2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
سلام انا جون و دوستان عزيزم اينجا برام خيلي ارامش بخشه،ميدونم اينجا براي پرسيدن سوال ها هست ولي واق ...

عزیزم اینجا صرفا برا سوال نیست.....

اینجا ما همه جوره کنار همیم.....

تو شادیا، دلتنگیا، غمها، همه چی....

عزیزم میفهمت.....

من و همسرمم دقیقا این مدلی بودیم.....

هم ما عاشق بچه ها بودیم هم بچه ها باهامون رابطه خوبی داشتن و دقیقا همیشه اینو بهمون میگفتن شما که انقدر بچه دوست دارین یکی بیارین.....

انگاری که خم رنگرزیه دست بکنیم توش و یکی در بیاریم.....

اما چه میشه کرد مام لبخند میزدیم و میگفتیم ایشالله به وقتش.....

واقعا هم میبینی بعد اون همه سختی خدا سنگ تموم گذاشت واسمون.....

حتی بعضا میگم خدا این جیگر دومیم که یهویی بهمون داد برا این بود که همه جور حرف و حدیثارو جمع کنه و اونایی که دورادور میبینن بگن راستی راستی انگاری خودشون نمیخواستنا.....

ببین الان دو تاپشت سر هم آوردن.....

پس عزیز دلم تو تلاشتو بکن اما مطمئن باش خدا اون بهترین زمان رو برات درنظر گرفته و قراره سنگ تموم بذاره واست پس به عظمتش و کرمش ایمان داشته باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي انا جون كه هستي ، منم همش ميگم خدايا كمك كن بهم صبر بده😔

ایشالله صبرشم میده میوه شیرین تر از عسل صبرشم میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ظاهرا شرایطت با توجه به ذخیرت خوبه..... ایشالله همه شون جنینای عالی بشن واست.....

سلام انا جان.

امروز روز 9پریودم باز سونو شدم.

سمت راستم یکی 17 داشتم یکی13 یکی12 دوتا زیر10

سمت چپم یکی 13 یکی 12 یکی 11 دوتازیر 10

دوباره گفت امروز و فردا 36واحد سینال و روزی یدونه hmgایرانی بزنم.

گفت 4شنبه باز بیا سوند.

گفت احتمال خیییلی زیاد تخمک کشیت میشه شنبه.

بنظرت دیر نیست؟یعنی روند رشدشون خوبه؟

تکلیف اون یه دونه 17چی میشه؟

بعدم بهم گفت 5شنبه و جمعه تعطیله شماهم میتونی بری شهرتون شنبه بیای.اخه مگه نباید حتما یکروز درمیون سونو انجام بدیم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام انا جان. امروز روز 9پریودم باز سونو شدم. سمت راستم یکی 17 داشتم یکی13 یکی12 دوتا زیر10 سمت چ ...

عزیزم خوب جای رشد دارن.....

باید به ۱۷-۱۸ حداقل برسن.....

حالا نهایت یه دونه ۱۷ت اونم شاید به درد نخوره عوضش بقیه که بزرگ میشن.....

سلام یک سوال من توی 12هفته4روز طول سرویکسم44بودبعد دیروز سونوشدم16هفته و4روزطول سرویکسم36شده بنظرت ا ...

عزیزم به نظرم به دکترت پیشنهادشو بده.....

چون ظاهرا کاهش داشته.....

اگه همینطور ادامه پیدا کنه ریسک داره.....

من ابن سینا یک بار ای یو ای کردم با یک فولی سایز ۱۸ و خوشبختانه خداوند یک پسر بهم داد 😊😊😊😊

خدارو شکر.....

عزیزم احتمالا شرایط اسپرم و خودت مساعد بوده....

آنا جون به اميد خدا ميخوام ديگه مثبت فكر كنم  عكس پروفايلمم كردم دوقلو😍 خدا خودش هممونو كمك ...

کار خوبی کردی.....

باید هر چی انرژی + هست جذب کنی.....

کائنات رو از رو ببر.....

نه دیگه  فقط توکل به خدا

آفرین.....