2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048399 بازدید | 684653 پست
امروز روز دهم باز هم بی بی منفی دیگه انگیزه مصرف دارو ندارم

عزیزم ادامه بده آخه چرا بی بی میذارین؟؟؟

بودن از دوستان که حتی روز ۱۳ بی بی منفی بوده فرداش آزشون + شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام نسیم جون و انا جون ممنون جواب دادین.من دیروز چهار عصر پری شدم دکترمم عصرا میاد مطب یعنی فردا بر ...

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره.....

ممکنه داشته باشی یا نه.....

سیکلت اگونیست باشه داری آنتاگون باشه نداری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

٢٤ساعت قبلش سعي كن نزديكي نداشته باشي، لمس سينه اصلا نداشته باشي ،ورزش سنگين نكرده باشي قبل از اينك ...

مرسی عزیزم خیلی کامل بود😘😘

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم خواهشا میگین بعد شروع چیکارا کرد دکتر چه قرصایی داد و روز چندم انتقال دادی؟اخه میترسم بیفته تع ...

عززرم معمولا دکترا و مراکز روزهایی که چند روز پشت هم تعطیله برا افراد تو سیکل روزایی وسط تعطیلیا در نظر میگیرن....

روز ۲۷شهریور که اخرین روزکاری هست میشه نوزدهم پریودم که فک کنم تا اون موقع انتقال بدن دیگه.؟خواهشا ا ...

عزیزم در مورد نوع سیکل و زمان انتقالت واقعا نمیشه نظر داد باید بری بببنی سیکلت چه مدلیه و کی بدنت آماده میشه.....

در مورد تغذیه هم خواهشا از کسی تقلید نکن....

طبعتو بشناس.....

بر اساس طبعت تغذیتو تنظیم کن و ببین چیا واسه تو خوبه بخور چیا بده نخور.....

سلام به همگی  آنا جون دکتر بهم گفت از 15قاعدگی تا 25قاعدگی روزی دو تا مدروکسی پروژسترون بخور . ...

عزیزم فکر کنم منظورش تا ۲۵ هست یعنی خود ۲۵ نبوده....

چون فکر کنم تعداد همون بیست تا میشه.....

حالا تو زنگ بزن بگو با ماما کار داری.....

از ماما بپرس با از خودشم خواستی بپرسی بگو اینجوریه موندی چیکار کنی.....

فکر کنم اینو بپرسه....

آخه دور ناف هم یه بار زدم تا چند روز جاش رو شکمم درو میکرد باز از بازو میزنم بعد 15 یا 20 دقیقه دردش ...

پس همونه احتمالا به خاطر لاغر بودنته....

دیگه چاره ای نیست تحمل باید کرد......

ایشالله بغلش کنی این دردا یادت میره......

سلام بچه ها اینکه میگن برا آز پرولاکتین شب قبلش نزدیکی نباشه فقط شب قبلش یا روز قبلشم نباید باشه؟

عزیزم روز و شب قبلش کلا هست یعنی نباید تحریک بشی.....

سینه هاتم نباید تحریک بشن....

حتی احتیاطا دو روزم شد بد نیست خیالت از بابت جواب راحتتره.....

عزیزم در مورد نوع سیکل و زمان انتقالت واقعا نمیشه نظر داد باید بری بببنی سیکلت چه مدلیه و کی بدنت آم ...

سلام آنا جون..احتمالا من اینماه انتقال دارم..بنظرم میاد غلظت خون دارم ولی دکتز برام آزمایشش رو ننوشته و چک نشدم...بنظرتون غلظت خون  میتونه باعث بشه که انتقالم منفی بشه؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزیزم فکر کنم منظورش تا ۲۵ هست یعنی خود ۲۵ نبوده.... چون فکر کنم تعداد همون بیست تا میشه..... حالا ...

اره انا جون دقیقا منم برا همینه گیچ شدم 

که 25قاعدگی رو حساب کنم یا نه 

چون استروژن رو هم تا 25قاعدگی برام نوشته 

استروژن برا دو روز دیگه دارم یعنی امرور وفردا

ولی مدروکسی رو فقط امشب 

برام همینه واسم سوال شد 

وموندم سوالمو چطور بپرسم که راضی بشه از دکتر بپرسه

دقیقا ....کاشکی یه اپسیلون روح و روان و اعصاب و جسم ما براشون ارزش داشت     و جوووونی که ...

عزززم خوب مراکز کارشون گروهیه.....

یه زکتر یه نظری داره یکی یه نظر دیگه.....

مراکز شاید سلیقه هاشون متفاوته.....

پس همونه احتمالا به خاطر لاغر بودنته.... دیگه چاره ای نیست تحمل باید کرد...... ایشالله بغلش کنی ای ...

انا جان دکترطرازی اینبارهشتا ستروتایدبهم داد سری قبل خیلی کمترفکرکنم چهارتا بهم داده بود اخه ایندفه تخمدونام هم به داروجواب نمیداد نمیدونم برای چی این همه ستروتاید من تزریق کردم یه دونه مونده نمیدونم امرو بزنم یانه

بله

پس اگه شروع کردی فکر کنم باید ادامه بدی اما احتیاطا زنگ بزن حتما بپرس.....

عزیزم در مورد نوع سیکل و زمان انتقالت واقعا نمیشه نظر داد باید بری بببنی سیکلت چه مدلیه و کی بدنت آم ...

انا جون طبع من سرده باید گرمیجات بخورم؟ضمنا میخوام لوبیا سبز هم بخورم از کی شروع کنم؟جنینا فریز هستن و قراره پنج روزه انتقال بدن احتمالا از دکتر بخوام پی ار پی هم کنه.باز اگه توصیه ای برا طبع سرد دارین ممنون میشم بگین

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه