2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
آنا جون من سيكل ام اين سرى نچرال بود و هيچ دارويى هم استفاده نمى كنم  ٥شنبه ١٥ شهريور آزمايش د ...

آره میدونستم استفاده نمیکنی اما گفتم احتیاطا بگم چون آسپرین و انوکسان ربطی به نچرال و غیر نچرال نداره.....

من طبیعی باردار شدم و تا نه ماه انوکسانو دارم.....

یعنی نچرال نچرال.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان عیدتون مبارک

آنا جون من دو تا شیاف دارم بارداریمم طبیعیه این شیافا رو تا کی دارم؟ 

انوکسان کدوم مارک خوبه؟ این بار شرکت پویش داروه افتضاحه

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه با ۱/۶ برابر شدن حساب کنیم ۲۴/۸ میشه یعنی خیلیم غیر قابل قبول حساب نمیشه..... هر دو رو یه ...

اره عزیزم دوتاشو یه ازمایشگاه دادم دلم خواست جای دیگه برم ولی ترسیدم بدتر بشه..از دیشب تا حالا لک بینی شدید دارم امکانش هست خارج از رحم باشه؟؟  اصلا کم نمیشه همش هم خوابیدم

دوستان عیدتون مبارک آنا جون من دو تا شیاف دارم بارداریمم طبیعیه این شیافا رو تا کی دارم؟  انو ...

عزیزم والا بستگی به شرایطت داره.....

من یکی داشتم بعد غربال دوم کم کرد و قطع کرد.....

پرولوتون رو همچنان دارم فکر کنم آخریشو ۳۴ هفته بزنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان عیدتون مبارک آنا جون من دو تا شیاف دارم بارداریمم طبیعیه این شیافا رو تا کی دارم؟  انو ...

انوکسانم مال البرز دارو فکر کنم بهتره لااقل از اینایی که من زدم.....

زهراوی هم اصلا خوب نبود.....

اره عزیزم دوتاشو یه ازمایشگاه دادم دلم خواست جای دیگه برم ولی ترسیدم بدتر بشه..از دیشب تا حالا لک بی ...

عزیزم فکر نکنم چون خارج رحمیم بتا بالا میره ولی حواست به علایمت باشه و بتاتم دو روز دیگه حتما تکرار کن.....

آره میدونستم استفاده نمیکنی اما گفتم احتیاطا بگم چون آسپرین و انوکسان ربطی به نچرال و غیر نچرال ندار ...

با اينكه روز ٥ انتقالم هست آنا جون هيچ علايمى ندارم

آنا جون شما هم هيچ علايمى تا روز آزمايش بتا نداشتى؟؟؟

فقط حتما دو روز بعدش تکرار کن

دو روز بعد به جمعه میخوره مجبورم شنبه برم...فکر میکنم با لک بینی هایی که من دارم هرچی بود پرید..رحمم یک لحظه درد میگیره ول میکنه..خیلی از خارج رحمی میترسم

دو روز بعد به جمعه میخوره مجبورم شنبه برم...فکر میکنم با لک بینی هایی که من دارم هرچی بود پرید..رحمم ...

منم دقیقا این دردو دارم

منم از همین میترسم 

ولی فعلا صبر کردم

بعد 72 ساعت تقریبا باید نزدیک 3 برابر بشه

خیلیه خونریزیت؟؟؟

یه طرفه؟

منم دقیقا این دردو دارم منم از همین میترسم  ولی فعلا صبر کردم بعد 72 ساعت تقریبا باید نزدیک ...

خونریزی مثل پریود نیست حالت رگ رگی خونی ولی صبح بیشتر بود ببخشید اینجوری حرف میزنم..دردم فقط زیر دلم سمت راستم