2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مقاومت میکنن؟ ☹ نمیفهمم وقتی ممکنه مشکل حل بشه با این ازمایشات چرا خودشون از اول نمیگن انجام بد ...

چون یا کلا اعتقاد ندارن یا اینکه میگن بعد سه چهار منفی و سقط اینارو نیازه بنویسن.....

خلاصه فعلا ترای کن.....

نوشتن فبها ننوشتن فعلا انجام بده.....

خود نوشتن و انجامش زمانبره.....

تو این فاصله هم میتونی از چند تا دکتر که اینارو قبول دارن وقت بگیری حالا تونستی میری نه که نمیری.....

ط ر ا ز ی

ر ز ا ق ی

ع ا ر ف ی

اینا میدونم این آزهارو قبول دارن.....

صفحه پنج اطلاعتتشون هست.....

راستی آسپرین اگه داشتی دو هفته ای باید فاصله بدی.....

برا انعقادیا بهتره یکی دو روز قبل گوشت نخوری.....

والا من نیلو انجام دادم حدود یه تومن شد.....

اخیرا دوستان انتقال و بقیه الله انجام دادن ظاهرا خیلی مناسب بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه من روز ۱۱ میکرو الان بی بی زدم یه هاله کمرنگ انداخت

عزیزم مبارکت باشه.....

گوارای وجودت.....

ایشالله بتای خوبی منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بدترین لحظه ی دنیاااااااااااااااست

ثمین جون درکت میکنم میدونم لحظات سختیه ولی میگذره منم تا روزی ک صدای قلبشو نشنیدم آروم و قرار نداشتم عزیزم استرس بزار کنار بدترین و دشمنه برای ما ب خودت آرامش بده با نینی حرف بزن مطمعن باش اومده تا آخرش برای مامانش بمونه پس خواهشا ریلکس باش این روزا تموم میشه فقط خاطراتش برات میمونه الهی ک شادی در انتظارت باشه

چون یا کلا اعتقاد ندارن یا اینکه میگن بعد سه چهار منفی و سقط اینارو نیازه بنویسن..... خلاصه فعلا تر ...

اره وقت میگیرم حتما ازمایشاتمم به یه راهی بالاخره باید انجامشون بدم وگرنه دوباره ریسک نمیکنم همینجوری انتقال بدم توانشو ندادم

از اون روز که منفی شدم از ناراحتی همچنان کمرم گرفته

اسپرینم اره داشتم

مننوتم از راهنماییت انا جان

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
اره وقت میگیرم حتما ازمایشاتمم به یه راهی بالاخره باید انجامشون بدم وگرنه دوباره ریسک نمیکنم همینجور ...

پس حداقل دو هفته ای صبر کن واسه آز چون جوابش درست در نمیاد.....

سلام به همگى

بچه ها من شنبه انتقال دادم امروز مى شه روز چهارم انتقال يا پنجم؟؟؟

من خيلى سرگيجه دارم البته هميشه من فشارم پايين هست مخصوصا كه از دو روز قبل انتقال حالم هم خوب نبود اما از روز انتقال حالم بهتر شد حالا نمى دونم اين سرگيجه ها دليلش مى تونه به خاطر انتقالم باشه يا ربطى نداره  البته هيچ دارويى هم استفاده نمى كنم

سلام به همگى بچه ها من شنبه انتقال دادم امروز مى شه روز چهارم انتقال يا پنجم؟؟؟ من خيلى سرگيجه دار ...

روز چهارمت میشه....

ساعت چند انتقال دادی هر ۲۴ ساعت میشه یه روز کامل.....