2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
برا منم برا شرکت ابوریحانه ( فرتیژست نوشته روش ) جلدش آلمینیومی نقره ایه . اما اصلا بویی نمیده 🙄

آخ پس حدسم درس بود برای من مشکل داره معذرت میخوام بوی پیپی میده از خود ابن سینا هم خریدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزيزم خودشون پيشنهاد دادن چون حركت آ اسپرم همسرم صفره  من تا حالا اي يو اي هم نكردم راستي ...

چه جالب ..واسه ی ما باحرکت آ صفر و مورفوی 3 اصراررررر داشتن آی یوآی کنند..اونم سه بار ..میگن جز پروسه ی درمانمونه

تورک جان سلام عزیزم من یکی از لوله هام مسدوده اون یکی چسبندگی شدید داره شوهرم هم واریکوسل خفیف داره طبق آخریم ازمایش حرکت و مورفورژیش بد بوده یه دفعه ای وی اف ناموفق داشتم سه ماه پیش طبیعی باردار شدم ولی تو هفته هشت توقف رشد داشته الان که یک ماه از سقطم میگذره میخواستم ببینم چه آزمایش هایی انجام بدم چون دکترا برا یه سقط خیلی پیگیر نیستن و اینکه ممکنه مجدد طبیعی باردار بشم

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
آهان بازو کلا دردناکه عزیزم..... من فکر کردم دور ناف میزنی.....

سلام انا جان سه شنبه دکترم دوز داروهاموبالا برد گفته تا شنبه دیگه روزشنبه مریونال نزنم ولی یادم نمیاد ستروتایدو هم گفته نزنم یا بزنم به نظرتون بزنم چون صبح باید بزنم

آنا جون از روز سوم پری که قرص مارلین رو میخورم پری کم شده.ربطی داره؟

دوره های قبلم ک ال دی میخوردم برا سیکل کم میشد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام انا جان سه شنبه دکترم دوز داروهاموبالا برد گفته تا شنبه دیگه روزشنبه مریونال نزنم ولی یادم نمیا ...

عزیزم خانوم دکتر همیشه رو کاغذ مینویسه چیکار کنیم.. چک کن برگتو..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام خانما دکتر بهم گفته بود روز دوم پری بیا که سیکل انتقال جنین فریز روو شروع کنیم من دیروز عصر پری ...

نگران نباش عزیزم روز سوم هم بری مشکلی پیش نمیاد. من روز دوم دکترم نبود. به همین خاطر روز سوم برام وقت گذاشت.

سلام نسیم جون و انا جون ممنون جواب دادین.من دیروز چهار عصر پری شدم دکترمم عصرا میاد مطب یعنی فردا برم میشه ۴۸ساعت.باز از مرکز میپرسم در مورد شروع هم هنوز دو دلم شاید بذارم ماه بعد منتهی شب با همسری صحبت کنم ببینم چی میگه اخه سری اول بعد منفی شدن خیلی خیلی اذیت شدم افسرده شدم خیلی گریه کردم برا همون همسرم همون موقع گفت بچه نمیخوام برام شادابی و سلامتی تو مهمه.هرچند میدونم ته دلش عاشق بچه هستش.منم خیل  استرس دارمو دلم اشوبه همش میگم بازم نمیشه برا همون دو دلم باز از اون روزای سخت میترسم.راستی اگه حالا فردا برم باز بهم سسینا فکتو استرادیول میدن؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
نگران نباش عزیزم روز سوم هم بری مشکلی پیش نمیاد. من روز دوم دکترم نبود. به همین خاطر روز سوم برام وق ...

عزیزم خواهشا میگین بعد شروع چیکارا کرد دکتر چه قرصایی داد و روز چندم انتقال دادی؟اخه میترسم بیفته تعطیلات تاسوعا 

شیافتون برای کدوم شرکته ؟ برای من ابوریحانه خیلی بوی بدی داره 🤢  سری های قبل سیکلوژست داشتم که ...

واسه منم فرتیژست ابوریحانه ولی بو نداره در ضمن من به خاطر گرمی هوا تو یخچال نگه میدارمش

روز ۲۷شهریور که اخرین روزکاری هست میشه نوزدهم پریودم که فک کنم تا اون موقع انتقال بدن دیگه.؟خواهشا اگه توصیه ای دارین برام بگین تورو خدا کمکم کنید من خیلی استرس دارم از الان به روزای ازمایش فکر میکنم.از لحاظ خوراکی بگین چیکار کنم