2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزدلم من تهران نیستم. انای مهربون میگم حتما باید دوباره همون ازمایشگاه برم یا جای دیگه میتونم تکر ...

عزیزم اگه معتبر بود بهتر بود همونجا انجام بدی که بتونی مقایسه کنی اما اگه حس خوبی نداری یه جای بهتر بده و اونو دو روز دیگه تکرار کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجان ،من روز۴۰پری هستم،بازدو روزه بیبی چک ها در همین حد هاله میندازه وپر رنگ تر نمیشن! 

ممکنه باز کیست باشه.

تو روزسه تابی بی چک گذاشتم اینطوری بوده....دیروز هم همینطور..ولی امروز منفی بود

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

همش احساس میکنم نطفه تشکیل میشه اماضعیفه و دووم نمیاره و ازبین میره.

این سومین ماهی یه که بعد عیدداره این اتفاق برام تکرار میشه...

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آناجان ،من روز۴۰پری هستم،بازدو روزه بیبی چک ها در همین حد هاله میندازه وپر رنگ تر نمیشن!  ممکن ...

عزیزم والا نمیدونم.....

طبق سابقت ممکنه یا بارداری ناقص بوده.....

یا بتات کمه.....

فکر نکنم به کیست ربط داشته باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام من امروزبی بی زدم 25 ام انتقال دادم روز 12 ام فک کنم باشه

بی بی اول منفی بود بعد 5دقیقه ی هاله افتاد 

بعد نیم ساعت منو دخترخالم دیدیم 

بگفته اون که مشخصه هاله افتاده 

بنظر من هم معلومه ولی خب مثل اون کناریش قرمز نیست

تو عکس نمیدونم معلومه یا نه

بنظرتون بخاطر مصرف داروهام. و امپولم باشه ؟یا واقعا باور کنم مثبته بعد 9سال و 4تا انتقال😉

از دیشب به خودم همش میگم باردارم که کائنات هم بهم کمک کنن 

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
عزیزم والا نمیدونم..... طبق سابقت ممکنه یا بارداری ناقص بوده..... یا بتات کمه..... فکر نکنم به کی ...

روم نمیشه برم آزمایش بدم،بتام همش ۲یا۳میشه

والا یادمه یکی از دوستان انتقال خون انجام داده بود دکترم قبول کرده بود..... البته بگما برا اون دکتر ...

اها.. امروز که باید زنگ بزنم کیشانی.چون دکتر گفت اطلاع بده که پریود شدی.

حالا بنظرت بپرسم قبول میکنه انتقال خون رو یا نه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام من امروزبی بی زدم 25 ام انتقال دادم روز 12 ام فک کنم باشه بی بی اول منفی بود بعد 5دقیقه ی هاله ...

عزیزم چرا که نه بدو برو آز بده.....

روم نمیشه برم آزمایش بدم،بتام همش ۲یا۳میشه

بازم برو آز بده.....

رو نشدن نداره.....

به کی ربط داره.....

اها.. امروز که باید زنگ بزنم کیشانی.چون دکتر گفت اطلاع بده که پریود شدی. حالا بنظرت بپرسم قبول میکن ...

آره بپرس.....

البته اگه خودش جوابتو نده.....