2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
آسپرین و آنوکسان دارم.کتف راستم پریروز ی حالت گرفتگی داشت و خود به خود خوب شد

پس خدارو شکر چیزی نبوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی.....

آنای گلم من الان ی ی دو ماهی هستش اسپرین ۸۰ میخورم الان یکی گفتش ک باید آسپرین جویده ش درسته ؟ من ک نمیجوم همین جوری با آب قورت میدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اميد داشته باشه مامان ثمين، چيزي به شنيدن قلب قشنگ ني ني هانمونده، خدا خيلي بزرگه خواهري

اصلا دست خودم نیست تا قبل + شدن امیدوار بودم تا +شدن دقیقا 5روز خوب بودم باز نگرانیام شروع شد آخه مگه میشه خدا به یکی اینقدر عذاب بده .اصلا دوست ندارم برم سونو باورت میشه؟به همه امید میدم بعد خودم ....برا خودم متاسفم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان عزیزم من خیلی وقت بود که نیومده بودم تاپیکو بخونم.خداروهزار مرتبه شکر که نتیجه گرفتی.خداروش ...

ممنونم خواهری راستش اینبارم دقیقا مثل دفعه قبل لک دارم 3روز نیست پاکه پاکم بعد 3روز انقدر شدیده پد میذارم که توی این بین ممکنه رنگشم تغییر کنه اصلا وضعیت روحیم خوب نیست همسرمم همش سربه سرم میذاره مامانی مامانی میکنه دوست دارم خودمو بکشم دیگه اگر فقط یکبار دیگه مجبور به سقط بشم دیگه از خیر بقیه جنینامم میگذرم خیلی این مدت برام سخت گذشت خیلی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنای گلم من الان ی ی دو ماهی هستش اسپرین ۸۰ میخورم الان یکی گفتش ک باید آسپرین جویده ش درسته ؟ من ک ...

عزیزم والا آسپرینی که من داشتم جویدنی نبود.....

نمیدونم.....

اگه بود داروخونه روش مینوشت جویدنیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم خواهری راستش اینبارم دقیقا مثل دفعه قبل لک دارم 3روز نیست پاکه پاکم بعد 3روز انقدر شدیده پد م ...

عزیزم اصلا به چیزای منفی فکر نکن به هیچ وجه.....

اصلا دست خودم نیست تا قبل + شدن امیدوار بودم تا +شدن دقیقا 5روز خوب بودم باز نگرانیام شروع شد آخه مگ ...

عزيزم حق داري، انشالا قلب رو ببيني استرست كمتر ميشه، منكه قابل باشم بخوام دعا كنم اسمت رو مدام ميارم، اميدوارم اينبار همه چي عالي پيش ميره، استرس كلا طبيعيه، من خودم الان مدام شكممم رو چك ميكنم و با خودم ميگم يعني بزرگ شده، رشدش خوبه؟ مدام به همسرم ميگم شكمم بزرگ شده؟ ني ني در چه حاله؟ يعني بعضي روزا خودم و همسرم رو كلافه ميكنم با استرس هام

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
خوب معلومه میاد بالا نگران هیچی نباش.... مگه ماها لک نداشتیم؟

آنا جون منو ی چیزی نگران کرد اونم اینه من 4تا بیبی چک توی این مدت گذاشتم 3تای اولی همش پررنگ تر از قبل بود از هاله محو شروع شد دومی هالش کامل مشخص شد سومی خط شد ولی چهارمی رو بعد سه روز گذاشتم رنگش مثل بیبی چک سومی بود و من فکر میکنم باز باز باز رشدش کند شد .اونروز پرسیدم ممکنه با وجود آنوکسان باز مشکلم حل نشه از اونروز قاطیم خیلی ظاهرمو جلو دیگرون حفظ میکنم ولی از خودصبح تا شب که همسرم نیست خودخوری و گریه میکنم وقتی میاد انقدر سردرد دارم که دلم میخواد حتی باهام حرفم نزنه ایشونم آدم شوخ ومهربونیه همش شوخیاشو ادامه میده با وجود سختی کارش که از 5صبح میره تا 11شب بازم 11شب میاد منو میبره بیرون مثلا حوصلم سر نره حتی نمیتونم بگم حال ندارم نمیام خیلی بد شرایطیم .از ی طرفم جاریم با صدای بلند بچشو ناز میده و صداش توی خونه ی ماست همیشه اونم حق داره ولی من زیادی حساس شدم همش میگم خدایا یعنی سهم من از زندگی ی بچه سالم نیست اینقدر عذابم میدی.

ببخشید دلم خیلی پره قاطی کردم

عزيزم حق داري، انشالا قلب رو ببيني استرست كمتر ميشه، منكه قابل باشم بخوام دعا كنم اسمت رو مدام ميارم ...

ممنونم خواهری بابت دعات.والا من گیر نمیدم اصلا شوهرم هرروز میگه تو شکمت داره بزرگ میشه الکی میگه ها مثلا منو بخندونه

آنا جون منو ی چیزی نگران کرد اونم اینه من 4تا بیبی چک توی این مدت گذاشتم 3تای اولی همش پررنگ تر از ق ...

عزیزم کاملا میفهمت.....

بی بی بهش اعتباری نیست.....

مگه نگفتم من بتام بالای صدهزار بود اما بازم بی بیم دو تا خط پررنگ نبود.....

پس بهش توجه نکن اگه دلت آروم نمیشه برو یه آز بده اینطوری خیالت راحت میشه.....

آنا جون منو ی چیزی نگران کرد اونم اینه من 4تا بیبی چک توی این مدت گذاشتم 3تای اولی همش پررنگ تر از ق ...

ثمین جان منم همین استرسارو داشتم

اگه واقعا میبینی اذیتت میکنه

برو آز دو روز بعدشم تکرار کن 

بزار خیالت راحت شه

عزیزم کاملا میفهمت..... بی بی بهش اعتباری نیست..... مگه نگفتم من بتام بالای صدهزار بود اما بازم بی ...

سلام اناجان الان ازمطب دکترطرازی اومدم متاسفانه به خاطربی کیفیتی دهروها اصلا فولوکولام رشد نکرده بود امروز روز دوازده سیکلم بود هردفعه من هایپرمیشدم ازبس تخمک داشتم دکترداروهاموعوض کرده تا شنبه ببینم چی میشه اگه رشد نکرده باشن سیکلم کنسل میشه شما پیشنهادی برای من دارید تا روزشنبه فولوکولام رشدکنند.