هم تحرک بدتر شد هم مورفو، آگلوتینیشن همون many باقی موند، liquification time (زمان تبدیل از حالت ژله ایی به مایع) هم زیادتر شده، نه هنوز دکتر نرفتیم که ال کارنیتین بده بهش
علت بدتر شدنش هم یه تب ناگهانی و بی علت بود، بعد رفتیم طب سنتی کلی گرمی جات نوشت و حجامت زیر ناف که باز هم بدتر شد
بعد یهو به خاطر درد شدید بیضه به تو شن شک کردن و جراحی کردن بیضه همسرم رو که خدا رو شکر تو شن نبود و التهاب با علت تنگی مجرا تشخیص دادن، که اوایل امسال به خاطر تنگی مجرا یه جراحی سبک دیگه انجام دادن و باز هم تو آزمایش ها وضع بدتر شد
دوباره ویتامین سی و ولمن دادم با ویتامین ای که خیلی تاثیر نداشت و باز هم شرایط کمی بدتر شد😔😔😔
البته اینم اضافه کنم تمام این مدت 11 بار آنالیز انجام دادن
که دیگه به این نتیجه رسیدم از لحاظ هورمونی بررسی بشن که خدا رو شکر مشکلی نبود
بعد رفتم پیش زرنانی واسه همسرم چون به نظرم میاد مشکل ایمنی داره همسرم و بدنش علیه اسپرم های خودش آنتی بادی میسازه
که زرنانی هم واسه من و هم همسرم آزمایش های ایمنی نوشت، واسه من ایمنی و انعقادی و واسه همسرم direct anti sperm antibody نوشت که خدا رو شکر من مشکل ایمنی انعقادی نداشتم حالا مونده آزمایش همسری که کیتش نیست فعلا
ما هم دست نگه داشتیم چون زرنانی گفت اگر علت ایمنی باشه چاره داره و شاید طبیعی باردار بشم یا شرایطش واسه میکرو بهتر بشه
دیگه توکل به خدا
خلاصه شما خیالت راحت باشه چون اصلا وضعیتتون خیلی بهتر از ماست و ان شاالله زودی نتیجه می گیرین