2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
اره هاله کاملا مشخص بود.امروز ظهر هم دوباره زدم پررنگ تر از صبح شده بود ولی متاسفانه 15 شد

عزیزم نگران نباش بتا مهمتره که شک نکن بالا میره به لطف خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدایی داری.منم میخوام ای وی اف کنم میخواستم کمک کنید قبلش و چ جیزایی بخورم ج کارای کنم

عزیزم خورد و خوراک که من همیشه میگم به هیچ وجه از کسی تقلید نکنین و فقط طبق طبعتون بخورین.....

آب زیاد بخورین.....

غذاهای مقوی و پر پروتئین بخورین.....

میوه و سبزیجات تازه فصل و مناسب طبعت بخور....

با شروع آمپولهای اصلیت زیاد دولا راست نشو.....

جارو ممنوع.....

همسرتم مناسب طبعش بخوره...

خنک نگه داشتن ب ی ض ه هارو جدی بگیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته دیدم خانمهایی که ذخیرشون واقعا کم بوده جواب گرفتن الان من فقط و فقط دنبال بالا بردن کیفیت تخم ...

برای کیفیت تخمدان دکتر محمد زاده به من اوابوست و ویتامین ای و کیو تن داد که هر روز استفاده کنم، جنین شناس روز انتقال از کیفیت بلاستهام خیلی راضی بودن

سلام بچه ها . من امروز سونو شدم جفتم سراهيه گفت استراحت کن . کار دیگه میشه کرد که بالا بره . چی باعث میشه اینجور بشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خانومهایی که انتقال جنین انجام دادین درد زیر شکم که بگیره ول کنه ،طبیعیه ؟

شما انتقال دادی توصیح میدی چجوریه از اول ک رفتین دکتر میگید من زیاد نمیدونم و میخوام انجام بدم 

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
والا بعضا میگن به خاطر مشکل انعقادیه اما یه دلیل مستند نیست..... و معلوم نیست چه قدر درسته.....

منم اینطور فکر میکنم انا جون گفته بودم یکم غلظت خون دارم امروز رفتم حجامت کردم گفت روز ششم پریودتم بیا برات زالو بندازم دو تا.به گفته دکتر طب سنتی بزاق دهن زالو ماده ای داره که خون رو رقیق میکنه.

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

خانما میخوام برا اینکه نا روز انتقال مشکل اندومتر نداشته باشم لوببا سبز بخورم سر برج انتقال دارم .از کی شروع کنم به خوردنش؟و اینکه چطور درستش کنم.ضمنا اگه خوراکی دیگه ای هم هست لطفااا بهم بگین

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خواهری خیلی متاسفم نمیدونم ناراحتیتو با چه کلماتی تسکین بدم صبور باش بارها و بارها امروزتو کشیدم ولی ...

ممنونم عزیزم برام دعا کنین خدا دفعه بعد کمکم کنه

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
عزیزم اتفاقا چند باری خواستم بگم بعد گفتم تجدید خاطرات بدت نشه..... دلم نیومد..... وگرنه من خودم د ...

آنا جون من قفسه سینم درد بدی گرفته نفس نمیتونم بکشم نمیدونم از چیه قلبمم مشکل نداره اخه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان ، لاله جون و آنای عزیز من باز اومدم ،، خواستم در جریان باشین چه اتفاقهایی افتاد که اگه کسی تحربه ای در این مورد داشت بهم بگه ،

درسته یه ماه و نیم و دو ماه هستش که من درگیر این موضوع هستم ولی به اندازه سال برام گذشت ،،، 

من جنینمآی وی اف هستش اونم بعد از ۳ بار آی وی اف و ۲ بار بارداری طبیعی خارج از رحم ،،، توو این مدت ۲ ماه که بهم گفتن حنینت مشکل داره ، نه پروژسترونمو درست و حسابی مصرف کردم ، نه سلکسانمو درست مصرف کرذم ،،، استراحت هم نکردم ، توو این یه ماه و نیم فهمیدم مامانم سرطان پیشرفته داره متاسفانه ،،که درد ببزرگی شد برام ،،، خودم دنبال کارهای مامانم و دکتر و دارو و شیمی درمانیش رفتتم و ازش پرستاری کردم ،،، منظورم اینه که کلا یادم رفت اصلا باردارم ، و منی که فقط برا دسشویی از تخت بلند میشدم ، هر کاری کردم توو این مدت و جنین باز سرجاش بود ،،، فکر میکردم خودش میفته با اینکارا ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و هر روز بزرگتر شد ، 

