2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
خب پس شما عکس رنگیتون نرمال نبوده ...بهتر ک لاپرا شدین اینجوری خیالتون راحت شده...امیدوارم بهترین نت ...

عزیزم بهار جون 

ببخش بازسوال میپرسم 

برا این امپول دیفرلین3/75 که بهمون گفتن یک سومش رو تزریق کنید ...باید سرنگ رو به سه قسمت مساوی تقسیم کنیم وبر این اساس مقدار تزریق تعیین میشه نه ؟؟!

چون  تزریقاتی گفت چیزی معادل دو سی سی وکمی بیشتر از دو سی  سی باید تزریق بشه ....بازم شرمنده میپرسم

عزیزم خب شما پس تخمکهات زیاد بوده که به هایپری هم کشیده . انشالا که انتقالت مثبت میشه. تاثیری که آند ...

دوست عزیز مطمینی اندومتریومای تخمدان مانع لانه گزینی میشه اخه من خوندم اگه توی رحم باشه مانع میشه!!دکترت بهت گفته؟

من خودم همینجوری از گرفتن جنینام ناامید هستم با این وجود ک اندو انقد خطرناکه باید کلا قید حامله شدنمو بزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین جونم

قربونت برم دوست عزیز میشه من یه خواهشی ازت بکنم؟لطفا از این به بعد هروقت فکرهای منفی اومد سراغت با صدای بلند بگو لعنت بر شیطان و دوباره بگو خدایا از شر این فکرهای منفی به تو پناه میبرم. همون جا سرت رو چندبار تکون بده و جاتو عوض کن و دیگه فکرتو همونجا بزار و بهش شاخ و برگ نده. هربار فکرهای بد اومد سراغت دوباره همین کار رو بکن. بهت قول میدم جواب میده عزیزم. مراقب خودت باش نزار این روزا به نی نی سخت بگذره اون کاملا حست میکنه دلش نمیخواد ناراحت باشی تو هم غصه اش نده. 

آنا جون منو ی چیزی نگران کرد اونم اینه من 4تا بیبی چک توی این مدت گذاشتم 3تای اولی همش پررنگ تر از ق ...

ثمین جان بیبی چک نزن، ببین من توی تاپیک بارداری بانو۱۲ دوستان زیادی دارم که اکثرشون باردارن و نهایتا هم سر شش ماه باردار شدن، بعضی هم همون اقدام ماه دوم سوم، خب بعد نکته ی جالب اینه که هرکی همش بیبی چک زده یه دور سکته رو زده بود، یعنی باورت نمیشه هرکی همش بیبی چکو تکرار کرده بود وسطش یه کمرنگش خیلی الکی حالشو گرفت، در حدی که طفلیا چندین بار مجبور به تکرار بتا شدن خیلی خیلی الکی، ببین اولا روند پررنگ شدن بیبی چک  اون مدلی که ما انتظار داریم هر روز پررنگ تر بشه نیست، ممکنه در ادامه برعکس روزای اول که هی پررنگ تر از قبلش میشه بعدها هفته به هفته تغییر رنگ بده اصلا، دوما اینکه  یه وقت دیدی اب یا مایعات دیروزش بیشتر خوردی فرداش بیبی یهههههه نموره کمرنگتر میشه،، و خلاصه خطاهای اینجوری باعث میشه بیبی چک آرامشتو سلب کنه و در اثر استرس هورمونهایی توی بدنت ترشح بشه که برای جنین مضره،،، میدونم که چه قدر سخته فکر نکن از سر سیری حرف میزنم میدونم روزا نمیگذره ولییییی ببین چه طوری میتونی سرتو گرم کنی یه هفته رو بگذرونی؟؟؟؟

...
سلام من سه روز پیش انتقال دادم خیلی سوال دارم فقط یدونه جنین انتقال دادم ..کی علائم بارداری رو میبین ...

