2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048442 بازدید | 684655 پست

لاله جون سلام 

من اين سرى آزمايشم مثبت هم بشه مى خوام آزمايشهاى ايمنى و انعقادى رو حتما انجام بدم

فقط مى خواستم بدونم آزمايشگاه آشتيانى همه آزمايشهايى كه آنا جون نوشتن رو انجام مى دن؟

ممنونم خواهری راستش اینبارم دقیقا مثل دفعه قبل لک دارم 3روز نیست پاکه پاکم بعد 3روز انقدر شدیده پد م ...

ثمین حان به دکترت گفتی؟ شاید لازمه شیاف اضافه کنی 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزيزم  از سه تا جنين من  فقط عسلى من دورن ساكش بود🍼  كلى ما رو خوشحال ...

مبارکه عزیزم
به سلامتی
ان شاء ا... تالاپ تالاپ قلبش هم میبینی به زودی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سینال اف پیدا نشد به جاش کارما Fshداد ومریونال وسیتروتاید اینا داروهام بودن که امروز گفتم همزمان با ...

عزیزم این دارو ها که از سینال بهترن عزیزم

لاله جان دکتر ازم آزمایش dhea نگرفت ها گفت برات لازمِ همین و اینکه تا دلت بخواد مرغ خوردم🙁 ولی از ...

خب دکترت تحویز کرده
من نمیتونم بگم نخورین

سلام من ازمایش دادم منفی شد بتا 7.26شد روز13ام بود

متاسفم عزیزم
قطعا خیلی سخته
اما به نظرم 48 ساعت بعد تکرار کنین باز

سلام به همه دوستای خوبم امروز از یه دکتر که طب سوزنی هست (مادرم ماه ها پیش شون میرفت و برای آرتروز ...

عزیزم دکتر طب سنتی بسیار با وجدانی بوده
گلم عدد ذخیره با هیچ راهی بالا نمیره
اما میشه همون تعداد رو تقویت کرد و همین طور تخمدان رو تقویت کرد تا تخمک های خوبی تولید بشه

من پرولاکتینم بالا بوده الان تازه از ماه قبل پایین اونده ولی همچنان هفته ای یک بار داستینیکس میخورم ...

عزیزم میتونه بعد از قطع کردنش دوباره بالا بره
سعی کن تو این فرصت پیدا کنی قبل از مصرف اون یه دونه که داری

اناجون دکتر سابقم بدون ازمایش به من گفت وقتی باردار شدی برات روزی یه دوز پایین انوکسان میزاریم تو بر ...

عزیزم ضرر نداره چون کلا داروهای هورمونی سیکل میکرو خودشون عامل غلظت خون هستن
دکتر من هم انعقادی ها رو چک میکنه اما حتما هپارین یا سلکسانرو میده

سلام لاله جان و آنا جان  ان شاءالله شما و بقيه ي دوستان خوب باشين  من امروز رفتم سونو رو ...

قبلا سابقه پرولاکتین نداشتی؟

من قبلیا اینکارو کردم اما آخریو نه..... اما شال رو از یه سال پیش دیگه میبستم برا گرم کردن رحمم.....

آنا جون مدام میبستی یا فقط موقع پریود؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
قربونت عزیزم ، من کاملا میفهمم چی میگی ، کاملا حق میدم بهت که این حالو داشته باشی خیلی سخته ، خدا شا ...

امیدوارم اینبار خدا رحم کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام عزیزای دل شبتون بخیر.بچه ها روز 14 انتقال ازمایشم 22.6 شد  دو روز پیش هم 15.5

انا جان بنظرتون چرا اینقدر کم بالا رفته ؟ میتونه زود باشه؟ یا مشکلی هست؟توروخدا بدادم برسین