2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم والا من خودم روزی دو تا سفیده تخم مرغ برا صبحونه میخوردم..... گوشت و مرغ و ماهیم سرشار از پرو ...

من طبع خاصي ندارم.هميشه متعادل خوردم.منظورتون از طبع گرمي و سردي هستش ديگه؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام انا جان این لیست که نوشتین کل ازمایشات ایمنی انعقادیه؟  چند تا سوال داشتم اینا همش ازما ...

عزیزم نه فقط نسخه ۳ و ۴ انعقادی ایمنین.....

عزیزم والا تو رویان که نمیتونی اینارو بذاری و بگی واست بنویسن همینطوری مقاومت میکنن چه برسه این مدلی بهشون حسابی بر میخوره.....

مگه اینکه اونا ننویسن و با یه کلکی ببری بدی یه دکتر زنان معمولی بیرون واست بنویسه و مثلا بگی یزد یا شهر دیگه تحت درمانی و دکترت گفته با جواب اینا برا ویزیت بعدی بری و از این حرفها.....

در مورد اینکه مشکل داشته باشی چیکار کنی والا به راهش اینه کنار دکترت توسط ایمونولوژ و آنکولوژ(هماتولوژ) تحت درمان باشی.....

اما ترجیحا بهتره دکتر زنانتم همکاری کنه چون اینطوری خیالت راحتتره.....

۴ نسخه اول آز خون هستن و پنجمی از نمونه اسپرمه و حتما باید مرکز ناباروری انجام بدی.....

در مورد رویانم والا نمیدونم این آزهارو دارن یا نه ولی ابن سینا داشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان که موعدم نی متاسفانه اونایی که شهرستانن سخته اول تا سوم خودشونو برسونن بنظرت روز چهارم ...

والا نمیدونم باید زنگ بزنی بپرسی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من طبع خاصي ندارم.هميشه متعادل خوردم.منظورتون از طبع گرمي و سردي هستش ديگه؟

بله عزیزم مهمه که بدونی طبعت گرمه یا سرد با معتدل.....

عزیزم نه فقط نسخه ۳ و ۴ انعقادی ایمنین..... عزیزم والا تو رویان که نمیتونی اینارو بذاری و بگی واست ...

چرا مقاومت میکنن؟ ☹

نمیفهمم وقتی ممکنه مشکل حل بشه با این ازمایشات چرا خودشون از اول نمیگن انجام بده اخه 😐

من بکشنبه وقت دارم برم به دکترم بگم ببینم مینویسه یا نه

اگه احیانا ننوشت مجبورم بگردم دنبال یه دکتر زنان که بنویسه واسم

فقط موندم کجا برم ازمایشاتو انجام بدم که همشو یک جا ازمون بگیرن.

شما دکتری میشناسین که مخصوص این ازمایشات باشه و زود نوبت بده؟ 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
سلام انا جان من الان بی بی زدم هاله کمرنگ انداخته ممکنه درست باشه؟؟

عزیزم تبریک میگم انشالله ک آزت هم مثبته بایه بتای تپل مپل

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم بهار جون  ببخش بازسوال میپرسم  برا این امپول دیفرلین3/75 که بهمون گفتن یک سومش رو ...

عزیزم ب تزریفاتی بگو کامل آمپول بکشه تو سرنگ ب سه قسمت تقسیم کنه دو سوم میریزه دور یک سومش تزریق کنه