سلام عزیزم به سلامتی باشه ان شالله ، من فقطو فقط به آرامش ، عدم استرس و عدم فکرای منفی دعوتت میکنم . فقط به خودت و جوجه انرژی مثبت بده تا کاینات هم خواسته ی دلت رو به امر خداوند برآورده کنه . ان شالله ۱۱ روز دیگه خوش خبر باشی برامون . فقط فکرای خوب ❤❤😍😊😊😊😊 در ضمن به عنوان خاله ی مهربون نی نی ت ۵ تا صلوات برا سلامتی جوجه ت فرستادم 😊😊 طبق نوشته ی پروفایلت😍

البته اینکه نگفتم استراحتو تغذیه به خاطر اینه که همه میدونن و انجام دادن اونا راحته اما رسیدن به آرامش و عدم استرس سخته

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سمين جون عزيزم استرس نداشته باش. ايشالا بهترين روزها در انتظارته عزيزم🙏🏼🌸با تو دلتى حرف بزن فكرا ...

ممنون از دلگرمیت خواهر مهربونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جونم قربونت برم دوست عزیز میشه من یه خواهشی ازت بکنم؟لطفا از این به بعد هروقت فکرهای منفی اومد ...

چشم عزیزم ممنون از راهنماییت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من امشب آنوکسان زدم جاش خون اومد چرا؟یعنی بد زدم؟

منم انتقال خون و بقیه الله کارهام ر انجام دادم.تو یه روز.فقط حواست باشه اول انتقال خون آزمایشتون ر ب ...

سهیلا جون ..چه با حوصله وقت گذاشتی و جواب دادی گل من ...

رفتم امروز انتقال خون سی دی مارکرها که رزاقی نسخه کرده بود شد 166هزار تومان.

با مترو ایستگاه همت پیاده میشی و از پل هوایی میای پایین سر خیابون با تاکسی ده دقیقه میرسی .از پل هوایی میرید اونور خیابون انتقال خون...

بیمارستان بقیه الله جهشی ژنتیک ها ...شد667300هزار تومان

بیمارستان بقیه الله از همون انتقال خون ایستگاه اتوبوس پیش پل هوایی.سوار شید ایستگاه شیخ بهایی پیاده میشید .از پل هوایی اونور خیابون میرید خیابان روبرو میرید پیاده 15دقیقه.چهار راه رسیدید دست چپ.

این میسرها رو اگه با وسایل نقلیه دیگه برید فرق میکنه ...

گفتم شاید اینا به درد کسی بخوره...

این نسخه دکتر رزاقی هست ...ازمایشگاههایی که مورد قبولشون هست ...

این قیمتها هم مال تاریخ 6شهریور 97هست .قیمتها در این تاریخ نسبت به یک ماه پیش تقریبا.دو برابر شدن..

آنا جون منو ی چیزی نگران کرد اونم اینه من 4تا بیبی چک توی این مدت گذاشتم 3تای اولی همش پررنگ تر از ق ...

❤برای ثمین عزیز، دوست داشتنی ، مقاوم و بااراده ❤ 

روزی که جواب مثبتمو گرفتم ،تو تاپیک دیگه ای خانمی گفت" دعا کنید برای خانمی که ۱۴ امین بار آی وی اف کرده و فردا منتظره جوابشه "

جمله خیلی کوتاه بود اما دنیایی پشتش نهفته بود که من چندبار اونو با ناباوری خوندم و میگفتم مگه میشه ، محاله😐 مگه یه آدم چققققدر میتونه عاشق باشه چققققدر میتونه مقاوم و با اراده باشه که همچین راهی رو رفته باشه ، خلاصه که آدرس این تاپیک رو گرفتم و اومدم و از بین صدها صفحه پیدا کردم که کی بوده اینقدر عاشق و اینقدر پر از مهر ماددددری ❤ اینجوری شد که شدم ساکن این تاپیک چون دیدم اینجا همه عاشقن و مهربون 💖

ثمین جونم خودت رو دستکم نگیر برای من یکی و بسیاری از دخترا شدی اسطوره ❤ 

دیگه نبینیم اینطوری غمگینو دل سرد هاااا

سلام 

من تازه این تاپیک پیداکردم یکی دوبارم سوال کردم عزیزان جوابمودادن !

