2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048431 بازدید | 684655 پست
ان شاالله بیای خبرمادر شدنت ر بدی به زودی زود. ماها تو این راه آنقدر سختی کشیدیم که،کمک کردن به هم ...

نمیدونم دقیق  رزاقی چقدر میکرو میکنه 

کلی شنیدم بیمارستان بهمن .و ابن سینا عمل میکنن..

حوود 9میلیون 

بارم دقیق نمیدونم عزیز دلم 

دوست عزیز شما برای دی ان آ چه رعایاتی کردین و چه داروهایی خوردین ک بهتر شد؟

والا ما 6 ماه گیاهخواری کردیم و بعد هم غذای آبپز می خوردیم. و آنتی اکسیدان هم خیلی زیاد مصرف میکرد همسرم چه قرصش چه از طریق میوه و سبزیجات. سیگار هم تقریبا ترک کرد که آز داد دی ان ای به 9 رسید.  و میکرو کردیم . ولی بعدش یه کم رعایتهامون کم شد و متاسفانه الان دوباره شده 20 . و این درحالیه که من هفته ی دیگه پانکچر دارم . خیلی اعصابم خورده دیروز جواب آخرین آزمایشو گرفت. 

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=67697705]ممنون عزیزم. شوهرم مورفولوژیش صفره . دی ان ای اسپرم هم بالا بود که با کمک دارو و رعا ...

عزیزم مورفو اگر هم تغییر کنه در حد یکی دو درصده. چون اینا در اثر شرایط تو مدت زمان خراب شدن . برای همین به این راحتی و در عرض یک سال بالا نمیره . یا اگر هم بره خیلی خیلی جزئی. تو آزمایشگاه ابن سینا که رنجهاش خیلی سختگیرانه ست برای ما از صفر بیشتر نشد. الان 13 ماهه داره دارو و مکمل های قوی مصرف میکنه

خدایا شکررررررر
دوست عزیز مطمینی اندومتریومای تخمدان مانع لانه گزینی میشه اخه من خوندم اگه توی رحم باشه مانع میشه!!د ...

عزیزم آندومتریوز بافت رحم هست که جای دیگه ای غیر از رحم رشد کرده. بنابراین داخل رحم نیست خودش. فقط سمومش میرسه به داخل رحم.
چیزی که داخل رحم مانع لانه گزینی میشه فیبروم و سپتوم و این چیزاست که با هیتروسکوپی مشخص میکنن.

خدایا شکررررررر
مرسي عزيزم.ي سوال ديگه هم دارم جواب بدي ممنون ميشم من بعدازپانكچرم احساس ميكنم عفونت گرفتم ماه ديكه ...

به دکترت بگو نیاز باشه دارو میده....

خودتم سعی کن بهداشتتو رعایت کنی.....

لباس زیرت رو خشک نگه داری و تند تند عوض کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا ما 6 ماه گیاهخواری کردیم و بعد هم غذای آبپز می خوردیم. و آنتی اکسیدان هم خیلی زیاد مصرف میکرد ه ...

مرسی از توضیح کاملت🌺 یعنی شش ماه اصلا گوشت لب نزدین؟ یعنی گوشت تاثیر بدی داره؟؟ انتی اکسیدان چیاس؟

...
مرسی از توضیح کاملت🌺 یعنی شش ماه اصلا گوشت لب نزدین؟ یعنی گوشت تاثیر بدی داره؟؟ انتی اکسیدان چ ...

نه منظورم این بود که توی 6 ماه ، اول یه مدت گیاهخواری کردیم بعدم فقط آبپز :) سرخکردنی کلا نمیخوردیم به هیچ وجه. غذامو رو شعله ی کم و آهسته درست میکردم
البته اول اولش هم یه هفته خامگیاهخواری کردیم که خیلی سخت بود ولی واقعا بدن پاکسازی میشه
نه گوشت بد نیست به هرحال نمیشه نخورد. هرچند من معتقدم آدم اگه بتونه چندماه خامگیاهخوار مطلق باشه کلی از مشکلاتش از بین میره. ولی خب واقعا سخته. اراده ی بالایی میخواد و واقعا خوش به حال کسایی که از عهده ش برمیان. 

خدایا شکررررررر
نه منظورم این بود که توی 6 ماه ، اول یه مدت گیاهخواری کردیم بعدم فقط آبپز :) سرخکردنی کلا نمیخوردیم ...

سلام

دي ان اي اسپرم همسر من ٥٨٪‏ بود 

تو ابن سينا آز داد

دكتر اراسته ميخواست بهش دارو بده من بهش گفتم حدودا دو هفته ديگه پانكچر دارم تو اين مدت تأثير داره كه گفت پس با اين حساب مجبوريم از بيضه نمونه بگيريم و وقتي اسپرم تو بيضه است وضعيت دي ان اي نرماله 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم مورفو اگر هم تغییر کنه در حد یکی دو درصده. چون اینا در اثر شرایط تو مدت زمان خراب شدن . برای ه ...

