2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست

سلام به همه مامانای جدید تاپیک

این گلها تقدیم به شما مامانای نازنین⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

آناجون سلام عزیزم 

رفتم عکس رنگی گرفتم که فعلا یه مدت طبیعی اقدام کنم شاید ان شالله فرجی بشه اما نتیجه عکس رنگی نوشته لوله چپ قسمت آنترسیسیل  obliterated می باشد.

یعنی چی؟آخه دکترم هم واسه ۱۴ بهم نوبت داده....

خداروشکر لوله راستم بازه.به نظرت مشکل چیه؟

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

سلام انا خانم گل ک با این تاپیکت کلی لطف کردی ب امثال من ک خیلی چیزا براشون سواله...ازت ی مشورت میخواستم...

من ماه گذشته پانکچر شدم و به خاطر هایپر شدن جنینامو فریز کردن و گفتن سومین پریود دوباره بیا ولی من باهاشون صحبت کردم و گفتم اگر میشه دومین موعدم بیام ک اونا گفتن اگر توی سونو بگن اوکیه انتقال میدیم از اونجایی ک دیگ طاقتک طاق شده و از انتظار خسته شدم میخوام برم حالا نمیدونم ب نظرت این کار روی گرفتن جنینا تاثیر میذاره تورو خدا کمکم کن.....

ی سوال دیگه ام دارم اینکه من توی تخمدان چپم ی اندومتریوزما دو سانتی دارم ک گفتن نیازی ب برداشتنش نیست حالا میگم وجودش تاثیری توی گرفتن جنین داره یا نه!؟ببخش ک انقد حرف زدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون خيلي ازت ممنونم،خدا ب هممون كمك كنه و انشالله بارداري راحتي داشته باشي، خدا خيرت بده، لاله ...

ادم وقتی میبینه دکترش نظراتش درسته بهش اعتماد میکنه
خوبه که در مورد نظراتش تحقیق کنی
از منابع معتبر مقاله ها و ...
تحربیات دوستان هم قطعا کمک کننده اس

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم واسه من دکترم همیشه قبل انتقال قرص استرادیو و ژل استرادیول میداد که روزه 5 واحد یا 7.5 واحد اس ...

ممنون گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام من همیشه پیغاماتونو میخوندم اما پیغامی نذاشته بودم خیلی دلم میخواس بیام پیغام بزارم منم مثبت ش ...

متاسفم عزیزم
خیلی سخته مطمئنا اما خب اخر راه نیست
بازم تلاش کن ان شاء ا... نتیجه میگیرین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم مگه مشکل ضخامت داری که دنبال بهترشی؟ یا قبلا به استرا بدنت جواب نداده؟ چون نرمش همین استرادی ...

نه گلم مشکلی از این بابت ندارم   من قبلا فرش انتقال داده بودم قرص مصرف نکرده بودم و دقیقا نمی دونستم اکثریت همین رو تجویز میکنن

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من اندومتریوز دارم اردیبهشت پانکچر کردم رویان میرم از دی ماه سال پیش درمانم تو رویان شروع کردم قب ...

عزیزم چقد اذیت شدین

یه چیزی به دوستانی که تو مرکز رویان هستن بگم
تا حواسشون حمع باشه

انگار جدیدا این روش رو یاد گرفتن که برای اموزش الکی به بیمارا هیسترو یا لاپرا پیشنهاد میدن
در واقع پیشنهاد که نه ، بلکه میگن فلان مشکل هست و باید هیسترو بشی یا لاپرا بشی

یکی از دوستانم که اونحا تحت نظر هست و با یکی از پزشکان اونجا ارتباط خانوادگی دارن این موارد رو گفت
اسم دکتر رو نمیتونم بگم
اما به دوستم هم همین پیشنهاد شد و دکتر گفت الکی حرف مفت زدن ، الکی رحمت رو دستکاری نکن
الان به خیلی ها همینو میگن
به دوست من گفته بودن اسکار داری و باید برداشته بشه

مرسی لاله جون من تصمیم گرفتم 14 شهریور برم با اینکه دارم سکته میکنم ولی چاره ای نیست

خدا نکنه سکته چیه
نی نی مادر شل و پل نمیخوادا !!!!!!!! :))))

ویتامین ای، ولمن، سیاه دانه، عسل با گرد نخل ولی گویا ال کارنیتین برای کبد چرب خوبه و هم برای اسپرم& ...

رینب جان شما بودی دیگه گفتی مکمل خورد همسرت و شرایط دی اف ای بدتر شد نه؟
عزیزم سیاه دونه و گرده نخل به همه مردا نمیسازه ها!!
حواست باشه اگه طبع همسرت خشک باشهاینا شرایطش رو بدتر میکنه!!
شاید علتش این بوده

رفتم آز به گفته شما  ٧٩٣٢ بعد دو روز شد ١٥٣٠٠

خب تقریبا نرمال بالا رفته
دو برابر نشده دقیقا
ان شاء ا... که همه چیز نرماله
کی گفتین میرین سونو؟

آناجان،لاله جان،  فعلاجواب سی دی مارکرها اومده،لطف میکنین نگاه کنین ببینین وضعیت شون چطوره؟&nb ...

خوبن عزیزم 

لإله جان سلام

فردا ميخوام برم ازمايش بدم واسه مصرف بي رويه ويتامين دي

دارم سكته ميكنم از ترس و استرس

بدنم داره ميلرزه

تا صبح معلوم نيست دوام بيارم

چه اشتباه بزرگي كردم

حدودا پنج روزه نخوردم

ولي قبلش با دوز بالا اونم سه هفته خوردم

به نظرت فردا تو ازمايش مشخص ميشه؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️