2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست
من تو انتقالای قبلم آنوکسان نداشتم ایندفعه بهم داد واسه همین میگم دردش زیاده تو این ده روز هم بهش عا ...

منم انتقال قبلیم نداشتم این سری بهم دادن شما بارچندمه انتقال میدی؟کدوم بیمارستان؟به نظر تون اگه بعد ده روزبریم ازمایش مشخص میشه؟

😍😍خدایا شکرت
هانا جوووونم اصلا نگران نباش.. منم یذره علامت نداشتم.. فقط یکم سینه ها سفت شده بود.خیلی خیلی کم که ا ...

عزیزم شما اصلاً درد پریودی هم نداشتی،من روز نهم انتقالم، چند روزه سوزش ادرار دارم،تخمدان چپم خیلی درد میکنه،نمیدونم علتش سوزش ادراره یا نه،از روز چهارم درد تخمدان دارم، خیلی ناراحتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای من دیگه نمیتونم این استرس رو تحمل کنم... یعنی اینبار چی میشه؟؟؟

انشاله مادری عزیزم..عزیزدلم پس من چی بگم که نه میدونم مثبتم نه میدونم منفی..بین زمینو اسمون گیر کردم

منم امروز روز 9 انتقالم. هیچ علامتی ندارم  فقط روز هفتم زیر دلم مثل یه حالت اسپاسم داشت که روز هشتم بی بی زدم و منفی شد. از جنین فریز استفاده کردم و دیگه  هم جنین ندارم

انشاله مادری عزیزم..عزیزدلم پس من چی بگم که نه میدونم مثبتم نه میدونم منفی..بین زمینو اسمون گیر کردم

میدونی میگم خدایی نکرده اگ اینبارم چیزی بشه...

من دیگه چیزی نمونده که بررسی نکرده باشم!!!

ان شاالله خدا روسفیدم کنه مادرش کم بود خودشم انرژی منفی میده جدیدا

با اینکه خییییلیییی سخته ولی تمام سععععیتو بکن اهمیت ندی چون فردا که موفق شدی انشالله همون مادرهمسر بهت خواهد گفت که من خودم میدونستم اینبار میشه، یعنی میدونی حرفشو راحت عوض میکنه، میدونی میخوام بگم حرف مفتِ خیلی از آدما رو نباید زیاد جدی گرفت چون خودشونم فردا یادشون نیس دیروز چی میگفتن، سعی کن خودشون و حرفشون رو به حساب هیچ، کاملا نادیده بگیری،،، اینهمه آدم با همین تلاش و تکرارها نتیجه گرفتن

...
میدونی میگم خدایی نکرده اگ اینبارم چیزی بشه... من دیگه چیزی نمونده که بررسی نکرده باشم!!!

کاش بعد از انتقال یه بیهوشی ۱۲روزه هم انجام میشد، من فکر میکنم فکر و خیالای غیرقابل اجتنابِ اون چند روز  خودش عامل کوچکی نیست

...
منم امروز روز 9 انتقالم. هیچ علامتی ندارم  فقط روز هفتم زیر دلم مثل یه حالت اسپاسم داشت که روز ...

سلام کجا انجام دادین ایوای کزدین؟

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
خب وقتی لوله بسته باشه چجوری از رحم ب تخمدان میرسن ک تخمکا رو بکشن؟

نیوا جان چه لوله ها بسته باشن چه باز اینجوری و با این سوزن تخمک ها رو بیرون میارند.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
نه میکرو پیش طاهری پناه معذرت میخوام از یبوست اینقدر توی دستشویی نشستم که معلوم نیس چی شده

اخ میگن. قبلش باید یبوست خودتونو رفع کنید دارو بخورید وگرنه مشکل ساز میشه.خب تست هم زدین ببینید منفیه یا مثبت جندروز از اتتقالتون گذشته و اینک هزینتون چقد شده متظورتون از میکزو ای وی اف6؟

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.

سلام من دیروز رفتم مهمونی خونه خانواده همسری یه ساعت رفت و یه ساعت برگشت تو ماشین بودم و اونجا هم کار و فعالیت زیاد نداشتم ولی نتونستم دراز بکشم شب که برگشتم خونه درد شدید اومد سراغم ،از زیر شکم کمرم تا ساق پاهام دور از جونتون داشتم میمردم روز ۱۰ انتقال هستم به نظرتون چرا اینطور شدم ؟