2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
خانم ها.اینم اطلاعیه سازمان خون که به در و دیوارش نصب کرده بودن،شاید عد۱۵شهریور همه آزمایشهای تکمیلی ...

عزیزم ممنون از اطلاع رسانیت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی یه جوری هوس کردم بوش همش میاد تو دماغم    

بخور عزیزم نوش جونت لااقل من یکی زندم چیزیم نشده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمها بنظرتون این میتونه منفی باشه

نه عزیزم منفی نیست.....

ایشالله بالاترم رفته بتات همون آزمایشگاه تکرار کن البته اگه جای درست درمونی هست.....

سلام آنا جان خسته نباشید یک سوالی داشتم شما چند سری سرم آی وی آی جی زدید ؟و پردنیزولون تا کی خوردید دکتر به من گفته تا هفته ۱۰ بخورم بعد کمش کنم و قطعش کنم من هفته ۸ هستم و دو سری تا الان سرم زدم ولی ظاهرا بد گیر میاد نمیدونم چه کنم چقدر ضروریه به نظرت

بعد من آزمایش دادم مقداری جزی پروتیین در ادرارم بود حالا دکتر گفته ادرار ۲۴ ساعته بده کسی بوده این طوری باسه علتش چیه؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
نه عزیزم منفی نیست..... ایشالله بالاترم رفته بتات همون آزمایشگاه تکرار کن البته اگه جای درست درمونی ...

بخدا دارم دق میکنم.ازمایشگاه میگفت دستگاه دیگه دیجیتال نیست باید بتا دستی شمارش بشه.نمیدونم منظورش چی بود.دکتر ازمایشگاه هم چنان توی ذوقم زد که دوست داشتم خفش کنم

@تورک_آنا      آنا جون بنظرت من آزمایشهامو ببرم انتقال خون انجام بدم دکتر قبول میکنه؟؟یا حتما نیلو باید باشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام آنا جان خسته نباشید یک سوالی داشتم شما چند سری سرم آی وی آی جی زدید ؟و پردنیزولون تا کی خوردید ...

عزیزم والا من سرم رو تا ماه ۶ داشتم یعنی کلا با قبل انتقال هفت سری شد.....

پردم ظاهرا تا بیست داشتم اما چون ایمونولوژم گفت بهتره زودتر قطع کنی دیگه تا ۱۷ قطعش کردم....

بخدا دارم دق میکنم.ازمایشگاه میگفت دستگاه دیگه دیجیتال نیست باید بتا دستی شمارش بشه.نمیدونم منظورش چ ...

عزیزم خوب یه جای درست درمون آز بدین چرا میذارین با روح و روانتون بازی بشه؟

@تورک_آنا      آنا جون بنظرت من آزمایشهامو ببرم انتقال خون انجام بدم دکتر قبول میکنه ...

والا یادمه یکی از دوستان انتقال خون انجام داده بود دکترم قبول کرده بود.....

البته بگما برا اون دکتر قبلیش نوشته بود.....

با جواب آز دکتر قبلی تو انتقال خون رفته بود پیش دکتر.....

اخه اینجا مثلا جای درستیه

کجایی تهرانی؟