2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست
سلام لاله جان و آنا جان  ان شاءالله شما و بقيه ي دوستان خوب باشين  من امروز رفتم سونو رو ...

عزيزم فك كنم ضخامت بايد بين ٨-١٢ باشه كه تا اون موقع حتما ميشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دي ان اي اسپرم همسر من ٥٨٪‏ بود  تو ابن سينا آز داد دكتر اراسته ميخواست بهش دارو بده من ...

آره دکتر جنتی هم به ما گفت دم پانکچر آز بدین ببینم اگه نیاز باشه بیوپسی کنیم
ولی واقعا نمیدونم چقدر تاثیر داره. به دردسرش و هزینه ش می ارزه یا نه. واقعا دلم میخواد بدونم چقدر تفاوت داره .
چون همسرمن مشکل اصلیش اینه که مورفولوژیش صفره یعنی شکل ظاهری همه ی اسپرمها خرابه. البته تعدادش نزدیک 100 میلیونه. ولی دکتر گفت ما مورفوی صفر رو دو یا نهایت سه بار میکرو میکنیم. اگه جواب نداد میفرستیم برای جنین اهدایی. که ما هم این چهارمین بارمونه به درخواست خودمون.
نمیدونم برای بیوپسی باید تصمیم بگیرم خیلی زود

خدایا شکررررررر

امروزم رفتم سونو روز 8 بودم گفت خیلی عالیه حتی داروهامم کم کرد.. هیچ موقع از نظر رشد تخمک یا آندومتر من مشکلی نداشتم . تمام این سالها بدون اینکه اطلاع داشته باشم مشکل از اسپرم بوده و من داروی بیخودی میگرفتم. تا الان که سنم بالا رفته و ذخیره م کم شده تازه یکساله فهمیدیم مشکل کجا بوده... الانم یه تخمدانم که اصلا دیگه فولیکول نداره . اون یکی به تنهایی میره جلو. امروز گفت 7 تا فولیکول سمت چپم دارم. دکتر خودش میگفت عالیه . ولی خودم میگم چه فایده. چون به خاطر ضعیف بودن اسپرم، همیشه برای من 20 درصد به جنین میرسه . الانم میخواد یکی دوتا بشه ...
نمیدونم یه بار دیگه برم میکرو بعد برم برای انتقال. اصلا دیگه تخمک هست دوباره میکرو کنم :(

خدایا شکررررررر
دوستان من دارم سرما ميخورم  گلوم خيلي اذيت ميكنه  حالا دارو بخورم ك مشكلي نيست تو سيكلم& ...

عزیزم سرماخوردگی تنها درمانش خوردن مایعات و ویتامین ث و استراحته.
اونم که حس میکنی التهاب گلو هست معمولا چرک نیست اون التهاب با چرک اشتباه گرفته میشه که اونم با همین کارا خوب میشه
ولی اگر واقعا احساس عفونت داری آب نمک روزی چندین بار غرغره کن

خدایا شکررررررر
عزیزم سرماخوردگی تنها درمانش خوردن مایعات و ویتامین ث و استراحته. اونم که حس میکنی التهاب گلو هست مع ...

يعني دكتر نرم همينارو رعايت كنم كافيه 

چون الان سردرد هم دارم 

سرم سنگين ميشه 

ميخواستم برم دكتر 

چون هنگام خواب خيلي اذيتم ميكنه 

اشتهام رو از دادم آب ب زور ميخورم 😩

يعني دكتر نرم همينارو رعايت كنم كافيه  چون الان سردرد هم دارم  سرم سنگين ميشه  ميخ ...

عزیزم سرماخوردگی یه دوره ی حداقل 3 روزه داره که باید بگذره.  این کارارو انجام بدین انشالا زودتر خوب میشید. برای سردرد هم استامینوفن ساده. باز اونم اگه بتونید نخورید که بهتره.

خدایا شکررررررر

سلام دوستان و انا جون

ببخشید من شکمم خیلی داغ میشه..حرارتش میره بالا..فقط شکمم..پاهام و دستها نه...سرم هم تب میکنه...نشونه خوبیه بنظرتون ،؟؟؟؟؟؟

و چیکار کنم؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
ببخشید دوستان من یه سوال داشتم... این کسایی که میگن من سه بار ivf کردم یا مثلا یکی میگه من بعد 6 بار ...

عزیزم من سری قبل 13 تومن خرج کردم (البته با هزینه هایپری و بیمارستان بستری شدن)
این سری هم 6 تومن

اگه کسی جنین فریز داشته باشه دیگه هر بار فقط هزینه اش میشه حدودا 2 تومن برای انتقال

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها خوبید من وارد چهارمین سیکل آی وی اف شدم. دقیقا 3 شهریور 95 یعنی 2 سال پیش اولین بار پانک ...

ازی جون امیدوارم این بار اخرین تحربه ات از سیکل و پانکچر و بیهوشی باشه
امیدوارم در استانه ی این ماه عزیزی که داریم واردش میشیم انتظارت تموم بشه

اگه دوست داشتی فرزندت رو نذر حضرت علی اکبر یا علی اصغر کن
و از خود اما حسین (ع) بخواه حافظشون باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام انا جون و دوستان..من به امید خدا امروز انتقال دادم.دو تا جنین که گفتن خوبه...3 ساعت گذشته ....ف ...

عزیزم خودتو اذیت نکن
من تا همین امروز حتی دست شویی فرنگی هم استفاده نکردم
نگرانی بی اندازه نداشته باش

لاله با این لک ها ناامید مطلقم خیلیییییییی ناامید فقط ظاهرمو جلو همسرم حفظ کردم هرروز میگه شکم خانو ...

عزیزم فدات بشم امیدت رو حفظ کن
در نا امیدی بسی امید است
پایان شب سیه سپید است
مطمئن باش