2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
نه عزیزم همسر من حتی یه فولیکم نخورد.... خودمم همینطور..... چون اصلا قصد بارداری دوباره رو نداشتیم ...

وااااای چقد قشنگ چ حالی داده خدا بهتون.....خوشبحالت ک اینجوری خدا بهتون نظر کرده ان شالله نینیتون سالم صالح باشه و خدا از اینا به مام بده

سلام بچه ها خوبید
من وارد چهارمین سیکل آی وی اف شدم. دقیقا 3 شهریور 95 یعنی 2 سال پیش اولین بار پانکچر شدم و از قبل از اون تو این تاپیک بودم و از اطلاعات آناجون و دوستان استفاده میکردم. من بیشتر از یکسال طول کشیده بود تا خودمو همسرمو راضی کنم به میکرو. برام سخت بود پذیرش مراحل سخت این کار ولی و درنهایت تصمیمون این بود یک بار وفقط یکبار آی وی اف کنیم. تو این تاپیک وقتی میدیدم بعضیها چندبار آی وی اف کردن اصلا تصورشم نمیکردم خودمم یه روز بیام و از تعداد دفعات پانکچر و بیهوشی و تعداد آمپولهایی که داشتم بگم ولی به هرحال بازیهای روزگار نمیذاره همه چی اونجوری که میخوای پیش بره و به اینجا رسیدم که برای بار چهارم دارم میرم سراغ میکرو. در حالی که ذخیره م تو این دو سه سال از حدود 2 رسیده به نیم. و با این سرعتی که ذخیره م بعد از هر پانکچر کم میشه شاید این آخرین باری باشه که میتونم میکرو کنم.
خواستم ازتون برام دعا کنید این بار همه چی برام خوب پیش بره. مشکل اصلی من همسرمه که خیلی خیلی ضعیفه و این بار دکترها بهمون پیشنهاد جنین اهدایی دادن که من خودم خواستم که یکبار دیگه شانسمون رو امتحان کنیم.

الان چهار پنج روزه آمپولهام شروع شده از دیروز یه کم گاهی تحریک تخمدانهامو متوجه میشم بعد خنده م میگیره آخه با این ذخیره مگه میخواد چندتا تخمک بده که جوگیر میشی ؟:))) یادمه اولین میکروم از همین روز 5 و 6 همچین احساس پر تخمکی بهم دست داده بود تا قبل از اولین سونوم واقعا تلقین میشد بهم احساس میکردم تخمدانهام خیلی درد داره همش مراقب بودم چیزی نشه بعد رفتم دکتر برای اولین سونو بهم گفت کلا  7-8 تا فولی داری شوکه شده بودم آخه تو تاپیکها میدیدم همه 20 تا 25 تا جنین دارن . من بعد از اونهمه آمپول فقط 7-8 تا ...
الان بعد از چندبار تجربه هرموقع به این روزا میرسم یاد اون موقع میفتم چه ضد حالی خوردم . ولی از اون ببعد همیشه قبل از رفتن به اولین سونو یه استرس خاصی دارم که ببینم اصلا دارو جواب داده بهم یا نه. الان تو اون مرحله ام :)

خدایا شکررررررر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط سوالم اینه ک برا انتقال باید حتما سومین پریود رفت یا مثلا اگر سونو خوب بود دومین موعدم مشکلی ...

عزیرم نه اگه سونو خوب باشه و هورمونا از بدنت خارج شده باشن و شرایطت نرمال باشه یه ماه بعدم میتونی انتقال بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااااای چقد قشنگ چ حالی داده خدا بهتون.....خوشبحالت ک اینجوری خدا بهتون نظر کرده ان شالله نینیتون سا ...

فدات عزیزم.....

ایشالله قسمت تک تک دوستا بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان من در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم و حال عمومیم خوبه برا انتقال حالا نمیدونم وضعیت رحم چجوریه ک ...

