2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
اخه تا غروب دکترنیست خودمم امروزوقت دارم گفتم دیرمیشه تا غروب برای زدن امپول

زنگ بزن بیمارستان اتاق زایمان ببین میتونن از دکترت بپرسن....

اگه گفتن مطب زنگ بزن بگو الان باید بزنی دیر میشه تا وقت مطب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله عزیزم اگه نتیجه بگیرم که به همه درداش راضیم

ایشالله نتیجه خوشگلی میگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته..ولی الان آزمایش بدم ..و مشکل داشته باشم..همین ماه هم میتونم انتقال بدم؟؟

بستگی به شدت مشکل داره....

مثلا من سه چهار ماه قبلش دارو داشتم بعد وارد سیکل شدم....

فک نمیکردم باعث منفی شدنشم بشه..اگه امروز برم آطمایش بدم .نمیدونین چند روز طول میکشه جواب بدن؟؟

عزیزم فکر کنم یه هفته ده روزی زمان ببره.....

ضمنا اخیرا آسپرین و داروی ضد انعقاد دیگه ای نداشتی؟

چون اگه داشتی باید دو هفته از آخریش بگذره.....

از یه روز قبلشم گوشت نخور.....

انا جون من خیلی کم غلضت داشتم دکتر انگار نه انگار از چند وقت پیش اسپرین میخوردم حجامت هم کردم دکتر ط ...

ایشالله همه چی خوب پیش میره.....

سلام به همه دوستانه عزيزم

ماماناي قديم مامانايه جديد

لاله عزيز و انا مهربون

بچه ها من ٣ ماهه پيش اي وي اف كردم كه نشد

بعد كلي تحقيق كردم كه بايد خودمو تقويت كنم رو اين حساب ٤٥ روز اوابووستو فرتيل ايد خوردم

اوصاع همسر جان هم خراااااااب البته آزمايشگاه اينو ميگفت 

كه چي !!!

موتيليتي ٢ درصد 

مورفولوژي ٣ درصد خلاصه همه گفتن طبيعي رو كه فراموش كن مهر ماه بيا اي وي اف

حالا من پريودام سر ساعت هميشه و راس ٢٧ هر ماه پريود ميشم ديشب كه يه شب قبلش بود يه هاله كمرمگ افتاد الانم همينطور

حالا نميدونم مثبته يا نه تا برم آزمايش

ولي اگه مثبت باشه يعني يه سري صحبتها فقط كشك 

بود واسه خدا نشد نداره

عكس بي بي چك الان ميزارم 

سلام😍 اناجون ميشه بگي هفته هاي اول بارداري دماي بدن چند ميشه هم در طول روز هم وقتي از خواب بيدارم ...

عزیزم من اصلا تو این فازا نرفتم پس اصلا نمیدونم.....

من جات باشه اصلا فرض میکنم انتقال ندادم....

رور آز میری آز میدی و با این جزئیات خودتو به استرس ننداز.....

نیم درجه بالا پایین بشه کلی استرس میده بهت.....

عزیزم فکر کنم یه هفته ده روزی زمان ببره..... ضمنا اخیرا آسپرین و داروی ضد انعقاد دیگه ای نداشتی؟ چ ...

من امروز روز اول پریودم هست ..و شرایطم طوریه که اگه اینماه هم انتقال ندم فعلا نمیتونم .کلا همه چی رو برای اینماه آماده کردیم .چون خانواده شوهرم از مشکلمون خبر ندارن ...واقعا نمیدونم چیکار کنم فقط حس خودم میگه غلظت خون دارم اگر هم فردا آزمایش بدم اینحور که میگین روز دوازده پری جوابش میاد که اگه مشکلی باشه راهی برای درمانش تا انتقالم نیست..نمیدونم شما بگین جیکار کنم .واقعا سردرگمم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
آآنا  آخه بی بی چک از نوع خارجیش گرفتم نوشته 25  میلی به بالا رو تشخیص میده 8 تومن پولش شد

عزیزم ربطی نداره.....

منم بی بی گذاشتم نوشته بود حساسیتش بالاست و بتای بالای بیست رو نشون میده.....

بتام بالای صد هزار بود اما دو خطش هر دو یه رنگ و پررنگ نشد.....

عزیزم بی بی با ادراره و رقتش تو جواب تاثیر داره.....

پس اصلا نمیشه روش حساب کرد.....

انا جون توروخدا ببخشید من امروز استرس دارم همش سوال میئرسم معذرت میخوام.خواستم بدونم با بادکش رحم هم ...

والا برا من تجویز شده بود....

من سیکلم چون با پانکچر بود عملا نتونستم برم.....

چون دکتری که رفتم پیشش صادقانه گفت خوب الان تحریک تخمدان داری بعد نیمه سیکلتم احتمال بارداری هست به ریسکس نمیارزه اما اگه چند دوره قبل شروع سیکل باشه و پیش اهلش بری (نه اینکه تجربی یاد گرفته باشه) شاید بد نباشه.....

مطمئنا اگه علمشو داشته باشه میتونه تشخیص بده واست خوبه یا نه.....

درسته ..و اگه اولین دکتری که باهاش ویزیت بشی یه تجویز بده براتتت....دکترهای بعدی هم همونو تکرار میکن ...

خوب عوضش یکی اشتباه کنه ممکنه تا آخرشم اشتباه بره.....

مثلا من همون روز اول تستی که نشون میداد غلظت خون دارمو نشونشون دادم اما وارد پرونده نکرده بودن و حتی یه آسپرینم نداشتم.....

در حالی که به بیشتر از آسپرین نیاز داشتم.....

واااي خداي من اينكه مثبته عزيزم

بدو برو از بده

خداجونم قربونت برم تو خيلي مهربوني دل همه رو شاد كن 

اين بي بي چك كه مثبته ،واقعا قربون خدا بشم،كه اگه بخواد كاري بكنه ،نشد نداره🌺🌺🌺🌺🌺

بدو ازمايشگاه