2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست
اصلا رزاقی بیشتر ازمایشات که انجام داده بودم رو قبول نکرد ...دوباره نسخه کرد. هفته پیش کلی پول دادم ...

منم انتقال خون و بقیه الله کارهام ر انجام دادم.تو یه روز.فقط حواست باشه اول انتقال خون آزمایشتون ر بده ،چون حدودای ساعت ۱۲ دیگه خونگیری ندارم.

امابقیه الله گفت تاساعت ۳ظهر هم خون میگیرن.

دفترچه بیمه ت چیه؟

Cdمارکرها تو انتقال خون انجام میشه ،باتامین اجتماعی۵۰هزارتومن میشه.با بیمه خدمات درمانی ۲۰ هزارتومن میشه.

توبقیه الله کاریوتایپ انجام میدن باتاییدیه بیمه خدمات درمانی  نیرومسلح،۱۷هزارتومن میشه. وبصورت آزاد ۳۰۰ یا۴۰۰هزارتومن میگیرن➡(اگرهیچ بیمه ای نداشته باشی)

توبقیه الله همه آزمایشهای ژنتیک وونسخه کامل آنا ر انجام میدن،بابیمه خدمات درمانی زیر۳۰ تا۵۰ هزارتومن میشه.

برای من ،دکترم فاکتور۵ هم نوشته بود،که آزمایشگاه گفت آزمایش آزاده، و۲۹۸هزارتومن شد.

بنظرم هرچی نمیدونستم ر گفتم.باز درخدمتتون  هستم اگر سوالی داشتین

راستی بقیه الله هم نزدیک اتقال خونه تقریبا،فقط بامترونمیدونم چه ایستگاهی نزدیکه امابا ماشین ده دقیقه از انتقال خون فاصله داره.  جلو انتقال خون،تاکسی وماشین هست،هرجا بخوای میبرنت.بنظرمن اول برو انتقال خون وبعدتاکسی بگیر برو بقیه الله .نزدیکه به هم.

بقیه الله سه تا آزمایشگاه داره.شماباید بری آزمایشگاه ژنتیک و آزمایشگاه درمانگاه

آزمایشگاه هماتولوژی بقیه الله بخاطر خراب بودن دستگاهشون، سی دی مارکرها ر انجام نمیده،پس باید سی دی مارکرها ر توی انتقال خون انجام بدی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانای جدید تاپیک این گلها تقدیم به شما مامانای نازنین⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ آناجون سلام عزیزم  ...

سلام آینوووووووووش 

خوبی ؟ دلم برات تنگیده بود😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

چطوری؟ چخبر؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

انتقال خون کاریوتایپ نداره.باید تو بقیه الله انجام داد

مقدار بتا هر دو روز تقریبا باید دو برابر بشه دقیقش فکر میکنم 1.8 برابر باید بشه الان آزمایش طبیعیه ...

عزیزم بالای ۱/۶ برابرم بشه طبیعیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مباااارکت باشه چند هفته و چند روز رفتی؟؟

ممنونم عزیزم. دقیقا ۴ هفته از انتقالم گذشته بود ، که با احتساب اون دوهفته که اضافه میکنن و سن جنین میشد ۶ هفته و سه روز

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام به همگی وتورک آنا عزیزم من خیلی وقته که به نی نی سایت سر نزدم ایشالاهمگی خوب باشید وبه آرزوهای ...

عزیزم اسم رویا برام آشنا که هست چند تا داشتیم.....

عزیزم مشکل دقیقا چی بود؟

پانکچرت بی نتیجه بود یعنی جنین نداشتی؟

یا انتقالات منفی بودن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان باران جونم عكسم درست شد😍😍😍😍😍 براي منم دعاكن😘😘😘😘😘

خدارو شکر ایشالله واقعیشو بذاری.....

خانم ها.اینم اطلاعیه سازمان خون که به در و دیوارش نصب کرده بودن،شاید عد۱۵شهریور همه آزمایشهای تکمیلی ر داشته باشن بااین اطلاعیه شون.

چون دیگه قرارشده بعد۱۵ شهریور فقط آزمایشهای تخصصی ،اونجاانجام بشه و دیگه آزمایشهای معمولی و روتین که تو آزمایشگاههای دیگه میشه انجام داد ر انجام نخواهندداد انگاری.

بچه هااااااااااا باقالی پلو میشه خورد؟؟؟؟ توش شوید داره؟؟

عزیزم من اصلا ماهی میپزم با شوید پلو هست.....

باقالی پلو هم فکر نکنم موردی داشته باشه.....