2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست
عزیزم میفهمت اما الان فقط باید به چیزای خوب فکر کنی که تاثیر فکر + رو نتیجه + گرفتن بیشتره..... فکر ...

سلام انا جان من امروز باید سینال اف یه اب با 3تا پودر میزدم.

وقتی اب رو داخل پودر اول حل کردم پراز حباب شد.پودر دوم هم همینطور ولی پودر سوم رو دورانی تکون دادم کامل شفاف شد.

تو بازو تزریق کردم.

حالا که سرچ کردم نوشته باید کامل حل میشد و مایع شفاف میشده.

برامن کامل حل شد ولی خب حباب زیاد داشت.

الان مشکلی پیش میاد من اینجوری تزریق کردم؟

بعدم اینکه موقع تزریق باید پوست رو مثل حالت نیشگون میگرفتم یا معمولی 90درجه میزدم.مثل اون قلمی؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اونوقت ای وی اف دوم مثبت شد؟حتما قبل انتقال باید زد بعدش نمیشه تزریق کرد؟اسم امپولا نمیدونی؟ببخشی ...

بله من انتقال دومم مثبت شد . اسمش آمپول Gm- csf بود

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
خب اونوقت ای وی اف دوم مثبت شد؟حتما قبل انتقال باید زد بعدش نمیشه تزریق کرد؟اسم امپولا نمیدونی؟ببخشی ...

ظاهرا باید قبل انتقال یا بلافاصله بعدش تزریق بشه . برای من تقریبا دو دقیقه بعد انتقال تزریق کردن

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام منم قراربودپانکچربشم ولی گویا داروها به من جواب ندادن من همیشه قبل پانکچر درد قسمت تخمدونام داش ...

سلام عزيزم 

من هنوز پاكنچر نشدم 

نه درد ندارم

بعضي موقع ها كمي درد حالت پريودي دارم 

يعني چي ب داروها جواب نداده؟؟

بچه ها سلام

از روی آز بتا چجوری به چند قلوی بودن نبودنش پی میبرن

حتما عددش باید خیلی باشه ؟؟

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
بچه ها سلام از روی آز بتا چجوری به چند قلوی بودن نبودنش پی میبرن حتما عددش باید خیلی باشه ؟؟

نه عزيزم ربطى نداره

بعضى ها بتاى خيلى بالايى هم داشتن يه قلو بوده و برعكس

فقط از طريق سونو متوجه مى شن تا جاييكه من مى دونم

نه عزيزم ربطى نداره بعضى ها بتاى خيلى بالايى هم داشتن يه قلو بوده و برعكس فقط از طريق سونو متوجه م ...

مرسی گلم

معمولا چند وقت بعد از آز بتا، سونو انجام میدن ؟

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
سلام بچه ها من یکشنبه انتقال داشتم بنظرتون چرا هیچ علائمی از بارداری ندارم؟؟زوده بنظرتون؟

منم شنبه انتقال داشتم و هيچ علايمى ندارم 

بچه ها مى گن خيلى ها بدون علايم بودن و با آزمايش بتا متوجه شدن كه باردارن ايشالا براى همه ما انتقال داده ها هم همينطور باشه🙏🏼🌸