2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست
سلام دوستان ، لاله جون و آنای عزیز من باز اومدم ،، خواستم در جریان باشین چه اتفاقهایی افتاد که اگه ک ...

عزیزم از روز اولی که قدم توی این راهه صعب العبور  گذاشتیم میدونستیم خیلی قراره سختی بکشیم ولی سختیشو به جون خریدیم و با توکل به خدا شروع کردیم بازم توکل بر خدا کن شمایی که با استراحت مطلق الان از جات بلند شدی و دوندگی میکنی بازم دردونت دست ازت نکشیده شما چطوری میخوای ازش دست بکشی؟برا مادرت خیلی ناراحت شدم بین دعاهام مطمئن باش به یادش خواهم بود ولی خواهشا صبور باش دردونت هیچ مشکلی نداره اگر داشت خدا اینهمه سنگ جلو پات نمی انداخت.هرگز ازش دلسرد نشو اون چیزی که توی دلته و داره رشد میکنه و تقلا میکنه برا زندگی آرزوی چندین سالت بوده خواهر.از آرزو نمیشه دست کشید هرگز امیدتو از دست نده هرگز .امیدوارم روزگار روی خوشش رو بهت نشون بده خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون انوکسان رقیق کننده اس اما ایزوپرین و نیفدیپین و ... باعث گشاد شدن عروق ماهیچه های صاف میشن ...

ممنون عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم هست..... من بتای ۱۸م یادمه...... میام میزنمتا!!!!!! دو روز دیگه آزتو تکرار کن به حرفم م ...

چقدر طول می کشه بره بالا 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
پس دیگه به من امیدی نیست

این چه حرفیه بین 15 تا 21 مگه چندتا فاصلست بیبی چک منو دیدی با بتای 21؟اصلا دیده نمیشه هالش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قبلا بالش ميزاشتم زیر پاهام انگار کمرم درد ميگرفت .  جفت پایین یعنی هماتوم؛ یا فرق دارن ؟ آخه ...

نه عزیزم فرق دارن.....

من تا غربال اول هر دو رو داشتم.....

بعد غربال اول هماتوم رفع شد ولی جفت خمچنان پایین بود ولی تا غربال دوم اونم با استراحت نسبی بالا رفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم از روز اولی که قدم توی این راهه صعب العبور  گذاشتیم میدونستیم خیلی قراره سختی بکشیم ولی س ...

ممنون عزیزم ،،ممنون که بدون هیچ شناختی میخای در حقم خواهری و انسانیت کنی و مامانمو دعا کنی ،،، ممنونم عزیزم ،،ایشالا که همه دعاهات مستجاب بشه ،،ایشالا خدا برا همه خیر و خوبی و خوشی بخاد ،،

عزیزم تازه شده؟ ایشالله خیره ولی احتیاطا به دکترت بگو....

الان شد.نفس رو کامل نمیتونم بکشم

ممنون عزیزم ،،ممنون که بدون هیچ شناختی میخای در حقم خواهری و انسانیت کنی و مامانمو دعا کنی ،،، ممنون ...

فدات خواهری .

عزیزم خوب آز ایمنیت کامل نیست فقط دو تا سی دی مارکره..... دو تاییا خیلی مهمه که اصلا انجام ندادی... ...

اصلا رزاقی بیشتر ازمایشات که انجام داده بودم رو قبول نکرد ...دوباره نسخه کرد.

هفته پیش کلی پول دادم واسه این ازمایشات..

میگه باید ازمایشگاه مورد قبول خودش ازمایش داده بشه

میدونید ازمایشات انتقال خون  سی دی مارکرا.چقدرر میشه 

و ازمایشات جهشی که بیمارستان بقیه الله میدان ونک چقدر میشه ....

انتقال خون رو بلدم چطوری برم.

ولی بقیه االله رو با مترو  کدوم ایستگاه پیاده بشم.نزدیکتره.

میشه ازمایشات رو یه روز انجام داد.بخاطر فاصله ادرسشون ...

عزیزم یعنی کامل پریود بود؟ اگه بود روز اول حساب کن....

آره .. از همون ظهر شرو شد دیگه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
الان شد.نفس رو کامل نمیتونم بکشم

ثمین جان منم دقیقا سه چهار روز پیش همینطور شدم. حتما حتما آب زیاد بخور. کیسه آب گرم بذار پشت شانه ات. آسپرین بخور. این کارایی که من انجام دادم و خوب شدم عزیزم. سعی کن یه جا راحت بخوابی. استرس نداشته باش. به امید خدا زود خوب میشی عزیزم.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

دوس جونا سلام 

من امروز دوبار رفتم زیر سرم 😢 متاسفانه از دیروز معذرت میخوام اسهال شدید گرفتم . دیگه مرگو به چشمم دیدم.

بچه ها برام دعا کنید الانم زیر سرمم

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم برا آندومتریوزت من پیشنهاد میدم اگه نیازه عمل کنی با خز علی باشه..... منم آندومتریوز داشتم شک ...

بخشید میشه بگید همسرتون هم مشکل داشته ک حالا دومی رو طبیعی باردارید!؟کاش ک بگید معجزه شده تا ی کم امید بگیرم

عزیزم فقط طبعش سرده اگه برات خوب نیست با ادویه جات گرمش کن..... دوستان گوجه هم میخوردن..... آبم زی ...

ممنون انا جون خدا ازت راضی باشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

حالا جالبه  که تو عمرم تا حالا اسهال اونم به این شدت و طولانی نگرفته بودم ، اد باید تو این زمان اینجوری میشد . داشتم برا بچه سکته میکردم😔 

ولی از اونجایی که من همیشه سعی میکنم مثبت نگر باشم و معتقدم کا تو هر اتفاق بدی یه خوبی نهفته ست 😊 خلاصه اینجوری شد که اومدم بیمارستان رزیدنت زنان سونوی واژینال کرد و این مریضی باعث شد که انتظار من برا دیدن جوجه ی قشنگم و تپیدن قلبش زودتر برآورده بشه و دیگه لازم نباشه ده روز دیگه صبر کنم 😊😊😍😍😍😍

خدا بی نهایت شکرت ،خدایا ممنونم ازت ، خدایا بحق فاطمه ی زهرا همه ی دوستای منتظرم تو این گروهو به آرزوی مادر شدن برسون ❤❤🙏🙏🙏❤❤🙏 

گفتم براتون بگم تا فضای گروه عوض بشه

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