2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048395 بازدید | 684652 پست
ممنون دوست عزیز از راهنماییت...من جنینام فریزن گفتن سه ماه بعد از پانکچر برم ولی کن میخام دومین ماه ...

عزیزم خب شما پس تخمکهات زیاد بوده که به هایپری هم کشیده . انشالا که انتقالت مثبت میشه. تاثیری که آندو داره اینه که احتمالش هست سم ترشح کنه که مانع لانه گزینی بشه برای اینه که میگن اول اندو مهار شه بعد انتقال داده بشه. که البته شخص به شخص فرق داره. و اینکه درجه ش چقدر باشه.
راستش من خودمم زیاد اطلاعات ندارم ولی دکترم چون کلا نسبت به آندوم بی توجه بوده میخوام خودم حواسم باشه این سری.

خدایا شکررررررر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون عزیزم ببخشید انقدر سوال میپرسما. یدفعه استرس افتاد به جونم که اگر فردا سایز فولیکولهام خوب ...

عزیزم سایزات انقدر بالا نبودن به هر حال حساب کتاب کردن.....

چون یادمه زیر ده هم داشتی......

نگران نباش....

۱۷-۱۸ که میگم حداقله برا اینکه تاریخ پانکچر تعیین بشه یعنی تازه بعد تعیین تاریخ دو سه روز تا پانکچر داری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم . تا غربالگري اول بالا ميره یا دوم ؟ فک کنم سرراهی باشه از دکتر دوباره می پرسم . غربالگر ...

عزیزم بستگی داره مال من تا غربال دوم بالا رفت.....

عزیزم به خودت استرس نده.....

فکر کردنت کمکی برا بالا رفتنش نمیکنه که.....

تو احتیاطای لازمو بکن.....

بقیه رو بسپار به خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سایزات انقدر بالا نبودن به هر حال حساب کتاب کردن..... چون یادمه زیر ده هم داشتی...... نگران ...

یعنی خیالم راحت باشه که به 5شنبه و جمعه نمیرسه دیگه؟

اره هر طرفم 3تا زیر 10 داشتم.که روز 9پری هم باز همون گفت 3تا زیر 10 داری.

خیالم راحت باشه که به همون شنبه میکشه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
یعنی خیالم راحت باشه که به 5شنبه و جمعه نمیرسه دیگه؟ اره هر طرفم 3تا زیر 10 داشتم.که روز 9پری هم با ...

من که فکر نکنم برسه یعنس به خد آزاد شدن برسه....

وگرنه بهتره به سایز بالای ۱۷-۱۸ برسه که بعد هاش سی جی میزنی تازه بعدشم که ۳۶ ساعت تا پانکچر داری و تو این فرصتم باید بزرگتر بشه.....

اناجونم سلام، شما بعد از اینکه انتقالتون منفی شد رفتین لاپارا؟

عزیزم من دو تا منفی تجربه کردم بعد آندورو جدی پیگیری کردم و تشخیص قطعی داده شد و گفتن باید عمل کنم که قبل میکروی سوم لاپرا کردم و بعدشم میکروی سوم و شکر خدا + شد.....

ممنون عزیزم. شوهرم مورفولوژیش صفره . دی ان ای اسپرم هم بالا بود که با کمک دارو و رعایتهامون پایین او ...

دوست عزیز شما برای دی ان آ چه رعایاتی کردین و چه داروهایی خوردین ک بهتر شد؟

...
من که فکر نکنم برسه یعنس به خد آزاد شدن برسه.... وگرنه بهتره به سایز بالای ۱۷-۱۸ برسه که بعد هاش سی ...

خب پس خیالم راحت شد عزیزم.

الان فقط hcg و سینال اف میزنم.

خدا بهت خیر و سلامتی بده عزیزم که از نگرانی درمون میاری عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزيزم به خاطر كلسيم هست، البته من با وجود مصرف كلسيم و شير محلي و كشك محلي و ماست فراوان بازم زانوها ...

دوست عزیز میتونم سوال کنم شرایط اس همسر شما چه طور بود که بحمدلله طبیعی باردار شدین؟

...

[QUOTE=67699867]دوست عزیز میتونم سوال کنم شرایط اس همسر شما چه طور بود که بحمدلله طبیعی باردار شدین؟[/QUOTEهمسرم دي اف اي بالا داشت، با دارو و تغيير سبك ايده آل شد، ولي دليل اينكه زمان خورد اين بود كه همسرم فقط آز معمولي توي آزمايشگاه هاي معمولي داد، بعد كه دي اف اي روتوي مركز ناباروري داد، ديديم چقدر بالاست، مشكل خاصي نداشت شكر خدا

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
[QUOTE=67699867]دوست عزیز میتونم سوال کنم شرایط اس همسر شما چه طور بود که بحمدلله طبیعی باردار شدین؟ ...

یعنی مشکل مورفو و تحرک نداشتن؟ و اینکه دی اف آی چندتا بهبود پیدا کرد؟ شما چه نوع تغذیه و سبکی رعایت کردین؟

...
اگه بخوام شروع کنم از اول باید شروع کنم.فریز ندارم. فعلا آزمایش های تکمیلی ر دادم،هنوز جوابشون نیوم ...

خیلی راه پر خرج و هزینه بری هست اما به شیرینی اینکه ایشالله روزی بچه تو بغل کنی می ارزه و انگار همه این راه های سخت برات مثل آب خوردن بود😊

امیدوارم موفق باشی عزیزم ....فک کنم فقط من و تو موندیم😂😂😂

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