2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
ثمین جان منم همین استرسارو داشتم اگه واقعا میبینی اذیتت میکنه برو آز دو روز بعدشم تکرار کن  ...

دیگه شنبه باید برم سونو نهایتا 2شنبه.فردا که تعطیله .5شنبه هم بخوام برم آز دوباره شنبه برم خوب همون میشه وقت سونو.بی فایدست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دیگه شنبه باید برم سونو نهایتا 2شنبه.فردا که تعطیله .5شنبه هم بخوام برم آز دوباره شنبه برم خوب همون ...

آره اگه میخوای بری که هیچی

منم یکشنبه وقت دارم

رو اون تخته که بخوابم مطمئنم میمیرم 

همش یاد دفعه قبل میوفتم که دکتر گفت قلبشون نمیزنه...

نمیدونی چه قدر استرس دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا آسپرینی که من داشتم جویدنی نبود..... نمیدونم..... اگه بود داروخونه روش مینوشت جویدنیه.. ...

آره شاید اون اشتباه کرده منم آسپرین هشتاد میخورم ولی نمیجوم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنا جون سلام خوبى يه سوال داشتم من مى خوام برم مسا فرت هفته ١٠هستم  ٣ساعت هم راه دارم.دكترم ن ...

والا من که ازش میپرسیدم صلاح نمیدونست.....

منم نمیرفتم....

اما سر این بارداریم که طبیعی بود عید رفتم اما باید هر یه ساعتی ماشینو نگه دارین یه چند دقیقه قدم بزنی.....

بستگی به شرایطت داره اگه نیاز به استراحت داری نرو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 سلام دوستای گلم .من فردا انتقال دارم‌.تورا خدا برام دعا کنید

عزیزم ایشالله میزبان نه ماهه وروجکات هواهی بود بعدشم میشن تاج سرتون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اناجان الان ازمطب دکترطرازی اومدم متاسفانه به خاطربی کیفیتی دهروها اصلا فولوکولام رشد نکرده بود ...

عزیزم والا چی بگم الان آدم جرات نمیکنه دارو تهیه کنه همش میگه از کجا معلوم سالمن.....

عزیزم والا آب زیاد بخور.....

پیاده روی آروم داشته باش.....

پروتئین و سفیده تخم مرغ و مواد مغذی بخور.....

ایشالله داروهای جدیدت جواب میدن.....

قبلیا چیا بودن جواب نداد بدنت؟

دیگه شنبه باید برم سونو نهایتا 2شنبه.فردا که تعطیله .5شنبه هم بخوام برم آز دوباره شنبه برم خوب همون ...

پس یه کوچولو دیگه صبر کن و شنبه برو ایشالله سونو که کنی خیالت تخت میشه.....

آره اگه میخوای بری که هیچی منم یکشنبه وقت دارم رو اون تخته که بخوابم مطمئنم میمیرم  همش یاد ...

عزیزم میزنه شک نکن.....

منتطر خبرای تالاپ تولوپیتم.....

امشب چیا بخورم که بدنم برا فردا آماده بشه؟  بعد انتقال چی؟

عزیزم هر چیزی که طبق روالت میخوردی و برات خور بوده و مناسب طبعت بوده.....

مثلا کباب بخور.....

خلاصه تو خورد و خوراک سخت نگیر فقط مناسب بدنت بخور.....

آبم بخور.....

انجیر خیس کرده و این چیزام بخور یبوست نشی.....

فداتشم آنا جون کلا دوتا جنین دارم ببینم خدا چی میخواد

همون دو تا کافیته مگه مهر کودک میخوایی راه بندازی؟

سلام دوستان عزيزم 

از سه تا جنين من 

فقط عسلى من دورن ساكش بود🍼 

كلى ما رو خوشحال كرد 

براى ٢٤ شهريور هم مى رم براى شنيدن صداى قلبش 

البته دكترم  گفت فعلا كه يكى مى بينم 

يعنى ميشه موقع سونو قلب يكى ديگه هم باشه؟

براى فردا هم باز ازمايشات خون ناشتا بايد برم با ادرار

من ديگه طاقت نياوردم مى دونم بده اما دارم بستنى مى خورم 🙈🙈🙈🙈 يك هفته هست دلم مى خواد

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم والا چی بگم الان آدم جرات نمیکنه دارو تهیه کنه همش میگه از کجا معلوم سالمن..... عزیزم والا آب ...

سینال اف پیدا نشد به جاش کارما Fshداد ومریونال وسیتروتاید اینا داروهام بودن که امروز گفتم همزمان با مصرف دارو دل پیچه داشتم گفت استفاده نکنم ودوز مریونال ودوبرابرکرد یعنی روزی چهارتا مریونال ودوتاpuregon این اخری روروبه جای سینال اف داد