2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم چرا که نه بدو برو آز بده.....

روز ازمایشم 5شنبه ست تعطیل رسمیه نمیدونم ازمایشگاه بازه یا نه 

میخوام 4شنبه برم

تا حالا اصلا سابقه نداشت بی بی چکم اینجوری همینقدر کم هاله بندازه 

من سیدم

یعنی خدا روز عید غدیر ب من خانواده ام عیدی میده یعنی میشه

دخترخاله م که میگه خطش با اینکه هاله مشخصه کلی امیدوار شدم

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
روز ازمایشم 5شنبه ست تعطیل رسمیه نمیدونم ازمایشگاه بازه یا نه  میخوام 4شنبه برم تا حالا اصلا ...

عزیزم پس عیدیتو گرفتی.....

روز تعطیلی والا من بیمارستان گاندی دادم تا ساعت دو جوابش حاضر شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پس عیدیتو گرفتی..... روز تعطیلی والا من بیمارستان گاندی دادم تا ساعت دو جوابش حاضر شد.....

من مازندران ام عزیزم 

خدا کنه

تا فردا صبر میکنم میرم ازمایش میدم

بی بی چک هم ندارم که دوباره تست کنم

خودم تنها هستم چند روزیه 

شوهرم هم تو این 12 روز دوبار دیدم. بخاطر کارش کنارم نیست

خدا حتما این دفعه سختیها مو میبینه جوابم میده من مطمینم 

خدایا همه منتظرا مثل من به ارزوهاشون برسون🙏

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
من مازندران ام عزیزم  خدا کنه  تا فردا صبر میکنم میرم ازمایش میدم بی بی چک هم ندارم که ...

ایشالله که فردا اساسی خوش خبری.....

همسرتم با خبر خوشگلت شاد میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بی بی چک منم امروز شبیه شما شده بعد 5دقیقه  من روز 12 انتقالمه تا بحال اصلا کیست نداشتم. خداش ...

عزیزم امروز روز ۱۳ ام ت هستش نه دوازدهم

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم علائمت چیه؟؟ تهوع داری؟؟

راستش کلا علامتای خاص و عجیب غریب نداشتم ، همون ضعفو خستگی داشتم بیشتر . در مورد حالت تهوع هم چون من کلا سالهاست مشکل معده دارم و دایم التهوع 😁 هستم ، برا همین الانم که تهوع دارم شبیه قبلم هستم و خیلی این وضعیت برام ناآشنا و غیرقابل تحمل نیست . ولی خب انصافا تجربه ی این سه روز اسهال استفراغ واقعا وحشتناک بود 😢 هنوزم خوب نشدم . تو رو خدا برام دعا کنید دیگه احساس میکنم بدنم داره تموم میشه🙄

ببخشید دوستان من یه سوال داشتم... این کسایی که میگن من سه بار ivf کردم یا مثلا یکی میگه من بعد 6 بار انتقال ج گرفتم... یعنی واقعا هر دفعه 10 میلیون خرج کردن؟ من قراره ivf کنم ولی پول همینم نداریم... قرض قراره بکنیم... اگه جواب نگیرم پول دفعه بعدو از کجا بیارم؟ مثلا واقعا شما 60 میلیون خرج میکنین؟   خیلی تو تاپیک هادیدم طرف چند بار ivf کرده. شما از کجا اینهمه پول دارین ؟ خوش به حال تون. خوش به حال اونا که اصلا بدون خرج کردن راحت بچه دار شدن... همه رو خرج تفریح و مسافرت و... لباس..  ولی ما... 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
عزیزم من جات بودم تا بهبود کامل عوارض هایپری صبر میکردم چون میدونی که انتقال میتونه باعث برگشت و عود ...

انا جان من در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم و حال عمومیم خوبه برا انتقال حالا نمیدونم وضعیت رحم چجوریه ک باید سونو بشم فقط خواستم بدونم از نظر تو اشکال نداره توی دومین ماه بعد پانکچر اقدام کنم برا انتقال؟؟؟

درمورد اندومتریوما هم باید بگم دکترا هیچ کدوم جاهای دیگ اثری ازش ندیدن و گفتن فقط تخمدان چپم...بنظرت مشکل ایجاد نمیکنه توی گرفتن یا نگرفتن؟؟؟

ببخشید دوستان من یه سوال داشتم... این کسایی که میگن من سه بار ivf کردم یا مثلا یکی میگه من بعد 6 بار ...

سلام عزیزم ، لزوما اینطوری نیست که هر بار آی وی اف ۱۰ میلیون خرج برداره ، عمده ی خرج ها به آزمایشات و داروهای تحریک تخمک گذاری ،عمل پانکچر و فریز جنین مربوطه ( ینی اول کار ). خود فرآیند انتقال ارزون ترین قسمت ماجراست . همه چی بستگی داره به اینکه شما سری اول پانکچرت چند تا جنین برات حاصل بشه . مثلا کسی که اولین بار ده تا جنین درست میشه براش خب میتونه حداقل ۵ بار عمل انتقال رو انجام بده . بدون تکرار کارای قبلی و هزینه ی انتقالم  فکر میکنم از ۹۰۰ تومن تا ۱۷۰۰ تو مراکز مختلف هستش . اینجوریه ماجرا گلم . نه اینکه هر بار این همه هزینه بشه . 

