2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
سلام آنا جون..احتمالا من اینماه انتقال دارم..بنظرم میاد غلظت خون دارم ولی دکتز برام آزمایشش رو ننوشت ...

میتونه هم باعث منفی بشه هم باعث سقط.....

به نظرم اگه دکترت ننوشته خودت پیگیر باشه.....

این تویی که خدای نکرده از منفی شدن زجر میکشی دکتر که براش فرق نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره انا جون دقیقا منم برا همینه گیچ شدم  که 25قاعدگی رو حساب کنم یا نه  چون استروژن رو ه ...

بپرس دقیقا همونجوری که به من توضیح دادی بپرس و بگو استرس گرفتی و خواهش کن حتما بپرسه وگرنه خیالت راحت نمیشه.....

یه کم زبون بریزی حله البته شایدم راحت بپرسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میتونه هم باعث منفی بشه هم باعث سقط..... به نظرم اگه دکترت ننوشته خودت پیگیر باشه..... این تویی که ...

درسته..ولی الان آزمایش بدم ..و مشکل داشته باشم..همین ماه هم میتونم انتقال بدم؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
انا جان دکترطرازی اینبارهشتا ستروتایدبهم داد سری قبل خیلی کمترفکرکنم چهارتا بهم داده بود اخه ایندفه ...

عزیزم خوب سیکلت بلند تر شده.....

فکر کنم ستروتاید کمک میکنه به آزاد نشدن و یه دست بزوگتر شدن فولیای تولید شده.....

جلوی فولیای ریز بیشترم فکر کنم میگیره.....

البته این برداشت منه...

میتونه هم باعث منفی بشه هم باعث سقط..... به نظرم اگه دکترت ننوشته خودت پیگیر باشه..... این تویی که ...

فک نمیکردم باعث منفی شدنشم بشه..اگه امروز برم آطمایش بدم .نمیدونین چند روز طول میکشه جواب بدن؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

انا جون من خیلی کم غلضت داشتم دکتر انگار نه انگار از چند وقت پیش اسپرین میخوردم حجامت هم کردم دکتر طب سنتی گفت یک هفته بعد پریودت بیا زالو بندازیم دوتا گویا بزاق دهنش ماده ای مث هپارین اسپرین داره برا رقیق سازی خون مفیده.ضمنا دیگه حداکثر باید تا روز نوزده پری انتقال بدن دیگه من یه جورایی خوشحالم انتقالم روز قبل تاسوعا باشه هم تعطیلی هست مرخصی کمتر میگیرم در ثانی روزای خوبی هستش.روز نوزدهم پری انتقال بدم عالی 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام😍

اناجون ميشه بگي هفته هاي اول بارداري دماي بدن چند ميشه

هم در طول روز هم وقتي از خواب بيدارميشي

واينكه چون فقط ميتونم دماي بدنمو اندازه بگيرم نميخوام بي بي چك بزنم امروز روز ١٣هستم و نگران

به نظرت ميشه از روي دماي بدن فهميد بارداري يا نه

انا جون طبع من سرده باید گرمیجات بخورم؟ضمنا میخوام لوبیا سبز هم بخورم از کی شروع کنم؟جنینا فریز هستن ...

عزیزم اگه از طبعت مطمئنی بله گرمی بخور....

لوبیا سبزم طبعش سرده اگه میخوری با ادویه جات گرمش کن.....

من چون طبعم سرد بود و مشکل ضخامتم نداشتم خودمو درگیر لوبیا سبز نکردم و فقط طبق روال غذاییم که لعضا لوبیا پلو میذارم گذاشتم یعنی اینطور نبود که لوبیا سبز بشه غذای اصلی.....

و هر روز بخوام بخورمش.....

انا جون طبع من سرده باید گرمیجات بخورم؟ضمنا میخوام لوبیا سبز هم بخورم از کی شروع کنم؟جنینا فریز هستن ...

توصیه خاصی ندارم.....

آب زیاد بخور.....

استراحتت مطلق نباشه....

انا جون توروخدا ببخشید من امروز استرس دارم همش سوال میئرسم معذرت میخوام.خواستم بدونم با بادکش رحم هم موافقین خانما اینجا قبل انتقال میرن برا خون رسانی رحم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزززم خوب مراکز کارشون گروهیه..... یه زکتر یه نظری داره یکی یه نظر دیگه..... مراکز شاید سلیقه هاشو ...

درسته ..و اگه اولین دکتری که باهاش ویزیت بشی یه تجویز بده براتتت....دکترهای بعدی هم همونو تکرار میکننن . ...مثلا همین اخرین دکتری که من باهاش ویزبت شدم  .میگفت چون تو پروندت اینطوری نوشته ..پس همین کارو باید بکتیم