2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست
مگه چقدر درد داره امپولا ؟

عزیزم درد خاصی ندارن خوبم بزنن اصلا درد ندارن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

@تورک_آنا         عزیزم دوتا پست بالا نسخه های دکتر رو گذاشتم.تا جایی که مقایسه کردم با لیست شما همرو نوشته بود.بازم یه نگاه کن.

ببشید نمیدونم چرا چپکی اومد😁

سلام دوستان ببخشید امپولای ای وی اف مگه چقد درد داره ؟ خیلی؟ دردش اندازه اشو میگین توصیف کنین؟ اخه م ...

عزیزم نه بابا چه دردی.....

اکثرشون که زیر جلدین.....

عضلانیام درد خاصی ندارن دیگه به پای پنی سیلین که نمیرسن.....

یعنی خوب زده بشه اصلا درد ندارن.....

زیر جلدیا رو که خیلیا خودشون میزنن....

عضلانیام باز خیلیا یاد گرفتن خودشون زدن برا منو که همه رو همسرم زد با اینکه اصلا تو عمرش آمپول نزده بود.....

صفحه ۶ رو بگو یه نگاهی همسرت بندازه خودتم یه نگاهی کن قلق خیلی از تزریقا اونجا هست.....

اگه تونستین خودتون بزنین فبها نه که تزریقاتی بری میتونی بزنی.....

اما معمولا اونایی که خودشون میزنن چون با ملاحظه و آروم و با حوصله میزنن کمتر اذیت میشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه امپولا بدنو کبود میکنه? اخه منم قراره ivf کنم 

عزیزم خوب گاها بد زده بشه اینطوری میشه.....

ضمنا مامان که بشی چون معمولا پروژسترون تا ۱۲ هفته هست ممکنه آخرا حالا یکی دو جام کبود بشه به هر حال هر روز آمپول میزنی.....

یا بعضیا انوکسان دارن تا نه ماه خوب بدنم ظرفیتی داره یه جایی کم میاره خلاصه اصلا نگران نباش....

آنا جون خواستی مثال بزنی بر دوستان منم فراموش نکن حیفه والا ی عمر اتاق عمل رفتنام نادیده گرفته شه خخ ...

عزیزم اتفاقا چند باری خواستم بگم بعد گفتم تجدید خاطرات بدت نشه.....

دلم نیومد.....

وگرنه من خودم در مقابل سختیایی که تو کشیدی روم نمیشه از سختیای خودم بگم....

دوستان سلام  یه سئوال مهم دارم با ذخیره خیلی خیلی خیلی کم پودر dhea  و پودر اینفولیک جوا ...

عزیزم دئها رو دکترت تجویز کرده؟

سر خود نخوریا!!!!

بقیه مکملارم به نظرم با مشورت دکترت بخور.....

البته دیدم خانمهایی که ذخیرشون واقعا کم بوده جواب گرفتن الان من فقط و فقط دنبال بالا بردن کیفیت تخم ...

والا عزیزم من فقط مکملهای تجویزی دکتر رو خوردم.....

سلام آنا جون.من ااومدم برای انتقال..شنبه پانکچر شده بودم.جنین شناس گفت از 6تا 4تا بارور شدن...گفت فر ...

عزیزم خوبه ایشالله به سلامتی دو هفته دیگه سند مادر شدنت مهر تایید میخوره....

@تورک_آنا         عزیزم دوتا پست بالا نسخه های دکتر رو گذاشتم.تا جایی که م ...

عزیزم آره کامله.....

فقط فکر کنم آندومتریوزتم میخواد چک کنه....

عزیزم دئها رو دکترت تجویز کرده؟ سر خود نخوریا!!!! بقیه مکملارم به نظرم با مشورت دکترت بخور.....

بله دکتر تجویز کرده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم آره کامله..... فقط فکر کنم آندومتریوزتم میخواد چک کنه....

چطوری میخاد چک کنه؟؟کدوم آیتمه؟

مگه با آزمایشم معلوم میشه؟