2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشكر بانو جون🙏🏼👼🏻🤰💕ايشالا به خوشى و سلامتى🌸🌸بهترين لحظه هارو در كنار هم داشته باشين🙏🏼ب ...

مامان هانا 

الان نى نى نازت تو دل ات هست و مطمئن باش مى مونه انشالله 

و همه ما رو خوش خبر مى كنى حتما دعات مى كنم عزيزم 🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
بانو جون میشه بگی بعد انتقال چه کارایی کردی و چیا خوردی

غذاهاى كه بايد بخورى من تغذيه خودم را مى گم البته يادت نره عزيزم طبع هر كسى فرق مى كنه با ديگرى
بعد انتقال خيلى به من گفتن نشاسته با اب بخورم كه دنبالش رفتم ديدم نه بهتره چيزى كه نخوردم قبلا اصلا در اين زمان حساس نخورم و دكترم هم رد كرد راستى نشاسته يبوست هم مى اره پس من توصيه نمى كنم با اينكه خيلى ها مى گن خوبه
تخم مرغ مخصوصا سفيده تخم مرغ ويك ليوان شير ،مرباى به و مرباى توت فرنگى هر نانى هم مى خوردم اما نان تازه
براى ناهار و شام هم در هفته ٢بار ماهى قزل و٢بار ميگو،مرغ در خورشت هاى مختلف ،گوشت گوسفندى
راستى من تا دو هفته ميوهام را پخته مى خوردم سيب هلو شليل ووو
أناناس نخوردم چون تو نت ديدم باعث سقط مى شه
ديگه ٤روز اول فقط استراحت كردم فقط براى دستشوى
فقط به سريالها و كتابها و نى نى سايت ذهنم را مشغول كردم
مثل سرى هاى قبل هر سرى مى رفتم دستشوى تا تمام شدن دستشويم سر پايين بود نبود بى تفاوت بودم شايد به خاطر اين بود مادر شوهرم خيلى سرم را شلوغ مى كرد
تا هفته اول حمام نرفتم
وقتى هم رفتم فقط اب ولرم
اب گرم و سرد براى جنين خوب نيست
اب زياد خوردم در روز ٢تا پارچ اب خوردم
راستى سالاد كاهو زياد خوردم و روغن زيتون هم از چند هفته قبل پانكچر و انتقال شروع كردم حتى در برنج هم مى ريختم تا جلوگيرى از يبوست كنم تا الان هم كه يكماه چند روز از باردارى مى گذره رعايت مى كنم فقط ديگه ميوه خام مى خورم ديگه پخته نمى خورم
و هنوز هنوز استراحت مطلق هستم در حد اينكه براى دستشوى و غذاى خوردن بلند مى شم چون لكه بينى داشتم از يكشنبه اما امروز خدا رو شكر كمتر شد و كم رنگ تر
داروهام هم سر وقت خوندم
و استرس و ناراحتى دور كردم خودمو همين و به باردارى اصلا فكر نكردم تا زمانى كه لك بينى افتادم راستى بى بى چك هم استفاده نكردم اصلا
فقط روز كه لكه بينى داشتم روز ١٢ انتقالم عصرى زدم  كه مثبت شد
تجربيات من بود عزيزم

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
والا من استراحتم مطلق نبود نسبی بود..... اگه لک بینی نداری فقط خودتو خسته نکن و میتونی هر از گاهی ک ...

دستت درد نکنه دوباره پرسیدم مطمئن بشم جفتم سر راهيه ماما گفت مراقب باش کاری نکنی فشار بیاد یا خسته بشی . ولی بعضی ها ميترسونن میگن فقط برای دستشویی پاشو . اون جوری هم میترسم خونم لخته بشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
فدات شم عزیزم همین که گفتید دنیایی ارزش داره لطفا برام دعا کنیدتا شنبه داروهام بهم جواب بدن

عزیزم انشالله که جواب میده 

تو این چند روز عسل بخور لبنیات اصلا نخور

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
دستت درد نکنه دوباره پرسیدم مطمئن بشم جفتم سر راهيه ماما گفت مراقب باش کاری نکنی فشار بیاد یا خسته ب ...

بهار جون من نمیخواستم بترسونمت. من جفتم پایین بود و خونریزی داشتم. تجربه خودم را گفتم. دیگه ببخش اگه ترسوندمت. خواستم کمکی کرده باشم. هر جور خودت صلاح میدونی رفتار کن خانمی

بهار جون من نمیخواستم بترسونمت. من جفتم پایین بود و خونریزی داشتم. تجربه خودم را گفتم. دیگه ببخش اگه ...

نه بابا این چه حرفیه . دستت درد نکنه . من که کار خاصی ندارم استراحت میکنم . ولی خواستم در مورد اضطراری بودنش مطمئن بشم یه جایی لازم شد میتونم پاشم يا کار سبک انجام بدم یا نه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...