2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
روز ازمایشم 5شنبه ست تعطیل رسمیه نمیدونم ازمایشگاه بازه یا نه  میخوام 4شنبه برم تا حالا اصلا ...

ان شاالله كه مثبت ميشه عزيزم😍😍😍

واااي من عاشق سيد ها هستم و عاشق عيد غدير ،سيد جونم ان شاالله خدا حتما بهت عيدي داده،بغضم گرفت ☺️😍

بدو برو يكي دوتا  بي بي ديگه بخر 

خب پس خیالم راحت شد عزیزم. الان فقط hcg و سینال اف میزنم. خدا بهت خیر و سلامتی بده عزیزم که از نگر ...

به سلامتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مشکل مورفو و تحرک نداشتن؟ و اینکه دی اف آی چندتا بهبود پیدا کرد؟ شما چه نوع تغذیه و سبکی رعایت ...

نه نداشت، حقيقتا الان ذهنم ياري نميكنه واسه داروهاش كه بنويسم، دي اف ايش نزديك ٤٠ بود اگه اشتباه نكنم، دوماه دارو استفاده كرد كه وارد سيكل شديم، ولي طبعش چون خيلي گرمه، روزي سه ليوان عرق كاسني محلي، رب انار محلي به سفارش پزشك سنتي، و خنك نگه داشتن ب ي ض ه ها با آب سرد ٤-٥ بار درروز، آخر شب هم يخ گذاشتن روي ب ي ض ه، الان تو خصوصي به يكي از دوستان گفتم، از نظر خودمون مهمترين عامل دوري از استرس بود، چون ايام عيد بود، مدام در گردش و مهموني بوديم، تايم خاصي براي نزديكي يا روش خاصي نداشتيم، بي خيال بوديم چون فكر نميكرديم طبيعي اصلا بشه، من قبلش سه بار اي يو اي كرده بودم كه منفي بود، كلي استراحت كردم اون دوران ولي منفي ميشد، دوري از استرس خيلي كمك ميكنه ، انشاالله بهترينها براتون اتفاق بيفته عزيزم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
ثمین جان منم دقیقا سه چهار روز پیش همینطور شدم. حتما حتما آب زیاد بخور. کیسه آب گرم بذار پشت شانه ات ...

ممنونم خواهری چشم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا نکنه سکته چیه نی نی مادر شل و پل نمیخوادا !!!!!!!! :))))

لاله با این لک ها ناامید مطلقم خیلیییییییی ناامید فقط ظاهرمو جلو همسرم حفظ کردم

هرروز میگه شکم خانومم  2ماه دیگه میاد بالا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله با این لک ها ناامید مطلقم خیلیییییییی ناامید فقط ظاهرمو جلو همسرم حفظ کردم هرروز میگه شکم خانو ...

اميد داشته باشه مامان ثمين، چيزي به شنيدن قلب قشنگ ني ني هانمونده، خدا خيلي بزرگه خواهري

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم اسپرین و هپارین داری؟ شونه ات درد نداره فقط یکی از شونه هات منظورمه

آسپرین و آنوکسان دارم.کتف راستم پریروز ی حالت گرفتگی داشت و خود به خود خوب شد

راستش کلا علامتای خاص و عجیب غریب نداشتم ، همون ضعفو خستگی داشتم بیشتر . در مورد حالت تهوع هم چون من ...

آب خیلی بخور

مایعات بخور بزار جبران شه

آخه من جز ضعف و گشنگی سیری ناپذیر و سینه درد

هیچ علائمی ندارم

عزیزم اگه تکرار میشه حتما با دکترت مطرح کن..... آب که زیاد میخوری نه؟

اره میخورم یعنی مشکلی هستش؟

ثمین جان سوزش سر معده داری؟ منم اینجوری شدم دیروز رفتم دکتر ترسیدم عفونت ریه باشه دکتر گفت مشکلی ریه ...

نه معده درد ندارم خواهری

انا جان شما ابن سينا انجام دادي أولي رو؟؟؟ به نظرت كدوم دكترش تبحر بيشتري داشت؟؟؟ اخه منم اونجا مي ...

ابن سینا دکتر طرازی ،دکتر طاهری ، و یکی دوتا دکتر خوب دیگه داره سه شنبه ها صبح با طرازی وقت بگیرید عالیه

نه معده درد ندارم خواهری

ثمین جان عزیزم من خیلی وقت بود که نیومده بودم تاپیکو بخونم.خداروهزار مرتبه شکر که نتیجه گرفتی.خداروشکر..

انشاالله به سلامتی و با دلخوش نی نی هاتو بغل بگیری..

نگران لکه بینی هاتم نباش اصلا.دختر عمو و عروس خاله منم تا چندماه اول لکه بینی داشتن.بچه هاشونم خوشگل و سالم به دنیا اومدن..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اره میخورم یعنی مشکلی هستش؟

نه عزیزم نگران نکن خودتو فقط با دکترت مطرح کن چیزی باشه حتما حواسش هست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله با این لک ها ناامید مطلقم خیلیییییییی ناامید فقط ظاهرمو جلو همسرم حفظ کردم هرروز میگه شکم خانو ...

خوب معلومه میاد بالا نگران هیچی نباش....

مگه ماها لک نداشتیم؟