2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
سلام من سی سالمه یکسال و دو ماهه ازدواج کردم الان هفت ماهه که در اقدام به بارداری هستم اما نشده..دکت ...

عزیزم اول از همه همسرت مرکز ناباروری آز داده یا نه؟

چون آزش مراکز غیر ناباروریو نمیشه روش حساب کرد.....

در مورد معرفی دکترم دوستان اهوازی کمکت میکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ویتامین ای، ولمن، سیاه دانه، عسل با گرد نخل ولی گویا ال کارنیتین برای کبد چرب خوبه و هم برای اسپرم& ...

عزیزم عسل و سیاه دونه و گرد نخل که همسرت میخوره از طبعش خبر داری؟

اگه گرمه اینطوری اوضاعش بدتر میشه ها.....

اشتباه منو نکن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آناجون. سلام همه دوستای خوبم. امروز رفتم پیش دکترم . عجیبه. مهربون شده بود. آخه سرش خلوت بود من ...

خدارو شکر.....

گفتم که احتمالا اون روز رو مود نبوده.....

عزیزم بله برا پانکچر باید ناشتا باشی چون بیهوشی داری حتی آبم نخور.....

چون یادمه دکترم گفت لووتیروکسینتو صبح ناشتا که میخوری با یه قلوپ آب بخور زیاد نباشه.....

رفتم آز به گفته شما  ٧٩٣٢ بعد دو روز شد ١٥٣٠٠

خدارو شکر عزیزم.....

به سلامتی داره بالا میره دیگه خواهشا فکرای + فقط و فقط.....

به این وروجها رحم کن بالا غیرتا.....

مرسی گلم.نیازی نیست به دکترم بگم؟

چرا بهش بگو حالا ببین نظرش چیه....

اتفاقا خوب نظر دکترای مختلف رو در این مورد داشته باشیم شاید به یه نتیجه درست برسیم.....

آناجان،لاله جان، 

فعلاجواب سی دی مارکرها اومده،لطف میکنین نگاه کنین ببینین وضعیت شون چطوره؟ 

ممنون میشم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

جمع سی دی ۱۶+۵۶ ،خوبه عددش یامورد داره؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آناجان،لاله جان،  فعلاجواب سی دی مارکرها اومده،لطف میکنین نگاه کنین ببینین وضعیت شون چطوره؟&nb ...

والا ظاهرا خوبن فقط دو تایی نسبی آخرو باید دکتر ببینه.....

راستی چرا دوتاییهای ۵+۱۹ و ۱۶+۵۶ رو انجام ندادی؟

جمع سی دی ۱۶+۵۶ ،خوبه عددش یامورد داره؟

عزیزم این جمعی که میگفتم نیست این نسبتشونه.....

تفسیر اینایی که بدون رنج هستن رو فقط متخصص میتونه انجام بده....

والا ظاهرا خوبن فقط دو تایی نسبی آخرو باید دکتر ببینه..... راستی چرا دوتاییهای ۵+۱۹ و ۱۶+۵۶ رو انجا ...

آنا جان انجام دادم ،تو همین برگه هست. آخری ها ر نگاه کنین.

مگه نسبت باجمع فرق داره؟

سلام انا جون و دوستان عزيزم

اينجا برام خيلي ارامش بخشه،ميدونم اينجا براي پرسيدن سوال ها هست ولي واقعا احتياج دارم به آرامش ، انا جون من خيلي بچه دوست دارم خيلي اصلا نميشه بگم كه چقدر ولي هي دلم نميدونم چرا ميگيره اگه اين دفعه هم منفي بشم چيكار كنم انا دلم خيلي گرفته😭😭😭😭

همه بهم ميگن تو كه انقدر بچه دوست داري چرا نمياري 

انا چيكار كنم

توروخدا برام دعا كن😔

وای آنا نگو که اشتباه دادم آزمایش ر، نگو که نسبت و جمع فرق داره.....وگرنه باسنگ میکوبم توسرم

وای آنا نگو که اشتباه دادم آزمایش ر، نگو که نسبت و جمع فرق داره.....وگرنه باسنگ میکوبم توسرم

والا عزیزم دکتر من که اینطوری مینوشت.....

۵ با ۱۹ و ۱۶ با ۵۶ به صورت مجموع بود....

۴ با ۸ نسبت بود.....

حالا اینکه با این نسبتم بشه تفسیر کرد نمیدونم باید ایمونولوژ ببینه نظر بده....