2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
اها..الان که شکرخدا نی نیت سلامته عزیزم.انشاله که اهنگ خوش قلبشم میشنوی

انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خواهری احتمالا 2شنبه برم .امیدوارم قلبش بتپه.الهی آمین

ثمین جون چرا زودتر نمیری ؟ مگه نمیخواستی شنبه بری؟

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انتقال خون وبیمارستان بقیه الله انجام دادم.این دو مرکز به هم نزدیک. هزینه ها باتوجه به نوع بیمه ...

مرسی عززززیزم😙😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه عزيزم خودشون پيشنهاد دادن چون حركت آ اسپرم همسرم صفره  من تا حالا اي يو اي هم نكردم راستي ...

خوب عزیزم گرفتن نمونه از ب ی ض ه هر چی باشه یه عمله.....

میشه به عنوان راهکار نهایی نگاه کرد نه اولین کار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم من امروز انتقال داشتم خیلی خیلی التماس دعا دارم ازتون

عزیزم بهترینارو برات آرزو میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام لاله جان و آنا جان  ان شاءالله شما و بقيه ي دوستان خوب باشين  من امروز رفتم سونو رو ...

عزیزم ضخامتت خوبه.....

۱۴-۱۵ احتمالا پانکچر باشه نه انتقال.....

عزیزم احتمال داره ریسک هایپری داری گابرگولین داده نمیدونم دقیق یا پرولاکتینت بالاست.....

شما رژیمتم رعایت کن.....

آب زیاد.....

پروتئین.....

سفیده تخم مرغ.....

دوستان من دارم سرما ميخورم  گلوم خيلي اذيت ميكنه  حالا دارو بخورم ك مشكلي نيست تو سيكلم& ...

عزیزم با دکترت مشورت کن ولی ترجیحا با خوردن مایعات و سوپ و این چیزا سعی کن جلوشو بگیری اما در صورت نیاز طبق تجویز دکترت خوردن دارو به صلاحه تا نخوردنش......

امروزم رفتم سونو روز 8 بودم گفت خیلی عالیه حتی داروهامم کم کرد.. هیچ موقع از نظر رشد تخمک یا آندومتر ...

عزیزم حالا صبر کن ببین نتیجه پانکچرت چیه.....

من سیکل آخرم هم تعداد تخمکام بالا بود هم کیفیتشون.....

اسپرمم که از طریق بیوپسی میگیرن احتمالا تعداد جنینات بیشتر باشه.....

پس انرژی + بفرست واسشون و فکرای خوب خوب بکن......

خانما یه سوال چهار مغزو چه جوری بخورم بعد انتقال با شیر میشه خورد؟

والا بستگی به بدنتم داره.....

من سر میکروم به خاطر طبع سردم تا یه ماه اول بارداری لب به لبنیات نزدم.....

من چهار مغزو همینطوری خالی میخوردم.....

سلام دوستان و انا جون ببخشید من شکمم خیلی داغ میشه..حرارتش میره بالا..فقط شکمم..پاهام و دستها نه... ...

انتقال دادی درسته؟

ایشالله که نشونه خوبیه تو به فال نیک بگیر......

لاله جون سلام  من اين سرى آزمايشم مثبت هم بشه مى خوام آزمايشهاى ايمنى و انعقادى رو حتما انجام ...

عزیزم خوب تو بارداری فکر کنم ایمنیا جواب ندن چون من این سری که طبیعی باردار شدم خواستم انجام بدم تا از شرایط ایمنیم مطلع بشم ایمونولوژم گفت نمیشه درست تفسیرشون کرد.....

ولی فکر کنم انعقادیارو بتونی.....

البته اگه انوکسان و آسپرین داری فکر کنم فقط همون جهش ژنی یعنی نسخه ۳ رو بتونی انجام بدی نه که از نسخه ۴ پنج تای اولو هم میتونی انجام بدی فکر کنم......

آنا جون مدام میبستی یا فقط موقع پریود؟

عزیزم من به خاطر رحم سردم که همیشه زیر شکمم یخ بود از یه سال قبل بستم و بعد غربال اول دیگه باز کردم چون حس کردم دیگه گرم شده و نمیتونم شال رو تحمل کنم.....

سلام عزیزای دل شبتون بخیر.بچه ها روز 14 انتقال ازمایشم 22.6 شد  دو روز پیش هم 15.5 انا جان بنظ ...

عزیزم اگه با ۱/۶ برابر شدن حساب کنیم ۲۴/۸ میشه یعنی خیلیم غیر قابل قبول حساب نمیشه.....

هر دو رو یه جا دادی؟

عزیزم حتما دوباره تکرارش کن.....

به نظرم تا الانش بد نیست.....

سلام انا جون من امروز انتقال داشتم دکتر به من شیاف داده نمیدونم رکتال استفاده کنم یا واژ ینال؟

عزیرم شیاف پروژسترونه؟

هر دو میشه.....

من واژینال استفاده میکردم.....

فقط بعدش حداقل نیم ساعت دراز بکش.....

بعد جذب هر چی خارج بشه نگران نباش اونا نگهدارندش هستن.....

فدات خواهری ولی من کلا 2تا جنین انتقال داده بودما 

عزیزم مامان ارغوانم با دو تا جنین انتقالی سه قلو باردار شد.....

کار خدا نشد نداره.....