2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
عزیزم ایشالله که درسته فکر نکنم خیلی تاثیر بذاره..... گوشت قرمزو مطمئنم اثر میذاره اما مرغ رو مطمئن ...

به من نگفتم شب قبلش چیز خاصی نخور.

نه عزیزم نگفتم شنبه سونو دارم برا تعیین روز انتقال حتما بهش میگم خیلی معدمو بهم ریخته

آناجون کابرگولین رو برای هایپرها میدن یا برای اونایی که پرولاکتینشون بالاس؟؟؟ و اینکه آیا پرولاکتین ...

عزیزم برا پرولاتین بالا میدن ولی احتمالا اونایی که هایپر میشن پرولاکتینشون بالا میره که معمولا گارگبرگولین یا داستینکس تجویز میشه واسشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من نگفتم شب قبلش چیز خاصی نخور. نه عزیزم نگفتم شنبه سونو دارم برا تعیین روز انتقال حتما بهش میگم ...

به منم نگفته بودن.....

یادمه من اولین آز هموسیستئینم خیلی پایین بود و از رنج نرمالم پایینتر شد.....

از مسئول آزمایشگاه پرسیدم چرا پایینه؟

گفت شب قبلش گوشت نخوردی؟

از شانس من قیمه خورده بودم گفت پس بیتاثیر نبوده.....

دفعه بعد رعایت کردم نرمال شده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برا پرولاتین بالا میدن ولی احتمالا اونایی که هایپر میشن پرولاکتینشون بالا میره که معمولا گارگب ...

من پرولاکتینم بالا بوده الان تازه از ماه قبل پایین اونده ولی همچنان هفته ای یک بار داستینیکس میخورم که البته اونم پیدا نمیشه متاسفانه و به سختی فقط یکی دارم الان، حالا میخواستم بدونم روی کیفیت تخمک اثر داره یعنی؟ اگه خدا بخواد و پانکچرم بره اواخر مهر یعنی طی این سه ماه که پایین اومده کیفیت تخمکا درست شده الان؟؟؟

...
به منم نگفته بودن..... یادمه من اولین آز هموسیستئینم خیلی پایین بود و از رنج نرمالم پایینتر شد..... ...

اناجون دکتر سابقم بدون ازمایش به من گفت وقتی باردار شدی برات روزی یه دوز پایین انوکسان میزاریم تو برنامه که ضرری هم نداره،، یعنی واقعا اکه لازم نباشه ضرری نداره؟؟

...
من پرولاکتینم بالا بوده الان تازه از ماه قبل پایین اونده ولی همچنان هفته ای یک بار داستینیکس میخورم ...

راستشو بخوایی اطلاعاتی در این مورد ندارم.....

آها یعنی گوشت بخوری میاره پایین؟ من فکر کردم بالا میبره.

نه عزیزم پایینتر نشون میده ظاهرا....

طبق توضیحی که مسئول آزمایشگاه داد.....

اناجون دکتر سابقم بدون ازمایش به من گفت وقتی باردار شدی برات روزی یه دوز پایین انوکسان میزاریم تو بر ...

والا بعضی دکترا میدن ولی من ترجیح میدم با بررسی باشه.....

انا جونم من احساس پري دارم بيشتر كمرم  ، ممكنه از علايم باشه 😍امروز روز ١٠هستش  انا جونم ...

عزیزم چرا که نه ایشالله مامانی.....

عزیزم خوب بعضیا نزدیکای آز این حالتهای پریو داشتن.....

ایشالله جشن مامان شدنت.....

گفتم که فقط خودت میفهمی کی باید ایتراحت کنی کی پاشی دور بزنی یا کارد کنی..... نباید حس خستگی بهت دس ...

ممنون عزیزم . چشم . انشاالله به سلامتی بگذره . کمر درد و درد زیر شکم گهگاهی طبيعيه؟ یا به خاطر همون جفت سرراهی میشه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

راستی بچه ها روال غربالگري چجوریه ؟ اول باید آزمایش بدم جوابش آماده شد سونو بشم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...