2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048429 بازدید | 684655 پست
گلم سفیده تخم مرغو آب پز کنم؟

بله عزیزم سفیده تخم مرغ سرشار از پروتئینه.....

زرده هم هست اما چون کلسترول رو بالا میبره معمولا توصیه نمیشه.....

نهایتش هر از گاهی یه دونه هم زرده ایرادی نداره بخوری...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شنیدم شب قبل انتقال خیلیا به کمرشون عسل و سیاهدونه بستن.شمام انجام دادید؟

من قبلیا اینکارو کردم اما آخریو نه.....

اما شال رو از یه سال پیش دیگه میبستم برا گرم کردن رحمم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بهار جون  ببخش بازسوال میپرسم  برا این امپول دیفرلین3/75 که بهمون گفتن یک سومش رو ...

عزیزم اول همه رو بکشه تو سرنگ خوب معلوم میشه مثلا چند سی سی هست کلش.....

بعد تقسیم بر سه بکنه و یک سومو نگه داره بقیه رو برگردونه داخل ظرفش.....

نمیگم بریزه دور چون ممکنه بیشتر بریزه مجبور باشه دوباره کم از دارو برداره.....

دوست عزیز مطمینی اندومتریومای تخمدان مانع لانه گزینی میشه اخه من خوندم اگه توی رحم باشه مانع میشه!!د ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت.....

مثلا مال من تو لگن بود و طبق شرایطم گفتن باید قبلش عمل بشه.....

اگه احساس نیاز کنن بهت میگن باید عمل کنی پس فکرتو زیادی درگیرش نکن و انرژی منفی جذب نکن.....

من امشب آنوکسان زدم جاش خون اومد چرا؟یعنی بد زدم؟

عزیزم نگران نباش برا منم بعضا اینطوری میشه جای بدی میزنیم تو رگی چیزی اینطوری میشه اصلا موردی نداره خودتو نگران نکن.....

سهیلا جون ..چه با حوصله وقت گذاشتی و جواب دادی گل من ... رفتم امروز انتقال خون سی دی مارکرها که رزا ...

ممنون از اطلاع رسانیت عزیزم......

ایشالله هر مشکلی هست با همین آزها خودشو نشون بده و راحت از سر راه مامان شدنت بره کنار....

سلام  من تازه این تاپیک پیداکردم یکی دوبارم سوال کردم عزیزان جوابمودادن ! کاش میتونستم کل تاپ ...

عزیزم ده صفحه اول یه جورایی چکیده هست.....

فقط از وقتی تاپبک بروزرسانی شد فرمتشو به هم ریخت اما حوصله کنی اطلاعات بدی نداره.....

صفحه اولم چکیده کارایی هست که مامانا انجام دادن و من تا صفحه ۶۰۰ و خورده ای واردش کرده بودم دیگه از اون به بعد نشد چون دیگه قابلیت ویرایش پستم برداشتن و نشد ادیتش کرد.....

سلام دوستای گل منم تا پارسال مثل خیلی از شما عزززا شب و روز اینجا بودم و دلخوش به خوندن پستهایی که گ ...

عزیزم ممنون که بهمون سر زدی.....

خدا گل پسرتو واستون حفظ کنه و زیر سایه مامان باباش بزرگ بشه و شاهد شادیا و موفقیتاش باشین.....

پیشاپیش تولد دردونت مبارک.....

ایشالله تولد ۱۲۰ سالگیش.....

انا جانم

من خودم بچه دارم و پیام این دوستمون رو که خوندم نوشته بود بخاطر گل پسرش فرصت نمیکنه بیاد تاپیک رو درک میکنم و میفهمم که شما با یه بچه کوچیک و بارداری چقدر خدایی فکر میکنی و چقدر دلت مهربونه که بی چشمداشت برای همه این شکلی وقت میزاری. از ته دل میخوام که خدای مهربون به خودت و زندگیت ارامش بینهایت ببخشه و همیشه پشت و پناهت باشه. 

انا جانم من خودم بچه دارم و پیام این دوستمون رو که خوندم نوشته بود بخاطر گل پسرش فرصت نمیکنه بیاد ت ...

فدات عزیزم.....

کاش بیشتر از اینا ازم بر بیاد.....

مطمئنا پسرمم بیاد زمانم محدودتر میشه اما از خدا میخوام کمکم کنه نه شرمنده بچه هام باشم نه همسرم نه شما دوستای گلم.....

سلام عزيزان

يه سؤال 

من بايد روز دوم يا سوم پري برم سونو واژينال

اگه امروز پريود شم فردا و پس فردا تعطيله كه

مركز ابن سينا هم همينطور

پس بايد چيكار كنم؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

[QUOTE=67742045]هاش سی جی بعد انتقال منظورته؟ منم داشتم..... البته مال من روز ۲ و ۵ انتقال بود..... حکم چسب جنینو ...[/QUOTE]

بله انا جانم ديروز بعد سونو گفت همين الان در تزريقاتشون بزنم 

كه زدم 

يادم رفت براى چى زدم از دكترم بپرسم 

براى چه در هفته پنجم من Hcg زدم اون هم بعد سونى كه كرد و راضى بود ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