عزیزم منم مثل شما آندوی خفیف دارم . چندجا سونوی پیشرفته هم رفتم که گفتن جایی درگیر نشده و فقط تو تخمدان چپ هست. یکی میگه آندو داری یکی میگه نداری . ولی واقعا هنوز خودمم نمیدونم وضعیت آندوم چطوریه . من بهت پیشنهاد میکنم فرش انتقال نده و بذار فریز شه. چون داروهای میکرو آندو رو تحریک میکنه.
منم سری پیش متاسفانه دکترم بی توجهی کرد و برام فرش انتقال داد. که خب تو شرایط من واقعا اشتباه جبران ناپذیری بود برام. چون من ذخیره م خیلی پایینه و در کمال تعجب اون بار برای اولین بار 10 تا تخمک خوب داشتم. همسرمم یک سال دارو مصرف کرده بود و در نهایت 3 تا جنین بلاست برامون تشکیل شده بود. دکترم حتی موقع پانکچر آندو رو دیده بود و به ماما گفته بود. ولی چون فکر میکرد برام جنین زیاد تشکیل میشه و یه تعدادش فریز میشه گفته بود مشکلی نداره فرش انتقال بده اگه نشد برای بعدی ها یه کاری میکنیم. که کلا به فریز نرسید. این حرکتش برای من که ذخیرم م انقدر پایینه واقعا نابخشودنی بود.
حالا این سری البته اگر برام جنینی تشکیل بشه میخوام حتما دو دوره دیفرلین بزنم بعد انتقال بدم

خدایا شکررررررر
سلام بچه ها خوبید من وارد چهارمین سیکل آی وی اف شدم. دقیقا 3 شهریور 95 یعنی 2 سال پیش اولین بار پانک ...

عزیز دلم ایشالله این دفعه برات با تمام شیرینیش تو ذهنت حک میشه و میشه لحظه لحظه بوجود اومدن میوه عشقتون.....

عزیزم خوب بستگی داره..... اولا خیلیا بودن بار اول جواب گرفتن چرا به اونا فکر نمیکنی و الکی به خودت ...

انا جان شما ابن سينا انجام دادي أولي رو؟؟؟

به نظرت كدوم دكترش تبحر بيشتري داشت؟؟؟

اخه منم اونجا ميرم ولي هيچكدوم رو نميشناسم و هر دفعه كه ويزيت ميشم با دكتر جديده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم منم مثل شما آندوی خفیف دارم . چندجا سونوی پیشرفته هم رفتم که گفتن جایی درگیر نشده و فقط تو تخم ...

ممنون دوست عزیز از راهنماییت...من جنینام فریزن گفتن سه ماه بعد از پانکچر برم ولی کن میخام دومین ماه برم چون دیگ تحمل صبر ندارم و البته حالمم خوبه و اثری از عوارض هایپر نمیبیم نمیدونم کار درستیه یا نه!؟ب نظر شما وجود اندو توی گرفتن جنینا تاثیر گذاره!؟

عزیزم منم مثل شما آندوی خفیف دارم . چندجا سونوی پیشرفته هم رفتم که گفتن جایی درگیر نشده و فقط تو تخم ...

عزیرزمممم الهی ایندفه دیگه آخرین باره...و نتیجه ی ++ میگیری

خوبیه اینجا اینه ماها کاملا حس و حال همو درک میکنیم..وبراهم میتونیم بهترین انرژی ها رو بفرستیم

یه سوالم داشتم ازت...وصع اسپرم شوهرت چطوره ؟

و اینکه انتقالای قبلی دکترت کی بود؟

ببخشید دوستان من یه سوال داشتم... این کسایی که میگن من سه بار ivf کردم یا مثلا یکی میگه من بعد 6 بار ...

