2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048418 بازدید | 684655 پست
میگن شیاف ایرانی اصلا خوب نیست درسته؟

عزیزم خیلیا ایرانی گذاشتن فکرتو درگیر نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز دکترم خونمون بود انقدر من جیغ جیغ کردم و گفتم اینبارم رشد نمیکنه نظرش رو اینه که لک طبیعیه و ا ...

دختر مراقب خودت باش.....

البته خدا حواسش بهت هست اما تو هم مراقب خودت باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم ما تو مركز ناباروري كه ازمايش ميديم و بعضي وقتها مورفو صفر هم داشتيم دكتر گفت اين إعداد به درص ...

دقیقا همینه صفر مطلق نداریم.....

زیر یک رو صفر در نطر میگیرن.....

صفر مطلق وفتی معنی داره بگن ما دونه دونه اسپرمهای موجودو چک کردیم به عدد صفر رسیدیم.....

خانمای گل خواهش  میکنم یکی جواب منابده شیاف ایرانی بده؟مثل شیاف خارجی جواب میده یانه؟اگه خوب نی ...

عزیزم گفتم که اگه میتونی خارجی پیدا کنی که چه بهتر اما الان خیلیا ایرانیشو استفاده میکنن به خودت استرس نده.....

سلام خواهری احتمالا 2شنبه برم .امیدوارم قلبش بتپه.الهی آمین

میتپه شک نکن.....

عزیزم فدات بشم امیدت رو حفظ کن در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است مطمئن باش

لاله جون یه پیغام برات گذاشتم ممنون میشم جوابمو بدی.....

عزیزم ضخامتت خوبه..... ۱۴-۱۵ احتمالا پانکچر باشه نه انتقال..... عزیزم احتمال داره ریسک هایپری داری ...

راست ميگي پانكچر ميشم  

فكر نكنم با اين تعداد ريسك هايپري باشه 

همون پرولاكتين بايد باشه 

چىن يه سري آزمايش هورموني ازم گرفتن ك يكيش پرولاكتين بود جوابش بايد روز سونو دوم بگيرم 

رژيمش رو حتما رعايت ميكنم 

ممنونم 🌹

عزیزم با دکترت مشورت کن ولی ترجیحا با خوردن مایعات و سوپ و این چیزا سعی کن جلوشو بگیری اما در صورت ن ...

متاسفانه از دست فراموشيم ديروز يادم رفت بگم اين مساله ي مهم رو 

امروزم مطب تعطيله سوپ خوردم و ميخورم 

ديشب رفتم دكتر گفت جزءي هست برام قرص سرما خوردگي و آموكسي سيلين داد 

حالا نميدونم بخورم يا نه 

البته ديشب خوردم باز ساعت ٩ بايد بخورم 

نميدونم چيكار كنم آموكسي تاثيير نزاره رو تخمكام ؟؟

امروز دومین روز انتقالمه

صبح از درد شدید پهلوی راست و حالت تهوع از خواب بیدار شدم

ممکنه بخاطر عوارض داروها باشه

آمپول آنوکساپرین. آسپرین. استرادیول.آمپول پروژسترون و شیاف استفاده میکنم

سلام بچه ها تو رو خدا کمکم کنید 

انا جون بیا

کمردرد شدید دارم خیییلی درد میکنه.پشتم...بخاطر استراحته یعنی.چون یسره دراز کشم...نمیدونم چرا ولی درد شدید پشت دارم😢😢😢😢

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
عزیزم خوب تو بارداری فکر کنم ایمنیا جواب ندن چون من این سری که طبیعی باردار شدم خواستم انجام بدم تا ...

آنا جون من سيكل ام اين سرى نچرال بود و هيچ دارويى هم استفاده نمى كنم 

٥شنبه ١٥ شهريور آزمايش دارم ايشالا كه مثبت باشه🙏🏼🙏🏼🌸مرسى از راهنماييت عزيزم💕

امروز دومین روز انتقالمه صبح از درد شدید پهلوی راست و حالت تهوع از خواب بیدار شدم ممکنه بخاطر عوار ...

عزیزم احتمالش هست.....

اگه تکرار شد با دکترت مطرح کن شاید حساسیت دارویی باشه.....

سلام بچه ها تو رو خدا کمکم کنید  انا جون بیا کمردرد شدید دارم خیییلی درد میکنه.پشتم...بخاطر ا ...

عزیزم خوب یکسره دراز نکش.....

پاشو یه دوری بزن.....

روز چند انتقالی؟

من بعد دو سه روز اول دیگه غذا هم خودم درست میکردم.....

دراز میکشی لای پاهات بالش بذار.....