البته خیلی از بچه ها هستن و بودن که متاسفانه هر بار پانکچرشون مثلا دوتا جنین داده و اونا رو منتقل کردن و اگه منفی بشه دوباره برای سری بعد مجبورن از اول مسیرو برن . 

اما عمده ی کسایی که من دیدم خصوصا تو سنای پایین تر و تخمدانای ذخیره ی معمولی همون حالت اولِ که توضیح دادم.

عزیزم ما کلی مشکل داشتیم اما خدا بخواد نشد نداره..... ایمنی انعقادی..... آندومترزوزمم که درمان شد. ...

منم خیلی ناامیدم با این که جنینام فریز شده و قراره انتقال بدم همش میام اینجا میبینم خیلیا در کنار اونایی ک نتیجه گرفتن بی نتیجه موندن..خسته شدم از حرف و حدیثا از نگاها هیچ کس جز خدا ندیده ک چقد این مدت گریه کردم و غصه خوردم...تو روخدا سرنمازات برا ادمایی مثل من دعا کن ی معجزه از جنس خودت برا ما هم بیاره....انا جان همسرت درمان شد ک دومی رو طبیعی اوردی اگر اره چجوری؟؟؟؟

مرسی ک وقت میذاری و جوابامو میدی عزیزم

راستش کلا علامتای خاص و عجیب غریب نداشتم ، همون ضعفو خستگی داشتم بیشتر . در مورد حالت تهوع هم چون من ...

عزیزم به خودت برس.....

مایعات بخور.....

نگفتن واسه چیه؟

ویروسی چیزی نیست؟

ببخشید دوستان من یه سوال داشتم... این کسایی که میگن من سه بار ivf کردم یا مثلا یکی میگه من بعد 6 بار ...

عزیزم خوب بستگی داره.....

اولا خیلیا بودن بار اول جواب گرفتن چرا به اونا فکر نمیکنی و الکی به خودت استرس میدی.....

بعدشم خوب اگه جنین فریز داشته باشی خوب هزینه دفعات بعدت کمتره.....

و هزینه انتقال خالی حدودای یکی دو تومن میشه بسته به مرکز و دکترت.....

اما خوب یکیم مثل هر بار فریز نداشته و از اول شروع کرده.....

مثلا من اولیو آذر ۹۳ انجام دادم ابن سینا حدود ۴-۵ تومن شد.....

دومیو سه ماه بعد انجام دادم شد ۶-۷ تومن.....

سومیو یه سال بعد انجام دادم شد حدودای ۷-۸ تومن.....

پس نمیشه دقیق گفت چون مثلا من اگه فریز داشتم لازم نبود هی از اول شروع کنم.....

ضمنا خیلیامون واقعا خدا روسونده....

من خودم فکر میکردم یه بار همین بتونم انجام بدم.....

تازه همونم وام گرفتیم.....

اما بعدیام همینطوری جور شد.....

خلاصه خدا بخواد پولشم جور میشه.....

انا جان من در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم و حال عمومیم خوبه برا انتقال حالا نمیدونم وضعیت رحم چجوریه ک ...

عزیزم من نمیتونم بگم کی چون من که سونوت نکردم ببینم اوضاع تخمدانات در چه حالین.....

بابت آندو هم والا به همینطوری گفتن باشه، من کلا آندومتریوز نداشتم اما در حالی که پیشرفته هم بوده.....

برا تورو کیا و کجا بررسی کردن و بر چه اساسی گفتن جاهای دیگه نداری؟

سونوی تخصصی انجام دادی؟

لاپرا کردی؟

منم خیلی ناامیدم با این که جنینام فریز شده و قراره انتقال بدم همش میام اینجا میبینم خیلیا در کنار او ...

نه عزیزم همسر من حتی یه فولیکم نخورد....

خودمم همینطور.....

چون اصلا قصد بارداری دوباره رو نداشتیم....

حتی خیلی چیزارو که قبلا رعایت میکردیم دیگه ول کردیم.....

چون واقعا آمادگیشو نداشتم چون دخترم خیلی کوچیک بود.....

چون میدونسیمم همسرم مشکل داره جلوگیری نمیکردیم.....

در کمال ناباوری معجزه خدا شامل حالمون شد.....

یعنی واقعا نمیدونم وقتی باردار شدم شرایطمون چی بوده!!!!

عزیزم من نمیتونم بگم کی چون من که سونوت نکردم ببینم اوضاع تخمدانات در چه حالین..... بابت آندو هم وا ...

من فقط سوالم اینه ک برا انتقال باید حتما سومین پریود رفت یا مثلا اگر سونو خوب بود دومین موعدم مشکلی نداره یعنی میخوام بپرسم شرایط تخمدان و رحم باید مناسب باشه  انتقال میدن یا نه حتما باید سه ماه گذشته باشه تا شرایط خوب باشه؟؟؟

درمورد اندو هم توی سونوهایی ک انجان دادن فقط تخمدان چپو گفتن درموردش جاهای دیگ چیزی نگفتن من لاپرا نکردم یعنی گفتن نیازی نیست حالا نمیدونم ب نظرت مشکل افرینه؟یعنی تاثیر میذاره این مشکل؟