2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
میگن شیاف ایرانی اصلا خوب نیست درسته؟

عزیزم والا به نظر من بخاطر مقاومتش خوب نیست زود میشکنه .وگرنه وقتی خارجی نباشه مجبوری بزنی دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ثمين جان خوبي؟؟؟كي به اميد خدا بايد بري واسه شنيدن صداي قلب ني ني؟؟؟ انشالله هر چه زودتر ...

سلام خواهری احتمالا 2شنبه برم .امیدوارم قلبش بتپه.الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانمای گل خواهش  میکنم یکی جواب منابده شیاف ایرانی بده؟مثل شیاف خارجی جواب میده یانه؟اگه خوب نی ...

نگران نباش خیلیا ایرانی میزنن

عزیزم والا به نظر من بخاطر مقاومتش خوب نیست زود میشکنه .وگرنه وقتی خارجی نباشه مجبوری بزنی دیگه

خیلی نگرانم میگم کاش آمپول داده بود سری اخرکه سونو شدم گفتن چون جنین فریز داری حتما امپول استفاده کن ولی امروز که انتقال دادن شیاف برام نوشت اونم ایرانی میترسم نتیجه نده

😍😍خدایا شکرت
مشکل انعقادی نداری؟

عزیزم من دو روز قبل از انتقال افتادم روی لک بینی خیلی شدید دکتر سونو کرد گفت رحم مشکلی نداره.فقط انوکسپارین و اسپرین قطع کرد..حتی روز انتقال گفت دیگه نباید بزنی.الان تنها چیزی که استفاده میکنم شیاف استرادیول فولیک اسید...یعنی ممکنه بخاطر انعقادی باشه؟

سلام خواهری احتمالا 2شنبه برم .امیدوارم قلبش بتپه.الهی آمین

انشاالله به اميد خدا

واست صلوات نذر كردم

فكر منفي نكن عزيز دلم 

انشالله صدوبيست سال قلبش ميتپه واسه مامان جونش

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم من دو روز قبل از انتقال افتادم روی لک بینی خیلی شدید دکتر سونو کرد گفت رحم مشکلی نداره.فقط انو ...

سارا جان من که مشکلم این بود بتا کند میرفت بالا

انشاالله به اميد خدا واست صلوات نذر كردم فكر منفي نكن عزيز دلم  انشالله صدوبيست سال قلبش ميت ...

ممنونم خواهری فدات

اگه میتونی سیکلوژست بگیر  البته به سختی گیر میاد

من راحت گیر میارما از رشت

بعد از چند روز بالا رفت؟

اولین بتا و دومین بتا خوب بود از سومین بتا رشدش خوب نبود توی 5روز 60تا رفت بالا توی 18روز 400تا دونه

اولین بتا و دومین بتا خوب بود از سومین بتا رشدش خوب نبود توی 5روز 60تا رفت بالا توی 18روز 400تا دونه

اها..الان که شکرخدا نی نیت سلامته عزیزم.انشاله که اهنگ خوش قلبشم میشنوی