عزيزم كي گفته هر كسي چند بار اي وي اف يا ميكرو ميكنه وضعش خوبه؟؟؟؟خيلي ها هر چه داشتن و نداشتن فروختن چه طلا چه ماشين و .... تا صداي خنده و گريه يه بچه تو خونه شون بياد و دلشون شاد باشه.وقتي ميبيني همه دارن زندگي عاديشون رو ميكنن و بچه هم دارن خب ادم دلش ميخواد همش ميبينه يه چيزي كمه تو زندگيش و خيلي ها مثل خود من كه دور از خانواده زندگي ميكنن واقعا نياز دارن تا يه بچه اونا رو از غريبي و تنهايي و افسردگي در بياره حالا مثلا من چند تا تكه طلا هم داشته باشم ولي دلم خوش نباشه چه فايده داره ؟؟؟همونو ميفروشم و خرج درمانم ميكنم و بهترين حس دنيا رو به خودم هديه ميدم ميبينم چيزي رو كه از دست دادم در مقابل چيزي كه بدست اوردم هيچه پس تا دير نشده  بايد راه چاره اي جست اينكه بذاري پول هنگفتي دستت برسه تا بري دنبالش اشتباه محضه چون زمان رو نميشه با پول خريد،نهايتش بعدا كه پول اومد همون رو با عزيزترين هاي زندگيت خرج ميكني يا جايگزين همون چيزايي كه فروختي ميكني

پس اينطوري فك نكن همه يه سري مشكلات دارن مخصوصا تو اين وضع اقتصادي خراب

انشالله خدا هم بهمون كمك ميكنه و همه مون زود جواب ميگيريم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام دوستان خوبین؟

من از امروز امپولام شروع میشه صبح رفتم بیمارستان  تخلیه کیست انجام داد دکتر برام قبلش داشتم سکته می کردم چون بدون بیهوشی بود درد داشت ولی ی لحظه بود 

بچه ها من دوماه پیش اگه یادتون باشه رفتم دنبال امپولام همرو خریدم یکشنبه ک ویزیت شروع سیکلم بود متوجع شدم داروخونه 24گونال نداده بهم و نگفته نداده ماهم ندیدیم متاسفانه البته می دونم ک قبل عید تا الان گونال کمیاب خودم قبل عید ب زور گیر اوردم خلاصه دکتر گفت سینال بگیر مجبوریم دیگ گونال نیست خیلی ناراحت شدم گفتم دکتر ی حوری گفتین سینال بگیر گفت همینم چند وقت دیگ پیدا نمیشه وقتی چاره ای نیست سینال بزن 

بازم طبق معمول دکتر نوشت گونال بالاش سینال داروخونه گفت گونال ک ندارم 13ابان رفتم سینالم چون بالاش نوشته ازاد حساب میش برو بگو تو دفترچه بنویسه منم ترسیدم سینال گیرم نیاد 6تا فعلا گرفتم ازاد امروز دکتر نوشت بقیشو بگیرم با بیمه فرقش زیاد بود اخه خیلی دوران سختی بیاین برای ارامش و موفقیت هم دعا کنیم ببخشید طولانی شد 

سلام آینوووووووووش  خوبی ؟ دلم برات تنگیده بود😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چطوری؟ چخبر؟؟؟

سلام سهیلا جان ممنون عزیزم فک کنم یه سال ونیم بود تاپیک نبودم....تو چطوری...ادامه روندآی وی اف هستی؟

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
انا جان شما ابن سينا انجام دادي أولي رو؟؟؟ به نظرت كدوم دكترش تبحر بيشتري داشت؟؟؟ اخه منم اونجا مي ...

عزیزم بله اونجا بود....

والا دکترا یادم نیستن اونجا چون به قولت هی عوض میشد....

من بعدش ط ر ا ز ی ر  انتخاب کردم از دکتراش و رفتم مطبش که فقط زیر نظر یه دکتر باشم.....

عزیزم نگران نباش با استراحت و بالا رفتن ماه های بارداری کم کم میره بالا استراحت کن و پاهاتم بالاتر ...

بچه ها استراحت تا چه حد باشه ؟ فقط برای دستشویی باید پاشم یا میتونم با احتیاط کمی راه برم ؟ 

میتونم هر از گاهی پارک سر کوچمون برم البته اونجا میخوام دراز کش باشم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...