2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
انا جان و همه دوستاني كه وقت ميذارين و جواب سوالها و كلي انرژي مثبت ميدين ميخوام بگم خير ببينين عزي ...

فدات بشم عزیزم.....

ایشالله این دوستیای بی ریا پایدار باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اره واقعاپست بالاتروخوندم موافقم من منتظرسونوهستم ک برم براقلب جنین اماامروزتوتاپیکاهمش خوندم ک ...

عزیزم هیچ وقت تاپیکهایی که صرفا برا این چیزاست نرو.....

خوب آمار اونا نمیتونه ملاک باشه چون اونا بحثشون صرفا تشکیل نشدن قلبه.....

اما اینجا یه جورایی مثل دنیای واقعیه......

عملا همه مراحلو اینجا میتونی زنده ببینی.....

و یه جورایی آمار واقعی تر خودشو نشون میده.....

نگاه کنی میبینی آمار مامانایی که تیکرشون تیک تاک تیک تاک داره به لطف خدا و دعای بی ریای دوستاشون پیش میره کم نیستن.....

پس عزیز دلم نیمه پر لیوان رو ببینی.....

ایشالله قراره همه چی عالی عالی پیش بره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون هیوسین اصلا قوی نیست یعنی یه ضد اسپاسم خیلی خیلی ضعیفه من حتی با ایزوکسوپرین تنها هم انقبا ...

چاره ای نیست فکر کنم مجبوری تحمل کنیاما بازم بابت حساسیت با دکترت مشورت کن شاید بهتره کنترل بشه.....

سلام بچه ها خوبین  عشقا ی سوال من جنین فریز دارم حالا رفتم واس انتقال از روز سوم پریم بهم قرص ا ...

عزیزم مگه مشکل ضخامت داری که دنبال بهترشی؟

یا قبلا به استرا بدنت جواب نداده؟

چون نرمش همین استرادیوله و غیر اون برا شرایط خاص تجویز میشه.....

الان مشکل من چیه ..برم دکتر چی بهم میده ... اینا که گفتی بالاس باعث سقط میشه یا ناموفق شدن میکرو .. ...

عزیزم در کل آزت موردی نداشت اما طبق گفته دکتر خودم ظاهرا هموسیستئینت یه کم بالاست و بهتر بود آزهای تخصصیتر انعقادیو انجام میدادی چون احتمال اینکه مشکل انعقادی و ژن غلظت خونو داشته باشی زیاده.....

وگرنه طبق اینا به نظر نمیاد مشکل خاصی باشه اما هموسیستئینت یه جورایی چراغ قرمز نشون داده.....

کاش mthfr و pai1 رو داده بودی......

مهربونا من دیروز پانکچر داشتم چهارشنبه انتقال دارم خیلی خیلی التماس دعا دارم

عزیزم بهترین انتقال و یه بارداری راحت برات آرزو میکنم.....

الكارنتين تقويتي محسوب نميشه؟  چه تقويتي هايي دادن كه بدتر كرد؟

عزیزم سوخت و سازو بالا میبره.....

چربی سوزم هست اگه اشتباه نکنم......

همسر من مکملا روش خیلی تاثیر نذاشت اما با همین ال کارنتین دز بالا براش معجزه کرد.....

اخه شهرستان برام نوشت گفت اینا مهمه.اینا خوب باشه یعنی بقیه خوبن.اگه مشکل داشته باشه ....چیکار کنم ح ...

عزیزم من حسم میگه شما به احتمال خیلی بالا مشکل انعقادیو داری.....

والا برا من هموسیستئینم زیر ۱۲ بود برا همین نمیدونم دگه بالا بود دکترم چی تجویز میکرد فقط یادمه گفت بهتره برا بارداری و شروع سیکل زیر ۱۲ باشه.....

ممنون آنا جون راستش نمیدونم نچرال بود یا نه از روز دوم بهم دارو میدادن تا روز مثلا پانزدهم میگفتن آز ...

چون گفتی تخمک آزاد کردی.....

خوب سیکلت با مهار کننده باشه که فکر نکنم تخمک آزاد کنی.....

راستشو بخوایی دقیق نمیتونم چیزی بگم.....

اما فقط اینو بدون دوستانی بودن چند دوره همینطوری سیکلشون کنسل شده و بعد حل شده و حتی یکی از دوستان یهویی طبیعی باردار شد.....

اینجا بچه های اهواز  هستن؟؟

باه عزیزم کم نیستن.....

خانما چرا تست pct  منسوخ شده و دیگه دکترا نمینویسن؟ اخه اینکه اسپرم بمیره و موکوس و ترشحات دهان ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما چون ماها معمولا مجبوریم میکرو کنیم شاید برا ماها کاربرد نداره نمیدونم.....

چون برا ماها عملا جنین داخل رحم منتقل میشه و با اسپرم خالی کاری ندارن شاید برا اون نمینویسن.....

الله و اعلم.....

عزیزم من حسم میگه شما به احتمال خیلی بالا مشکل انعقادیو داری..... والا برا من هموسیستئینم زیر ۱۲ بو ...

اره مشکل انعقادی احتمال زیاد دارم .که اسپرین و هپارین خست.

مشکل ایمنی ندارم...یعنی برای چه مشکلی سرم و پردنی میده دکتر ....

...