2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
ثمین عزیزم منم با شنیدن اینکه خانمی بعد چهارده بار نتیجه گرفته پا به این تاپیک گذاشتم و به امید و دل ...

امیدوارم اینبار با ی بتای توپ مواجه بشی خواهری .امیدوارم خدا از این به بعد دل هممون رو شاد کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی انتظار سخته  خدا خوذش نگهدار نی نی هات باشه عزیزم آروم باش دوست من 🌷 نمیتونم جات باشم ...

فدای محبتت خواهری 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بدترین چیه ایشالله یکی از زیباترین لحظه های زندگیت خواهد بود....

خداکنه

ثمین جون درکت میکنم میدونم لحظات سختیه ولی میگذره منم تا روزی ک صدای قلبشو نشنیدم آروم و قرار نداشتم ...

الهی آمییییین 

عزیزم فدات بشم امیدت رو حفظ کن در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است مطمئن باش

لاله جونم نظر شما چیه ؟ اگه تو دهه ی اول سیکل استرادیول بخوری باعث عدم تخمک گذاری و اینکه مانع بارداری میشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ثمین مهربونم این حرفها نزن دیگه.مطمئن باش و خیالت راحت باشه که این سری به سلامتی و با دل خوش بغل میگ ...

فدات خواهری ولی من کلا 2تا جنین انتقال داده بودما 

ثمین حان به دکترت گفتی؟ شاید لازمه شیاف اضافه کنی 

امروز دکترم خونمون بود انقدر من جیغ جیغ کردم و گفتم اینبارم رشد نمیکنه نظرش رو اینه که لک طبیعیه و از آنوکسانه.جالبه فقط تا غروب این وضعیتمه الان انگار نه انگار .گفت همون 3تا شیاف کافیه خونریزی نداری که اضاف کنم .بعدشم من توی حیاط افتادم رو پهلو.اصلا من نمیدونم من توی حیاط چیکار میکردم دست و پام کبود شد النگوم شکست گوشیمم داغون شد ولی دریغ از ی لک .خندم میگیره بخدا.صبح تا غروب لک دارم غروب تا فردا صبح هیچی

آره دکتر جنتی هم به ما گفت دم پانکچر آز بدین ببینم اگه نیاز باشه بیوپسی کنیم ولی واقعا نمیدونم چقدر ...

عزيزم ما تو مركز ناباروري كه ازمايش ميديم و بعضي وقتها مورفو صفر هم داشتيم دكتر گفت اين إعداد به درصد هستن يعني ممكنه نيم درصد باشه كه تو جواب گزارش نميشه ولي همون نيم و حتي كمتر هم تو چندين ميليون اسپرم بازم زياده و ما چند تا سالم پيدا كنيم كافيه

خيلي به خودت استرس نده و سعي كن خودت رو تقويت كني تا تخمك هاي خوبي داشته باشي 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزای دل شبتون بخیر.بچه ها روز 14 انتقال ازمایشم 22.6 شد  دو روز پیش هم 15.5 انا جان بنظ ...

مشکل انعقادی نداری؟

سلام انا جون من امروز انتقال داشتم دکتر به من شیاف داده نمیدونم رکتال استفاده کنم یا واژ ینال؟

من رکتال استفاده کردم هربار

مشکل انعقادی نداری؟

سلام ثمين جان

خوبي؟؟؟كي به اميد خدا بايد بري واسه شنيدن صداي قلب ني ني؟؟؟

انشالله هر چه زودتر استرست تمام شه و با خيال راحت اين دوره بارداري رو سپري كني و صحيح و سالم در آغوش بگيري جگر گوشه ات رو

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️