2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم چقد اذیت شدین یه چیزی به دوستانی که تو مرکز رویان هستن بگم تا حواسشون حمع باشه انگار جدید ...

نمیدونم والا چی بگم

اگه ایتطور باشه که خب پس خیلی بی وجدانن

من دکتر مشایخی عملم کرد حالا نمیدونم چقد خوبن

میخوام برم بگم ازمایشات ایمنی بنویسن تا اول انجام بدم وگرنه انتقال نمیدم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
بچه ها اخته ذغال بعد انتقال اشکال نداره خوردنش؟؟؟

والا من نخوردم.....

چون کلا اهلش نیستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پنجشنبه ها مرکز بود.... حالا اگه امروز قبل از ظهر پریود شدی یه زنگ بزن راستی روز اولم میتونی ...

انا جان فردا عيد غديره تعطيله

هنوز كه نشدم خدارو شكر

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نمیدونم والا چی بگم اگه ایتطور باشه که خب پس خیلی بی وجدانن من دکتر مشایخی عملم کرد حالا نمیدونم چ ...

عزیز راستی میدونی احیانا اگه نخواستی با مرکز ادامه بدی میتونی جنیناتو انتقال بدی؟

گفتم در جریان باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان فردا عيد غديره تعطيله هنوز كه نشدم خدارو شكر

میدونم تعطیله اما شاید مرکز تعطیل نباشه.....

مثلا بعضی مراکز وقتی وند روز تعطیلی پشت هم باشه برا افرادی که تو سیکلن به روز اون وسط باز هست.....

تو حالا امروز تا ظهر پریود شدی که امروز برو یعنی روز اولم میتونی بری.....

اما اگه خبری نشد، دیگه شنبه میشه روز سومت.....

سلام گلم . دوستم گفتش ک دکترم گفته تا موقعی ک استرادیول میخوری تخمک گذاری انجام نمیشه ی جورایی مث قر ...

سلام

فکر نکنم درست باشه چون من همون ماه پانکچرم کلی استرادیول خوردم!!!

الان هم که تو سیکل انتقال فریز هستم بازم دارم میخورم و ترشحات تخمک گذاری هم دارم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
میدونم تعطیله اما شاید مرکز تعطیل نباشه..... مثلا بعضی مراکز وقتی وند روز تعطیلی پشت هم باشه برا اف ...

آنا جون به نظرت میتونم روز اول تا سوم پ ر ی و د برم بیمارستان ابان سونو بشم ؟

چون اگه مطب باشه احتمالا بشه روز چهارم 

تو برگه برام نوشتن اول تا سوم مراجعه به مطب !

سلام بچه ها من منتظر پري ام.كه داروهامو از روز دوم شروع كنم.الان لكه بيني دارم.شايد فردا شروع بشه.شايد اين يه نشونه خوب باشه كه اين ماه با روز عيد غدير همراه شده😔نميدونم سعي ميكنم خودمو دلداري بدم.بچه ها ميشه از تغذيه و كارايي كه كمك ميكنه به فعاليت تخمدان ها بگيد.دارم هرروز شيرموز خرما ميخورم.از امروز هم ميخوام پياده روي كنم.توكل به خدا ديگه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام فکر نکنم درست باشه چون من همون ماه پانکچرم کلی استرادیول خوردم!!! الان هم که تو سیکل انتقال ف ...

عزیزم شما چند روز بعد از زدن دیفرلین پ ر ی و د شدین ؟

البته من مدروکسی پروژسترون هم مصرف میکنم!

آنا جون به نظرت میتونم روز اول تا سوم پ ر ی و د برم بیمارستان ابان سونو.بشم ؟ چون اگه مطب باشه احتم ...

عزیزم والا نمیدونم.....

حالا اگه امروز پریود شدی امروز برو نشدی دیگه شنبه میتونی به عنوان روز سوم بری مطب.....

نسخه ۳ و ۴ انعقادی ایمنی هستن.... نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریو ...

سلام انا جان

این لیست که نوشتین کل ازمایشات ایمنی انعقادیه؟ 

چند تا سوال داشتم

اینا همش ازمایش خونه؟

دکترا خودشون میدونن یا باید این لیستو بدم از روش بنویسن واسم؟

اطلاع دارین که تو رویان این ازمایشات انجام میشه یا نه؟

چه شرایطی باید داشته باشیم قبل ازمایشات؟

اگه احیانا رویان کلا اینارو قبول نداشت و من ازمایش دادم و خدایی نکرده مشکلی داشتم میتونم از یه دکتر دیگه واسه این ازمایشا واسه انتقالم دارو بگیرم و از رویانم داروهای دیگه برای انتقالم رو؟

گیج شدم اصلا 😐☹☹

ببخشید کلی سوال پرسیدم

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
عزیزم شما چند روز بعد از زدن دیفرلین پریود شدین ؟ البته من مدروکسی پروژسترون هم مصرف میکنم!

من نصف دیفرلین زدم و پریودم هم ۵ روز بعدش شروع شد! در واقع یکی دو روز هم جلو انداختم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم والا نمیدونم..... حالا اگه امروز پریود شدی امروز برو نشدی دیگه شنبه میتونی به عنوان روز سوم ب ...

عزیزم الان که موعدم نی

متاسفانه اونایی که شهرستانن سخته اول تا سوم خودشونو برسونن

بنظرت روز چهارم مطب باشم مشکلی نیس ؟

سلام بچه ها من منتظر پري ام.كه داروهامو از روز دوم شروع كنم.الان لكه بيني دارم.شايد فردا شروع بشه.شا ...

عزیزم والا من خودم روزی دو تا سفیده تخم مرغ برا صبحونه میخوردم.....

گوشت و مرغ و ماهیم سرشار از پروتئینه فکر کنم خوب باشه.....

بعدشم حواست باشه هر چی میخوری مناسب طبعت باشه.....

آبم زیاد بخور.....

پیاده رویم خوبه ولی زیاد دولا راست نشو.....