چندتا نکته رو بگم به همه ی مامانای گل منتظر❤🌹
اولا اینکه انقدر درگیر و منتظر علایم نباشید علایم واقعی حاملگی از هفته ی ۵، ۶ یا نهایت چهارم خودشو نشون میده ینی زمانی که شما با ازمایش متوجه بارداری شدید، حالا شاید یه درصد کسی باشه که از این زمان هم چند روز زودتر بفهمه که استثناست و معمولا کسایی هستن که خیلی خیلی زود لانه گزینی میکنن .
یه توضیح کوچیک بدم که وقتی جنین به دیواره میچسبه تازه از اون تایم تا بالارفتن بتا در خون حداقل باید ۸ روز بگذره ( به دلیل اینکه باید مویرگها و اتصالات جنین به دیواره تکمیل بشه تا بتا از جنین وارد خون مادر بشه که این کار زمان بره ) ، از لحاظ پزشکی گاهی جنین تشکیل شده یا کاشته شده حتی تا ۵ روز در رحم بدون چسبیدن زنده میمونه . خب پس با این حساب شد ۱۳ روز . پس چرا انقدر عجولید و منتظر علایم تو روزای ۴، ۵، ۶و ... هستید ؟؟🙄آیا فکر میکنید دکترها اسکلن که میگن روز ۱۴ یا ۱۵ آز بدید ؟😂😂😂
نکته ی دوم ، پزشکای به روز و آپدیت دیگه استراحت مطلق رو برای بعد انتقال رد میکنن چون باید به رحم خونرسانی انجام بشه . خصوصا اینکه ماها با دوز بالای پروژسترونی که مصرف میکنیم مستعد تشکیل لخته در اندام های تحتانی هستیم ( خواهش میکنم اینو جدی بگیرید ) پس کارهای سبک روتین و راه رفتن کم مشکلی نداره.
نکته ی سوم اینکه آرامش روحی و نداشتن استرس در پذیرش جنین توسط بدن شما حرف اول و آخر رو میزنه پس خواهش میکنم انقققققددددر که به خوردو خوراکتون و استراحتتون اهمیت میدید همون قدر و حتی بیشتر به روحو روانتون اهمیت بدید . خدا شاهده اون مهمتره .
آرزوی بهترین لحظه که همانا گرفتن جواب بتای تپل و دیدن قلب جوجه هست رو براتون دارم 😊😊😍😍😍