کاش میتونستم کل تاپیک بخونم 

امروز رفتم توسیکل میکرو بهم سینال داده؟

میخواستم همه کارایی که الان بهتره انجام بدم بدونم!کاش مثل کتابا تاپیک چکیده داشت😁

❤برای ثمین عزیز، دوست داشتنی ، مقاوم و بااراده ❤  روزی که جواب مثبتمو گرفتم ،تو تاپیک دیگه ای ...

فدات خواهری .میدونی بله این چهاردهمین انتقالم بود هنوزم 8تا جنین فریز دیگه دارم و 4بار دیگه وقت دارم ولی نسیم جون اینبار نمیدونم چرا اینقدر از لحظه ی اول شروع آمپولا درد کشیدم دردااااا میگم درد.روحم زخمیه هربار میگفتم اینقدر تلاش میکنم بلاخره به نتیجه میرسم بلاخره ی جا خدا دستمو میگیره که بار سیزدهم باردار شدم با هزار امید و آرزو بعد 10سال و 7ماه انتظار باردار شدم و اونجوری شد و مجبور به سقط شدم 10هفته هر روز امیدوار بودم میگفتم محاله محال خدا اینبار دلمو بشکنه میگفتم محاله اینهمه دعاهایی که در حقم میکنن رو نادیده بگیره هر روز توی اون 10هفته بارداری ضجر کشیدم به اندازه ی تموم روزای عمرم ضجر کشیدم .گفتم خدایا هربار هرچی ازت خواستم ندادی حسرت به دل موندم نذار اینبارم حسرت به دلم بمونه.قسم دادم نذر کردم گریه کردم ولی نه خدا نخواست که نخواست .وقتی سقط کردم شوهرم ی اشتباه کرد و ازش عکس گرفت و فراموش کرد از گوشیش پاک کنه 10 /12روز پیش اومدم فایل عکس گوشیه همسرمو بریزم توی لب تاب همشو نگاه میکردم یهو چشمم افتاد به عکس جنین سقط شده ام دلم خیلی گرفت دوستم با من توی یک روز میکرو کرد هر دو +شدیم و ایشون 3روز پیش زایمان کرد و من هنوز توی استرس سونوی قلبم .هنوزم محکمم .امیدم به دستای خداست شاید اینبار رحمی کرد معجزه کنه نمیدونم

فدات خواهری .میدونی بله این چهاردهمین انتقالم بود هنوزم 8تا جنین فریز دیگه دارم و 4بار دیگه وقت دارم ...

قربونت عزیزم ، من کاملا میفهمم چی میگی ، کاملا حق میدم بهت که این حالو داشته باشی خیلی سخته ، خدا شاهده وقتی پیاماتو میخوندم قلبم میخواست کنده بشه . اما من فکر میکنم این نقطه همون جایی که دل تو واقعا شکسته و بریدی و همونجاست که خدا یه سورپرایز بزرگ برا بنده ی دلشکسته ش رو میکنه . امیدوار باش مثل همیشه . ماها همه دلمون روشنه که تو اینبار جواب میگیری اونم کامل به شرطی که خودت دیگه خرابش نکنی و رحم کنی به اون جیگر یا جیگرایی که تو دلت خونه کردن ❤😍

عزیزم DHEA رو سر خود مصرف نکن اول تستش رو بده اگه کم بود بعدا چون یه نوع پیش هورمونه و میتونه کیفیت ...

لاله جان دکتر ازم آزمایش dhea نگرفت ها گفت برات لازمِ همین

و اینکه تا دلت بخواد مرغ خوردم🙁

ولی از این به بعد جبران میکنم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی