2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048361 بازدید | 684651 پست
وای پس منم اینجوری میشم😣🙁

نه خواهر قرار نیست شما مثل دیگری بشی .من مشکل انعقادی و جهش داشتم این شد وضعم.به قول آناجون برا شما زیادم بد نیست امیدوار باش خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون امپول انوکساپارین را چطوری تزریق میکنند؟

عزیزم صفحه ۶ رو نگاه کن روش تزریق بعضی از آمپولا هست.....

سلگسان و هپارینو نگاه کن انوگسانم تو همون مایه هاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
   وای خدا تصورشم بهم جون میده چقد قشنگه این تصوراتت من تا امروز همش فکر منفی میکردم ا ...

ملودی عزیز من هم دفعه قبل هم اینبار با ی اطمینانی رفتم برا انتقال مطمئن بودم باردار میشم فکر کن 12بار منفی توی کارنامم داشتم با این وجود استرسم نداشتم انرژی + فقط.شک  نکن مامان میشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون عزیزم منم میکروی سومم با اینکه ذخیره م کم بود ولی تعداد تخمکهام و کیفتیش خیلی بهتر شده بود. به ...

عزیزم والا با توجه گفته دکترا برا دی اف آی بالا گفتم شاید راهکار مناسبی باشه.....

بابت همزنانی عملا هم بله درسته اما فکر کنم بودن دوستانی که همچین شرایطی داشتن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بارداریه قبلم اینجور شد 

ثمين جان لطفا شما هروقت خواستي پست منفي بذاري تاريخش هم بذار

دلم هري ريخت دختر

الهي شكر

دوشنبه زود مياي ميگي صداي قشنگ قلبش رو شنيدي و ما رو از دلهره در مياري

اوكي؟؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام انا جون من دیروز انتقال داشتم یه خانمی اونجا بودن که یه امپول داشتن اسمشو نمیدونم ولی میگفت بهش ...

عزیزم منظورت جی سی اس اف هست؟

منم داشتم نیم ساعت قبل انتقال.....

ثمين جان لطفا شما هروقت خواستي پست منفي بذاري تاريخش هم بذار دلم هري ريخت دختر الهي شكر دوشن ...

ای وای ببخش خواهر انشالله اینبار خوش خبرم براتون

بچه هابعدانتقال خوابیدن باید به چه صورت یاشه؟

هر جور راحتی فقط رو شکم نباشه.....

میگم عزیزم شما اولین باری بود که انتقال داشتین؟بعد غز انتقال استراحت مطلق بودین؟من خیلی مراقب بودم م ...

چندتا نکته رو بگم به همه ی مامانای گل منتظر❤🌹

اولا اینکه انقدر درگیر و منتظر علایم نباشید علایم واقعی حاملگی از هفته ی ۵، ۶ یا نهایت چهارم خودشو نشون میده ینی زمانی که شما با ازمایش متوجه بارداری شدید، حالا شاید یه درصد کسی باشه که از این زمان هم چند روز زودتر بفهمه که استثناست و معمولا کسایی هستن که خیلی خیلی زود لانه گزینی میکنن .

یه توضیح کوچیک بدم که وقتی جنین به دیواره میچسبه تازه از اون تایم تا بالارفتن بتا در خون حداقل باید ۸ روز بگذره ( به دلیل اینکه باید مویرگها و اتصالات جنین به دیواره تکمیل بشه تا بتا از جنین وارد خون مادر بشه که این کار زمان بره ) ، از لحاظ پزشکی گاهی جنین تشکیل شده یا کاشته شده حتی تا ۵ روز در رحم بدون چسبیدن زنده میمونه  . خب پس با این حساب شد ۱۳ روز . پس چرا انقدر عجولید و منتظر علایم تو روزای ۴، ۵، ۶و ... هستید ؟؟🙄آیا فکر میکنید دکترها اسکلن که میگن روز ۱۴ یا ۱۵ آز بدید ؟😂😂😂

نکته ی دوم ، پزشکای به روز و آپدیت دیگه استراحت مطلق رو برای بعد انتقال رد میکنن چون باید به رحم خونرسانی انجام بشه . خصوصا اینکه ماها با دوز بالای پروژسترونی که مصرف میکنیم مستعد تشکیل لخته در اندام های تحتانی هستیم ( خواهش میکنم اینو جدی بگیرید ) پس کارهای سبک روتین و راه رفتن کم مشکلی نداره.

نکته ی سوم اینکه آرامش روحی و نداشتن استرس در پذیرش جنین توسط بدن شما حرف اول و آخر رو میزنه پس خواهش میکنم انقققققددددر که به خوردو خوراکتون و استراحتتون اهمیت میدید همون قدر و حتی بیشتر به روحو روانتون اهمیت بدید . خدا شاهده اون مهمتره .

آرزوی بهترین لحظه که همانا گرفتن جواب بتای تپل و دیدن قلب جوجه هست رو براتون دارم 😊😊😍😍😍

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
چندتا نکته رو بگم به همه ی مامانای گل منتظر❤🌹 اولا اینکه انقدر درگیر و منتظر علایم نباشید علایم وا ...

دوستان خواهش میکنم این پست رو بخونید و جدی بگیرید ☝️☝️☝️

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام انا جان من امروز باید سینال اف یه اب با 3تا پودر میزدم. وقتی اب رو داخل پودر اول حل کردم پراز ...

عزیزم خوب حل کردنش نباید با تکون باشه همون دورانی آروم.....

فکر نکنم مشکلی پیش بیاد دیگه بهش فکر نکن ولی دفعات بعد رعایت کن.....

سلام انا جان من امروز باید سینال اف یه اب با 3تا پودر میزدم. وقتی اب رو داخل پودر اول حل کردم پراز ...

روش تزریقش مثل گوناله صفحه ۶ رو نگاه کنی قلقش دستت میاد.....

چندتا نکته رو بگم به همه ی مامانای گل منتظر❤🌹 اولا اینکه انقدر درگیر و منتظر علایم نباشید علایم وا ...

عالي بود 

قابل توجه بعضيا👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️