2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
مرسي عزيزم بعد قطع داروها سه روز بعد پريود شدم الان بار دومه كه بايد فردا پريود بشم ولي دو روزه كه د ...

دقیقا همینجوری بودم. تازه بعد از اون خونریزیه بعد از قطع دارو که تقریبا موعد پریود بعدی بود خونریزی نداشتم فقط یه روز لک بینی. پریود بعد دیگه عادی شد.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من روز ۱۳ انتقالم بی بی هم مثبت.سمت راست تخمدانم زیر دلم خیلی درد میکنه بعضی وقتا چرا؟؟بعدیکم ...

منم همین جوریم

مثل اینکه دکترا سمت راست میزارن که وقتی به چپ میخوابی خونرسانی بهتر باشه

منم همین جوریم مثل اینکه دکترا سمت راست میزارن که وقتی به چپ میخوابی خونرسانی بهتر باشه

جدی؟؟آخه دردش یکم بعضی وقتا زیاده انگار سمت راستم که درد میگیره رگ پامم کشیده میشه

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
سلام خوبی ی سوال دیک داشتم ممنون میشم اینم ج بدی من پری شب رابطه مشکوک داشتم. دیشب ی قرص اظطراری0)75 ...

والا عزیزم من تجربه قرص اضطراری ندارم.....

اینجا همه دنبال همچین معجزاتی هستن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاپراسکوپی گوارشی داشتم  ممنونم

متوجه شدم عزیزم.....

پس حتما برا تغذیت به شرایطت و طبعت دقت کن و از کسیم تقلید نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمهایی که شیاف پروژسترون استفاده میکنید به غیر از سیکلوژست، آیا شیافتون بوش بد و غیر قابل تحمل نیس ...

والا من فقط سیکلو داشتم.....

ندارم اصلا تا حالا اينجوري نبودم كه درد داشته باشم و پري نشم آزمايشهاي تكميلي و عكس رنگي هم مشكلي ...

عزیزم احتمالا طبیعیه و برنامت برگرده به روال عادی بهتر میشه اگه دردات دفعات بعدم بود یه بررسی برا آندومتریوز داشته باش.....

بچه ها من روز ۱۳ انتقالم بی بی هم مثبت.سمت راست تخمدانم زیر دلم خیلی درد میکنه بعضی وقتا چرا؟؟بعدیکم ...

عزیزم خدارو شکر.....

مبارکت باشه.....

عزیزم فکر کنم طبیعیه اما احیانا غیر قابل تحمل شد برو دکتر بررسی کنه.....

آزاتو ندادی؟

اولیو دادی دو روز بعد تکرار کن حتی اگه برات مقدوره سه تا آز به فاصله دو روز یه بار بده.....

عزيزم همين قدر درد هم داشتي و پريود نميشدي؟

راستش اون لک بینیه نه. ولی یادمه برای پریودیه ۱۰ روز ورم کرده بودم و داشتم میترکیدم. ولی نمیشدم. که یکی از دوستام جوشونده زعفرون بهم داد که تا اون موقع هم نخورده بودم. و دقیقا همون شب پریود شدم. که برای خودمون هم عجیب بود. البته عزیزم این تجربه ی منه. اگه فکر میکنی شاید مشکلی هست حتما با یه دکتر مشورت کن. ایشالا که هیچی نیست.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا