2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
آره اگه میخوای بری که هیچی منم یکشنبه وقت دارم رو اون تخته که بخوابم مطمئنم میمیرم  همش یاد ...

بدترین لحظه ی دنیاااااااااااااااست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سینال اف پیدا نشد به جاش کارما Fshداد ومریونال وسیتروتاید اینا داروهام بودن که امروز گفتم همزمان با ...

عزیزم ای کاش تهران بودم سینال اف ها رو که دارم به دستتون میرسوندم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس یه کوچولو دیگه صبر کن و شنبه برو ایشالله سونو که کنی خیالت تخت میشه.....

آره دیگه باید بصبرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان عزيزم  از سه تا جنين من  فقط عسلى من دورن ساكش بود🍼  كلى ما رو خوشحال ...

خداروشکر بانو جون

ثمین جان این دفعه میری قلب خوشگلشم میبینی

خداکنه انشالله خدا از دهنت بشنوه

يك سوال من هفته پنجم هستم 

امروز بعد سونو و دكترم هم راضى بود مى گفت فعلا كه يك ساك حاملگى  مى بينم كه اندازه شكل عالى هست

بعداش گفت همين يك امپول Hcg بزن  

دليل اش براى چى هست ؟ 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام دوستان عزيزم  از سه تا جنين من  فقط عسلى من دورن ساكش بود🍼  كلى ما رو خوشحال ...

خداروشكر بانو جون🙏🏼👼🏻🤰💕ايشالا به خوشى و سلامتى🌸🌸بهترين لحظه هارو در كنار هم داشته باشين🙏🏼براى منم دعا كن كه ١٥ شهريور خوش خبر باشم🙏🏼👼🏻

اگه بخوام شروع کنم از اول باید شروع کنم.فریز ندارم. فعلا آزمایش های تکمیلی ر دادم،هنوز جوابشون نیوم ...

عزیزم هزینه آزهای تکمیلیت چقد شد؟کجا انجام دادی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره دیگه باید بصبرم

سمين جون عزيزم استرس نداشته باش.

ايشالا بهترين روزها در انتظارته عزيزم🙏🏼🌸با تو دلتى حرف بزن فكراى منفى رو از سرت بيرون كن و مطمين باش دعاى همه ماها هم همراهته هر لحظه🙏🏼😘🌸