2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
عزيزم چرا ناراحتى آخه.؟دكترها از شرايط رحمت بهتر مى دونن و صلاح انتقال دادنتو هم بهتر پس انرژى مثبت ...

تعدادتحمکام کمه بهم قرص گابرکولین دادن 

باشید

توروخدابرام دعاکنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب قبلش جوجه کباب خوردم .ولی آسپرین و ... نداشتم گلم.

عزیزم ایشالله که درسته فکر نکنم خیلی تاثیر بذاره.....

گوشت قرمزو مطمئنم اثر میذاره اما مرغ رو مطمئن نیستم.....

عزیزم احتمال داره از استرا باشه به دکترت گفتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی تعدادشون کمه تعدادز یادبودنمنتها پوچ وخالی بودن  بااین وضعیت شرایطم بده

عزیزم پس تعداد پوچت بالا بوده و احتمالا هایپر شدی.....

نگفتن هایپری؟

رژیم بهت ندادن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تعدادتحمکام کمه بهم قرص گابرکولین دادن  باشید توروخدابرام دعاکنین

پس عزیزم هایپر شدی که گابرگولین داده.....

رژیم پر پروتئین و آب و سفیده تخم مرغ رو جدی بگیر.....

عزیزم پس تعداد پوچت بالا بوده و احتمالا هایپر شدی..... نگفتن هایپری؟ رژیم بهت ندادن؟

نه عزیزم چیزی نگفتن ازشون خیلی پرسیدم گفتن بایدفریزبشی پرستاره گفت شایدبرای پرولاکتینت باشه 

جواب درستوحسابی ندادن

پس حداقل دو هفته ای صبر کن واسه آز چون جوابش درست در نمیاد.....

باشه حتما ممنونم عزیزم

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

سلام به همه دوستای خوبم

امروز از یه دکتر که طب سوزنی هست (مادرم ماه ها پیش شون میرفت و برای آرتروز جواب گرفت)پرسیدم

ذخیره کم تخمدان رو این طب درمان میکنه یا حداقل یکم رو تخمک ها و خون رسانی اثر مثبت میزاره گفت نه اونطور که تبلیغ میشه ، داروهایی که بهتون میدن موثر تر هست و ورزش و تغذیه خوب...

واقعیت ش رو بخوای واقعا کم و به ندرت تاثیر داره

کلا طب سوزنی بیشتر برای درد های عضله ایی و مفصلی موثر هست 

و من براتون سرخود انجام نمیدم باید حتما دکترت در جریان باشه و نامه بیاری چون ممکن برای شرایط شما خطرناک هم باشه و همین یه ذره تخمک هم از دست بدی.

حالا شما کسی رو دیدید که تو طب سوزنی جواب واقعی گرفته باشه؟

در ضمن ذخیره تخمک من وحشتناک شده

رسما تعطیل شدم

چهار دهم درصد ...

اما دکتر رفتم خودش نبود همکارش ، دکتر حیدر گفت با ۳دهم هم دوقلو داشتیم

توکل به خدا

برام دعا کنید دوستان💛💙💚💜

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام به همه دوستای خوبم امروز از یه دکتر که طب سوزنی هست (مادرم ماه ها پیش شون میرفت و برای آرتروز ...

عزیرم والا من خودم نرفتم اما از دوستان یادمه چند نفری میرفتن.....

پس عزیزم هایپر شدی که گابرگولین داده..... رژیم پر پروتئین و آب و سفیده تخم مرغ رو جدی بگیر.....

آناجون کابرگولین رو برای هایپرها میدن یا برای اونایی که پرولاکتینشون بالاس؟؟؟

و اینکه آیا پرولاکتین بالا باعث پوچ بودن تخمک میشه؟؟؟

...
تعدادتحمکام کمه بهم قرص گابرکولین دادن  باشید توروخدابرام دعاکنین

ساراجان دعا میکنم ب رووودی با همینا نینیا بشینن تو دلت، پرولاکتینتون بالاس؟ بعنی پرولاکتین بالا روی تخمک اثر داره؟

...