2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من به خاطر رحم سردم که همیشه زیر شکمم یخ بود از یه سال قبل بستم و بعد غربال اول دیگه باز کردم ...

منم الان که تو پریودی میبندم... بعد چندروز اول نمیتونم تحمل کنم انگار نفسم میگیره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
با اينكه روز ٥ انتقالم هست آنا جون هيچ علايمى ندارم آنا جون شما هم هيچ علايمى تا روز آزمايش بتا ندا ...

هانا جوووونم اصلا نگران نباش.. منم یذره علامت نداشتم.. فقط یکم سینه ها سفت شده بود.خیلی خیلی کم که اگه محکم فشار میدادم میفهمیدم.

پس خیالت تخت.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام بچه ها خوبین؟ببخشید یه سوال،برا پانکچر شکمو سوراخ میکنن؟چجوری تخمکا رو درمیارن؟یا با آمپول؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها خوبین؟ببخشید یه سوال،برا پانکچر شکمو سوراخ میکنن؟چجوری تخمکا رو درمیارن؟یا با آمپول؟

عزیزم نه بابا چرا سوراخ کنن.....

از طریق واژن اینکار  میکنن.....

با سرنگ مخصوص از تو تخمدانت میکشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نه بابا چرا سوراخ کنن..... از طریق واژن اینکار  میکنن..... با سرنگ مخصوص از تو تخمدانت ...

سلام انا جان سه روزه دوزداروهام خیلی زیادکرده دکترطرازی امروز یه کم تنگی نفس دارم به نظرتون واسه داروهاست یا هایپرشدم

سلام عزیزم به من گفتن یادور ناف 90 درجه بزن یا بازو و ران 45 درجهولی خداییش آمپولش درد داره😯😯

اره عزیزم خیلی درد داره ولی بعد پنج دقیقه آروم میشه خدا کنه مثبت بشه من همه این دردهارا به جون میخرم

😍😍خدایا شکرت
عزیزم نه بابا چرا سوراخ کنن..... از طریق واژن اینکار  میکنن..... با سرنگ مخصوص از تو تخمدانت ...

خب وقتی لوله بسته باشه چجوری از رحم ب تخمدان میرسن ک تخمکا رو بکشن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اره عزیزم خیلی درد داره ولی بعد پنج دقیقه آروم میشه خدا کنه مثبت بشه من همه این دردهارا به جون میخرم

من تو انتقالای قبلم آنوکسان نداشتم ایندفعه بهم داد واسه همین میگم دردش زیاده تو این ده روز هم بهش عادت نکردم☺☺☺