2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم والا بستگی به شرایطت داره..... من یکی داشتم بعد غربال دوم کم کرد و قطع کرد..... پرولوتون رو ...

خوبی انا جونم . من ک از ششم تا دوازدهم پری استرادیول خوردم و میخوام از پانزدهم هم تا ۲۵ پروژسترون بخورم تا اگه بارداری صورت بگیره جاش محکم باشه . این دو تا استرادیول و پروژسترون برا بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه و مانع تخمک گذاری و مانع بارداری نمیشه ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
با اينكه روز ٥ انتقالم هست آنا جون هيچ علايمى ندارم آنا جون شما هم هيچ علايمى تا روز آزمايش بتا ندا ...

نه عزیزم من فقط هفته اول کلکسیونر درد بودم که اونم مال داروها بود بعد که بدنم عادت کرد هفته دوم انقدر بی علامت بودم که دیگه چند روز آخر خودمو باخته بودم......

فقط روز ۱۱-۱۲ لک دیدم که اونم فکر کنم چون اشتباهی اسرادیولم نصف دز تجویزی خورده بودم بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دو روز بعد به جمعه میخوره مجبورم شنبه برم...فکر میکنم با لک بینی هایی که من دارم هرچی بود پرید..رحمم ...

عزیزم اگه تهرانی برو بیمارستان گاندی منم جمعه اونجا آز دادم.....

البته نه همون بذار واسه شنبه چون بهتره همون آزمایشگاه انجام بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
با این وجود که 5صبح هم شیاف زدم ولی بازم کم نشده متاسفانه.باشه عزیزم بالشت میزارم.ممنون

عزیزم لک بینی من تا دو ماه ادامه داشت.....

مامان باران تا قبل آزمايش بدين سينه درد هم كه الان دارين نداشتين؟؟ يعنى بى علامت علامت بودين؟

من که سینه هام کلا شل شل بودن.....

خوبی انا جونم . من ک از ششم تا دوازدهم پری استرادیول خوردم و میخوام از پانزدهم هم تا ۲۵ پروژسترون بخ ...

والا عزیزم گفتم که فکر نکنم مانع بشه.....

اما خوب دقیق نمیدونم.....

امروز دومین روز انتقالمه صبح از درد شدید پهلوی راست و حالت تهوع از خواب بیدار شدم ممکنه بخاطر عوار ...

سلام عزیزم منم دومین روزانتقالمه ولی فقط شیاف دادن بهم به شما هم آمپول پروژسترون دادن هم شیاف؟

😍😍خدایا شکرت
راست ميگي پانكچر ميشم   فكر نكنم با اين تعداد ريسك هايپري باشه  همون پرولاكتين بايد باشه ...

سلام منم قراربودپانکچربشم ولی گویا داروها به من جواب ندادن من همیشه قبل پانکچر درد قسمت تخمدونام داشتم ولی ایندفعه اصلا درد نداشتم  میشه بگیدشما هم تخمدوناتون درد داشتید