بله درسته حرفتون ....مورفو کلا اسپرم مردا خیلی دیر و سخت به داروها جواب میده

[QUOTE=67774142]سلام دي ان اي اسپرم همسر من ٥٨٪‏ بود  تو ابن سينا آز داد دكتر اراسته ميخواست بهش دارو بده من ...[/QUOTE

آرزو جون خودت خواستی میکرو کنی .؟یا اونا پیشنهاد دادن

قبلا ای یو آی انجام دادین؟

[QUOTE=67774142]سلام دي ان اي اسپرم همسر من ٥٨٪‏ بود  تو ابن سينا آز داد دكتر اراسته ميخواست به ...

نه عزيزم خودشون پيشنهاد دادن چون حركت آ اسپرم همسرم صفره 

من تا حالا اي يو اي هم نكردم

راستي يك ماه پيش مورفو همسرم صفر بود تعداد كل ١٢ ميليون و حركت هم صفر

بهمون گفتن بايد ميكرو كنين

بعدش دكترش گفت بذار يه آز دي ان اي اسپرم هم بنويسم

سه هفته بعد از آز قبلي رفتيم دوباره واسه آز دي ان اي

چند روز پيش رفتيم جوابش رو بگيريم كه دي ان اي افتضاح بود ٥٨٪‏

ولي مورفو ٤٪‏ شده بود و تعداد كل ٧٠ ميليون باز اميدوارتر شدم

البته دكترش گفت اگه نمونه رو از بيضه بگيريم دي ان اي مشكل نداره حركت صفر هم تو ميكرو تأثير نداره مورفو هم كه خوبه

حالا نميدونم واقعا اگه نمونه رو از بيضه بگيرن دي ان اي اوكيه

پس چرا وقتي به اين سادگي ميشه اين مشكل رو دور زد بقيه دكترا حداقل سه ماه دارو ميدن 

گيج شدم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنو‌عز توضیحات کاملت، انشالله ب زودی نینیتو بغل بگیری ب سلامتی و داخوشی، شما پانکچر شدین؟ کی ...

خواهش میکنم انشالله همه دوستای منتظر مامان بشن 

والا دو برابر رنج نرمال بود اما اومد پایین

چرا عوارض که خیلی داره حالت تهوع و سرگیجه اما اگر شب قبل خواب بخوری متوجه ش نمیشی دکتر بهم گفته بود اگر نتوتستی تحمل کنی واژنی هم میشه استفاده کنی البته شما بپرس از دکترت اوضاع بدن هر کس حتی خیلی مشابه هم باشه باز فرق میکنه.

از شرکت خاصی نخریدم هر دفعه هر چی گیرم اومده خوردم،یک بار رفتم تو سیکل که متاسفانه جنین رشد خوبی نداشت و به انتقال نرسید

کلا دو تا تخمک داشتم که خوبِ قبل از پانکچر ازاد شده بود و متوسطِ رو گرفتن که جنین خوبی نشد 

ذخیرم خیلی اوضاع ش خرابه ایشالله زودتر نتیجه بگیرم که دیگه تخمک ندارم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام لاله جان و آنا جان 

ان شاءالله شما و بقيه ي دوستان خوب باشين 

من امروز رفتم سونو روز ٦ 

الحمدالله گفتن خوبه

و دوباره روز ١١ بايد برم سونو 

حالا عكسش رو هم ميزارم 

دارو هم برام اضاف كرد منوپيور و مريونال

امروز و فردا بايد ٤ و ٢ آب مقطر منوپيور بزنم  بزنم 

روز ٩ و ١٠ ميشه ٣ منوپيور و ٣ مريونال

روز ١١ فقط صبح منوپيور 

با اين وضعيت احتمال داره ١٤/١٥ انتقال باشه درسته ؟؟ 

و قرص كابرگولين ٣ دونه تجويز كرد يك روز در ميون بخورم برا چيه ؟؟

ضخامت آندو متر چند باشه تا قبل از انتقال خوبه ؟؟

الان ٦ بود 

سلام نیوا جان خوبی؟ واسه آزمایش ایمنی و انعقادی چی کار کردی انجام دادی؟

سلام عزیزم والا pt و ptt انجام دادم ک مشکل داشتن بقیه رو نوشتم تو دفترچه ولی انجام ندادم چون باید آزمایشگاه علی بخشی میرفتم ک آزاد بود فک کنم حدود یک و خورده ای بشه اینطور ک دکتر زنان گفت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین