2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048429 بازدید | 684655 پست
منم انتقال خون و بقیه الله کارهام ر انجام دادم.تو یه روز.فقط حواست باشه اول انتقال خون آزمایشتون ر ب ...

چه اطلاعات خوبی دادی ممنون🌷

تو اتقال خون بیمه نیروهای مسلح هم قبول میکنن؟

باید قبلش تاییدیه بگیرم بعد آزمایش بدم

درست متوجه شدم؟

اون ازمایش فاکتور ۵ نیروی مسلح هم نمیدش برای همه آزاده؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فدات خواهری .میدونی بله این چهاردهمین انتقالم بود هنوزم 8تا جنین فریز دیگه دارم و 4بار دیگه وقت دارم ...

ثمین عزیزم منم با شنیدن اینکه خانمی بعد چهارده بار نتیجه گرفته پا به این تاپیک گذاشتم و به امید و دلگرمی شما امیدوار شدم راستش من یکبار میکرو کردم بتام چهل شد اصلا رعایت نکردم چون هیچی بلد نبودم کار کردم هزار بار خمو راست شدم استرس داشتم برادرم سکته کردو.....روز پانزده که بتام از چهل شد صفر گفتم دیگه باید بمیرم اونقدرررر افسرده شدم اما با خبر شما اومدم این تاپیک قبل از تاسوعا تگه خدا بخواد انتقال دارم خواهشا همگی منم دعا کنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا جالبه  که تو عمرم تا حالا اسهال اونم به این شدت و طولانی نگرفته بودم ، اد باید تو این زمان ...

مبارکه عزیزم

الان بهتری انشالله؟🌷

سلام دوستای گل منم تا پارسال مثل خیلی از شما عزززا شب و روز اینجا بودم و دلخوش به خوندن پستهایی که گذاشته میشد نگرانی ،اضطراب و گاهی هم خوشحالی همراهم بود تا اینکه خدا بهم لطف کرد و یه پسر عسل خوشگل وسالم هدیه داد اونقدر سرگرم شدم که اصلا وقت نمیکنم بیام نی نی سایت روز عید غدیر تولد یکسالگی پسرمه .تو این روزای عزیز از خدای خودم میخوام این شیرینی نصیب همه زنهای عالم بسه و هر کسی که میاد تو این تاپیک صاحب اولاد سالم و صالح بشه و مثل من وقت نکنه سر به گوشی و فضای مجازی بزنه   آمین 

لطفا برای سلامتی همه بچه ها وپسر من صلوات بفرستین
ممنونم خواهری راستش اینبارم دقیقا مثل دفعه قبل لک دارم 3روز نیست پاکه پاکم بعد 3روز انقدر شدیده پد م ...

خیلی انتظار سخته خدا خوذش نگهدار نی نی هات باشه عزیزم

آروم باش دوست من 🌷

نمیتونم جات باشم ولی برای آرامش دلت و نی نی ها دعا میکنم

سلام دوستان عزيزم  از سه تا جنين من  فقط عسلى من دورن ساكش بود🍼  كلى ما رو خوشحال ...

خدا رو شکر ایشالله همیشه خوش خبر باشی مامان خانم💜

سلام من سه روز پیش انتقال دادم خیلی سوال دارم فقط یدونه جنین انتقال دادم ..کی علائم بارداری رو میبین ...

عزیز دلم اصلا دنبال علایم نباش چون صادقانه بگم اولین علامت بارداری همون بتای + هست.....

که ایشالله بتای تپلی منتظرته.....

در مورد تغذیتم نیازی نیست کار عجیب غریبی بکنی.....

طبق طبعت و شرایطت بخور.....

از کسی تقلید نکن هر چی میخوری مطمئن باش بهت میسازه.....

فقط قاعده آور نخور.....

آب زیاد بخور.....

یه بند نخواب هر از گاهی پاشو به دوری تو خونه بزن.....

مواظب یبوست باش.....

خودتو مشغول کن که گذر زمانو نفهمی.....

خواهشا بی بی نذار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزيزم  از سه تا جنين من  فقط عسلى من دورن ساكش بود🍼  كلى ما رو خوشحال ...

عزیزم مبارکت باشه.....

بله میتونه سونوی بعد بیشتر بشه تعدادش.....

یکی از بیمارای دکتر من سونوی اول یکی داشت دومی یهو شدن سه تا.....

جالبه بدونی دو تا براش انتقال داده بودن.....

یکی از جنینا دوقلوی همسان شده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سینال اف پیدا نشد به جاش کارما Fshداد ومریونال وسیتروتاید اینا داروهام بودن که امروز گفتم همزمان با ...

عزیزم باز پیورگان از سینال و کارما بهتره.....

ایشالله بالاتر میره.....

امان از بی دارویی.....

ایشالله بهترینا منتظرته....

بدترین لحظه ی دنیاااااااااااااااست

عزیزم بدترین چیه ایشالله یکی از زیباترین لحظه های زندگیت خواهد بود....

يك سوال من هفته پنجم هستم  امروز بعد سونو و دكترم هم راضى بود مى گفت فعلا كه يك ساك حاملگى &nb ...

هاش سی جی بعد انتقال منظورته؟

منم داشتم.....

البته مال من روز ۲ و ۵ انتقال بود.....

حکم چسب جنینو فکر کنم داره.....

به جورایی محیط رو برا جنین محیاتر میکنه.....

اگه خدای نکرده نگیره دیگه فریز ندارم

عزیزم چرا داری به اچنجاها فکر میکنی؟

فقط به این فکر کن لزومی به فریز نیست و قراره با همینا مامان بشی.....

وگرنه نخواد بشه با صد تا فریزم نمیشه بخواد بشه با ۱ دونه جنین چند قلو هم باردار میشی!!!!!!

دستت درد نکنه دوباره پرسیدم مطمئن بشم جفتم سر راهيه ماما گفت مراقب باش کاری نکنی فشار بیاد یا خسته ب ...

گفتم که فقط خودت میفهمی کی باید ایتراحت کنی کی پاشی دور بزنی یا کارد کنی.....

نباید حس خستگی بهت دست بده.....

زندگیم سخت نگیر.....

نطمئن باش این روزام میگذرن.....