و اما قضیه میکروسفالی جنین من ،،، که کلی پریناتالوژ و سونوگرافی رفتم و انداززه یه سزارین توو بیمارستان خصوصی پول خرج کردم ، توو این ۲ ماه بررا سقط اقدام کردم و نشد و پیش متخصص ژنتیک رفتم ، پیش متخصص کوذکان رفتم ،،، آخرین تشخیصی که توو سونوگرافی برای حنین گذاشتن ، دولیکو سفالی هستش ،،، میکروسفالیو رد کردن ، گفتن جنین چون بریج هستش و سرش داخل لگن نیست فرم سرش فرق داره ،اگه داخل لگن بود شکل سرش گرد میشد و در جنینهای بریج معمولا اندازه سر یه هفته کمتر نشون میده ،،، و‌گفتن بعد از تولد با ککلاه مخصصوص درست میشه ،،، و یا خودش درست میشه ،،، گفتن فرم سر جنین اینجوریه ،،

خلاصه دارم سرتونو درد میارم ،،، توو این ۲ ماه از جنینم سرد شدم و اصلا دیگه دلم نمیخاست نگهش دارم ،، ولی پیش متخصص کودکان و ژنتیک که رفتم توضیحات که دادن یه کم منطقی بود ولی من از حنینم سرد شدم و توو شک هستم ، میترسم بعد از تولد مشکلی داشته باشه ،، هم ترس دارم ،، و دلم میخاد سقط‌کنم ،،‌ولی هنوز سقط نکردم ،،، شاید توکلم بخدا کمه ،،شاید بی ایمانم ،،، ولی هر چی ، تا الان مونده و بعد از این هم هر چی خدا بخاد ، و از خدا میخام نزاره من باعث بدنیا اومدن یه بچه بی گناه با ناهنجاری به این دنیا بشم ،،، و از شما دوستای گلم هم میخام دعام کنین ، حنین منو دعا کنین که اگه خدا نکرده واقعا حنین مشکلی داره خدا راهو هموار کنه برا سقطم ،،، من ۲ بار بذا سقط بطور جدی اقدام کردم ، ولی خدا نخاست ، همه این دکترهای ژنتیک و اطفال هم خودم نرفتم ، یکی دیگه همه تلاششو کرد ه منو از سقط کردن منصرف کنه ،، از شما ذوستای گلم میخام برام دعام کنین ،،که آخرش پشیمونی نشه،،همشید حرف آنا حون مبفتم که اگه سالمه خدا یه سنگ بزرگ بزاره جلو راهت ،،‌ انشالا که سالمه و همه اینکه میرم سقط‌کنم ولی نمیشه نشانه ای از سالم بدنش باشه ،،،آمین

اگه کسی توو خانوادش یا فامیل و اطررافیان دیده و شنید که جنین دولیکوسفالی بوده ممنون میشم بهم بگه بعد از تولد چجوری بوده و‌آیا مشکلی داشتع یا نه 

ببهشید یه کم زیاد شد نوشته هام

نه عزیزم منفی چیه..... بتاتو تکرار کن بالا میره..... مال ثمین جونم ۱۷ بود و شکر خدا بالا رفت.....

21.7 بود آنا جون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها . من امروز سونو شدم جفتم سراهيه گفت استراحت کن . کار دیگه میشه کرد که بالا بره . چی باعث ...

عزیزم استراحت یکن....

پاهاتو سعی کن بالا بگیری موقع خواب.....

بالا میره مال منم پایین بود بالا رفت.....

خانومهایی که انتقال جنین انجام دادین درد زیر شکم که بگیره ول کنه ،طبیعیه ؟

عزیزم آره طبیعیه....

روز چند انتقالی؟