2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم نذاری بهتره.....

سلام آنا جون. خوبی عزیزم

وای چقدر دلم برات تنگ شده بود. فرصت نمی کردم بهت سر بزنم.

زایمانت چه تاریخی میشه ؟ ولی خیلی راحت میشی. 

موفق باشی  خانمی. راستی کوچولوی دومی ات دختر خانمه یا آقاپسر؟

باسلام به همه دوستان سلام آناجونم خوبین شمادخترگلتونو بهتره؟ من دیروزآخرین سونومودادم دکترازهمه تخ ...

خانمي خيلي نگران نباش 

اگه خودت تخمك هاي خوبي داشته باشي اونا وقتي نمونه اسپرم ميگيرن تو اون همه اسپرم ميتونن چند تا خوبش رو جدا كنن و با تخمك لقاح بدن

از اسپرم همسر منم خيلي بد بود و دي ان اي افتضاحي داشت حركت صفر مورفو صفر تعداد كم

ولي دكترش گفت اصلا نگران اين فاكتورها نباشين چون تو ميكرو حركت اصلا مهم نيست و وقتي نمونه رو از بيضه ميگرن دي ان اي هم مهم نيست چون وقتي اسپرم از بيضه خارج ميشه دي ان اي اين وضعيت رو داره ولي داخل بيضه نرماله واسه مورفو صفر هم گفت مطمن باشين تو اين چند ميليون اسپرم ما ميتونيم چند تا رو با مورفو خوب جدا كنيم

پس نگران نباش و استرس نده به خودت و همسرت

ريلكس باش

منم الان اينطوريم و توكل كردم به خدا

البته بگم منم قبلا مثل شما ناراحت بودم و وقتي فهميدم وضعيت اسپرم همسرم اينقد بده كلي گريه كردم

ولي با دلداري انا و بقيه دوستان اروم شدم

و با حرفهاي دكتر هم كلا خيالم راحت شد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمهای عزیز.صبحتون بخیرو شادی.من امروز 12 انتقالم دوتا بی بی چک زدم فوری خط انداخت میتونم امید ...

ای جوووونم😍😍😍 مبارکت باشه عزیزم..

التماس دعا🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
باشه عزیرم خیلی ممنون  انا جون من خیل  کم غلضت خون دارم مثلا نباید بیشتر از پنج باشه برا ...

عزیزم حجامت برا هر کسی خوب نیست.....

مثلا برا طبع بلغمی تا جایی که یادمه خوب نیست.....

پس باید ببین برات مناسبه یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان سلام من يك ماه پيش آز خون دادم ويتامين دي ٢٤ بود خب خيلي كم بود منم سرخود روزي يه ويتامين د ...

عزیزم خوب تا مطمئن نشی که نمیتونی بخوری چون ممکنه مسمومیت ایجاد کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمي خيلي نگران نباش  اگه خودت تخمك هاي خوبي داشته باشي اونا وقتي نمونه اسپرم ميگيرن تو اون ه ...

ممنونم گلم من باراولمه که دارم میکرومیکنم توتهران هم هیچکسی روندارم همش میترسم که نشه باهزارسختی وآرزوتوی این سیکل اومدم دکترم گفت امکان داره تخمکت روفریزکنیم به نظرتون اگه فریزبشه بعدازچندمدت انتقال میدن

ممنونم که دلدار ی میدین انشاا...همه دامنشون سبزبشه به حق صاحب الزمان

ممنونم گلم من باراولمه که دارم میکرومیکنم توتهران هم هیچکسی روندارم همش میترسم که نشه باهزارسختی وآر ...

منم تازه ميخوام برم تو سيكل يعني الان دارم ال دي و اسپرين ميخورم پري كه بياد بايد برم واسه سونو و امپولها و پانكچر

منم بار أولمه و مثل شما هم تهران كسي رو ندارم و به خانوادم هم نگفتم كه ميخوام ميكرو كنم دلم ميخواد سوپرايزشون كنم انشالله

فك كنم اگه بعد از پانكچر هايپر بشي تخمك رو فريز ميكنن معمولا اونايي كه پلي كيستيك هستن و ذخيره تخمدان بالايي دارن هايپر ميشن و انتقالشون دو سه ماه بعد انجام ميشه

ممنونم گلم من باراولمه که دارم میکرومیکنم توتهران هم هیچکسی روندارم همش میترسم که نشه باهزارسختی وآر ...

راستي دكتر ميخواست دوباره به همسرم دارو و اينا بده من بهش گفتم دارو بايد حداقل سه ماه مصرف بشه تا اثر بذاره رو اسپرم و من دو هفته ديگه پانكچر دارم نميتونم صبر كنم گفت باشه پس اسپرم از بيضه ميگيريم كه ما هم رضايت داديم هزينه اش بيشتره ولي مطمن تره به نظرم

ضمن اينكه الان همسر من حدود يك ساله داره دارو مصرف ميكنه ولي تأثير نداشته و كلي هم هزينه داروهاش شد اخه خيلي گرونن گفتيم ديگه زمان رو از دست نديم و انشالله زودتر ني ني دار شيم

باسلام به همه دوستان سلام آناجونم خوبین شمادخترگلتونو بهتره؟ من دیروزآخرین سونومودادم دکترازهمه تخ ...

عزیزم خدارو شکر که فولیای خوبی داری ایشالله همه شون تخمک با کیفیت میشن....

عزیزم خوب اسپرم تعداد میلیونی داره احتمالا بتونن به تعداد تخمکات اسپرم پیدا کنن.....

پس به خودت استرس نده.....

دو یه روز قبل پانکچر که باید تخلیه اسپرم داشته باشین اما دیگه بعدش نه چون نمونه اسپرم قراره روز پانکچر بده.....

سلام آنا جون. خوبی عزیزم وای چقدر دلم برات تنگ شده بود. فرصت نمی کردم بهت سر بزنم. زایمانت چه تاری ...

عزیزم همون مهره ایشالله....

داداشی داره میاد.....

دردونه هات چطورن خوبن؟

عزیزم بستگی به شرایط بدنت داره.....

به این جزئیات فکر نکن.....

تو داری تلاشتو میکنی باقیو بسپار به خدا.....

نه عزیزم.کلا دکترم اصلا اهل دست زدن به شکم و معاینه و اینا نیست.همون طور که با تلفن حرف میزد برام نو ...

پس به نظرم تماس بگیر بپرس
یا اشتباه کرده و حواسش نبوده یا برای موارد دیگه داده این دارو رو
چون درسته مصرف اصلیش برای کسانیه که انقباض دارن اما خونرسانی به رحم رو هم زیاد میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو