کنم تمام این مدت 11 بار آنالیز انجام دادن

که دیگه به این نتیجه رسیدم از لحاظ هورمونی بررسی بشن که خدا رو شکر مشکلی نبود

بعد رفتم پیش زرنانی واسه همسرم چون به نظرم میاد مشکل ایمنی داره همسرم و بدنش علیه اسپرم های خودش آنتی بادی میسازه

که زرنانی هم واسه من و هم همسرم آزمایش های ایمنی نوشت، واسه من ایمنی و انعقادی و واسه همسرم direct anti sperm antibody نوشت که خدا رو شکر من مشکل ایمنی انعقادی نداشتم حالا مونده آزمایش همسری که کیتش نیست فعلا

ما هم دست نگه داشتیم چون زرنانی گفت اگر علت ایمنی باشه چاره داره و شاید طبیعی باردار بشم یا شرایطش واسه میکرو بهتر بشه

دیگه توکل به خدا

خلاصه شما خیالت راحت باشه چون اصلا وضعیتتون خیلی بهتر از ماست و ان شاالله زودی نتیجه می گیرین

سلام انا جون من دیروز گفتم یه مقدار عفونت دارم الان زنگ زدم مرکز گفتن پماد کلوتریمازول استفاده کن با اینکه چهارروزه انتقال دادم میترسم براجنینا مشکلی پیش بیاد به نظر شما استفاده کنم؟

😍😍خدایا شکرت
نمیدونم میکرو بوده یا نه دقیق.داروی پرگووریس برای قبل پانکچر روزی دوپودر در یه آب.بعد انتقال هم فقط ...

خب خدا رو شکر

نه هنوز گفت بعد دو تا پریودی بیا.آخر ماه احتمالا برم.برام دعا کن گلم.برات خیلی خوشحالم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه ها ثمین کو؟؟چیزی شده؟نگران شدم تو رو خدا اگه کسی خبری ازش داره بگه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

واااای خدااااا ثمین 😔نمیدونم چی بگم فقط موندم تو حکمت خدا...چقدر دردناکه چقدر سخته خدایا خودت کمکش کن دلم خیلی برای ثمین میسوزه خیلی ناراحت شدم فقط میگم خدا چه خیری چه حکمتی تو کارته؟؟؟؟؟؟

من امروز روز چهارم انتقالمه یه کم ترشحات بی رنگ دارم تخمدان چپمم بعضی اوقات تیر میکشه

اينا نشانه هاى خوبيه مخصوصا ترشحات بى رنگ داشتن

به فال نيك بگير و ايشالا خوش خبرى🌸🌸👼🏻

من الان دیگه چه امیدی داشته باشم کاش فردا نیاد اصلا    

عزیزم ایشالله فردا با شادی وصف ناپذیر و اشک شوقت واسه ثمین جون با تمام وجودت دعا میکنی خدا راه نجات جلو پاش میذاره.....

اینطوری فکر کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به مهربونا  سلام آناجان خوبی عزیزم امروزرفتم جنین شناسی روز5شنبه بامرکزتماس گرفتم گفتن مر ...

خوب عزیزم بعضا تحت هورمونتراپی ضخامت زیادی بالا میره و بالا باشه پیره و برا لانه گزینی مناسب نیست.....

عزیزم مگه نمیگی جنینات فریز شدن خوب دیگه شیاف رو مگه نباید قطع کنی؟

مترونیدازولو فکر کنم طبق دستور باید کامل مصرف کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com