2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048154 بازدید | 684646 پست
سلام.من ازمایش خون دادم با 4تا بی بی چک کاملا مثبت ولی بتا 15 مشکوک بود..گفت باید دو روز دیگه تکرار ...

نه عزیزم منفی چیه.....

بتاتو تکرار کن بالا میره.....

مال ثمین جونم ۱۷ بود و شکر خدا بالا رفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چطوری میخاد چک کنه؟؟کدوم آیتمه؟ مگه با آزمایشم معلوم میشه؟

همون اولیا بعد سی بی سی و.....

Ca125 و ca9-19.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون اولیا بعد سی بی سی و..... Ca125 و ca9-19.....

استرس گرفتم..😣😣

اینو چرا نوشته.حتما چون کیستارو دیده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خوب جای رشد دارن..... باید به ۱۷-۱۸ حداقل برسن..... حالا نهایت یه دونه ۱۷ت اونم شاید به درد ...

یعنی امیدوار باشم که میتونم تخمکای خوبی داشته باشم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
نه عزیزم منفی چیه..... بتاتو تکرار کن بالا میره..... مال ثمین جونم ۱۷ بود و شکر خدا بالا رفت.....

یعنی امیدوار باشم؟ اخه متاسفانه خیلی پایینه..بدطور توی ذوقم خورده...از این بی بی چکها موندم بخدا..مگه ادرار زودتر نشون میده؟

استرس گرفتم..😣😣 اینو چرا نوشته.حتما چون کیستارو دیده.

نگران نباش عزیزم.....

یعنی امیدوار باشم که میتونم تخمکای خوبی داشته باشم؟

بله عزیزم همیشه باید امید داشت.....

یعنی امیدوار باشم؟ اخه متاسفانه خیلی پایینه..بدطور توی ذوقم خورده...از این بی بی چکها موندم بخدا..مگ ...

عزیزم من بتام بالای صد هزار بود بی بی دو خط کاملا پررنگ نبود چه انتظاری داری؟

مگه هاله نیفتاده بود؟

مهم بتاست که ایشالله بالاترم میره.....

نگران نباش عزیزم.....

توکل به خدا....

میگم آنا جون من امروز ۱۲ رب پریود شدم یعنی روی پدم دیدم.. امروز اول حساب کنم؟ چون قرصمو از روز سه باید بخورم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خوبه ایشالله به سلامتی دو هفته دیگه سند مادر شدنت مهر تایید میخوره....

الهی آمین ممنونم..از دعای شما عزیزان.با هزار امید و ارزو امید.انشالله دست خالی برنگردم به حق امام حسین😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
عزیزم من بتام بالای صد هزار بود بی بی دو خط کاملا پررنگ نبود چه انتظاری داری؟ مگه هاله نیفتاده بود؟ ...

اره هاله کاملا مشخص بود.امروز ظهر هم دوباره زدم پررنگ تر از صبح شده بود ولی متاسفانه 15 شد

سلام گلیا.خوبین امیدوارم دراین تامیک کمک منم بلشید

عزیزم اینجا خونه خودته.....

خوش اومدی.....

عزیزم اینجا خونه خودته..... خوش اومدی.....

فدایی داری.منم میخوام ای وی اف کنم میخواستم کمک کنید قبلش و چ جیزایی بخورم ج کارای کنم

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
توکل به خدا.... میگم آنا جون من امروز ۱۲ رب پریود شدم یعنی روی پدم دیدم.. امروز اول حساب کنم؟ چون ق ...

عزیزم یعنی کامل پریود بود؟

اگه بود روز اول حساب کن....