2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست

سلام انا جون و دوستان..من به امید خدا امروز انتقال دادم.دو تا جنین که گفتن خوبه...3 ساعت گذشته ....فقط دراز کشیدم...چیکار کنم چی بخورم...و اینکه برم دسشویی؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢دسشویی دارم میترسم

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
سلام سهیلا جان ممنون عزیزم فک کنم یه سال ونیم بود تاپیک نبودم....تو چطوری...ادامه روندآی وی اف هستی؟

اگه بخوام شروع کنم از اول باید شروع کنم.فریز ندارم.

فعلا آزمایش های تکمیلی ر دادم،هنوز جوابشون نیومده

خداییش نمیدونم چطوری پولش ر جور کنم امامیبینم ماه به ماه هزینه نازایی هم میره بالا😥😥😥😥😥

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها استراحت تا چه حد باشه ؟ فقط برای دستشویی باید پاشم یا میتونم با احتیاط کمی راه برم ؟  م ...

بهار جان جفت سرراهی داری؟حتما استراحت کن. بیرون از خوته که نرو. توی خونه دراز کش باش. دستشویی فرنگی استفاده کن. اگه خونریزی نداری تو خونه آروم یه دو دقیقه راه برو. اگه خونریزی یا لکه بینی داری که اصلا راه نرو.فقط برای دستشویی بلند شو. یه کم مراعات جفت سرراهی از جفت پایین بیشتره. انشاءالله تا سونوی غربالگری بالا میره

بله عزیزم همیشه باید امید داشت.....

انا جون عزیزم ببخشید انقدر سوال میپرسما.

یدفعه استرس افتاد به جونم که اگر فردا سایز فولیکولهام خوب شده باشه تکلیفم چی میشه چون 5شنبه و جمعه مرکز تعطیله.

بعدشم دیروز که سونو شدم گفتم احتمالش هست تخمک کشیم بیوفته هفته اینده دکتر گفت صدرصد.

بنظر تو بااین سینال اف و hmg ایرانی که روزی 1دونه میزنم.اون سایز دیروزی ها برا فردا به 18یا19میرسه؟

اگر رسیدن چکار کنم اگر تخمککشی نکردن یعنی هدر میره؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
بچه ها تو رو خدا راهنمایی کنید،،،برم دسشویی اشکال نداره؟؟؟؟

بعد سه ساعت میتونی بری دستشویی.

ما بعد یه ساعت بلندمون میکنن میفرستم خونه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بهار جان جفت سرراهی داری؟حتما استراحت کن. بیرون از خوته که نرو. توی خونه دراز کش باش. دستشویی فرنگی ...

ممنون عزیزم . تا غربالگري اول بالا ميره یا دوم ؟ فک کنم سرراهی باشه از دکتر دوباره می پرسم . غربالگري دوم کی هست؟

چند باری زیر دلم درد میگیره به خاطر اونه ؟ علامته خطره؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دوستان ، من به خیال اینکه قرار بود سقط‌کنم امروز و فردا که به ۲ ماه کشید ، کلسیم مصرف نکردم ، و بقیه ...

عزيزم به خاطر كلسيم هست، البته من با وجود مصرف كلسيم و شير محلي و كشك محلي و ماست فراوان بازم زانوهام و لگنم گاهي اذيت ميشه، در مورد دخترت هم به نظرم ديگه فكر سقط رو از ذهنت دور كن، در مورد مشكل مطرح شده به شخصه اطلاعي ندارم ولي دخترت الان اگه اشتباه نكنم هشت ماهشه، از شرع و عرف گذشته از لحاظ انساني مثل كشتن يك انسان كامل هست، ببخشيد واضح گفتم ولي دوست دارم ار ته قلبت به خدا بسپاريش، اسم براش انتخاب كن، وسيله بخر، باهاش حرف بزن و قربون صدقش برو و مدام از خدا تشكر كن كه دخترت سالم به دنيا مياد، بهترينها رو برات آرزو ميكنم خواهري

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
بچه ها استراحت تا چه حد باشه ؟ فقط برای دستشویی باید پاشم یا میتونم با احتیاط کمی راه برم ؟  م ...

والا من استراحتم مطلق نبود نسبی بود.....

اگه لک بینی نداری فقط خودتو خسته نکن و میتونی هر از گاهی کار سبکم بکنی.....

پارکم میتونی بری.....

فقط خسته نکن خودتو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون و دوستان..من به امید خدا امروز انتقال دادم.دو تا جنین که گفتن خوبه...3 ساعت گذشته ....ف ...

آره بابا پاشو برو دستشویی.....

خورد خوراک عادیتو داشته باش فقط مواظب باش یبوست نشی.....

آبم زیاد بخور.....

هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم . تا غربالگري اول بالا ميره یا دوم ؟ فک کنم سرراهی باشه از دکتر دوباره می پرسم . غربالگر ...

ممکنه تا غربالگری اول هم بالا بره. اما اکثرا تا سونوی آنومالی که هفته 18 هست بالا میره. شما استراحت کن. دردهای گاه و بی گاه که با استراحت خوب بشه اشکالی نداره.حالا باز هم از دکترت بپرس. نه عزیزم نگران نباش تا استراحت کنی خطری نداره

عزیرزمممم الهی ایندفه دیگه آخرین باره...و نتیجه ی ++ میگیری خوبیه اینجا اینه ماها کاملا حس و حال هم ...

ممنون عزیزم. شوهرم مورفولوژیش صفره . دی ان ای اسپرم هم بالا بود که با کمک دارو و رعایتهامون پایین اومد ولی مورفولوژیش هنوز صفره. دکترم هم دکتر عا ر فی هست

خدایا شکررررررر
بچه ها تو رو خدا راهنمایی کنید،،،برم دسشویی اشکال نداره؟؟؟؟

برو عزیزم نمیخوایی که بری رو هوا؟